22 Ocak 2016, Cuma 12:55:17

Hıncal Uluç'tan şok suçlama; "Uçuşlar güvensiz"

Sabah Gazetesi yazarlarından Hıncal Uluç, İstanbul'da bir havalimanında meydana geldiğini iddia ettiği olay sonra İstanbul'daki havalimanlarının güvensiz olduğunu belirtti.
  • Hayata FB-GS rekabeti üzerinden bakan bir isim. Ciddiye almayın. Onun yaşındakiler imza atamıyor tek başına ama köşe yazıyor..
  • Havaalanı konusuyla IATA değil ICAO ilgilenir. IATA havayollarına karışır konu farklı. Hıncal yine abartmış.
  • Bilmediği bi konu yok masallah
  • Bu kose bizim havacilarin kosesi. Sevyeli yaz. Hincal bey gibi bir adama boyle. Sevyesiz. Yazma Ben su anda cok uzaklardayim. Gelirsem kacacak yer ararsin Ayaginizi denk alin. Bizim havacilarin kosesini. Boyle bilgisiz ve sevyesiz yazilar yazmayin .
  • Fenerbahcenin. Ciftligi degil. Bende. GS. Liyim nedemek. Paralari. Onlari onlar. Kiviriyor. Guzel mekanlada onlar yasiyor. Onlarin dokunulmazligimi var. eger dokunulmazlik varsa onlara. Bizde. Birinci derecede devlet mermuruyuz su halde ,bizde. Hakimiz var
  • Aziz Yıldırım olunca hemen savunma mekanizması harekete geçti. Evet haklıdır. Sadece o mu yapıyor, hayır? yeki verilen ya da bir yerde sivrilen kendini bilmezler bu mevkii ve nufuzunu kullanıyor ve kendine haksız kazanç sağlıyor mu? Sonuna kadar evet.. Kıvırtmanın savunmanın anlamı yok. Konu sadece havalimanı konusu ya da bu siyasi iktidarın sorunu değildir. Konu ülkenin ve bu vatandaşın sorunudur. Vatandaşın görüntüsü bu ki karşımıza bu olaylar çıkıyor. Bunu eleştiren çoğumuz aynı imkanı bulsa o da yapıyor mu ? evet.. O zaman ne yapalım şimdi?
  • Hayatımda Hıncal gibi gereksiz bir herif görmedim . Hep kendi haklı , her şeyi en iyi kendisi bilir ... Bu herifin zamanında kötü bir playboy taklidi olan erkekçe dergisini çıkarmak dışında yaptığı bir iş yoktur . Ha bir de provokasyoncunun önde gidenidir ...
  • Hincal bey bosuna ugrasmayin badava bilet alamadigin icin veya cikarlariniza ters dusen bir durum vardir muhakkak, onun icin bosuna ugrasmayin yazik murekkebinize . O isler eskidendi bedava bilet filan yoksa yazarim haaa. Sikiysa yabanci sirkdtler hakkinda yazin bakalim yazamazsiniz sikar. Turkiye sirketleri olunca horozkanirsiniz suzin gazeteciliginiz iste ne diyelim.
  • niye sok suclama diye baslik atilmis? neresi sok bunun? havaalanlarinda calisan herkesin bildigi bir olay mi sok suclama? vip'te olan olaylari gecmisten gunumuze yazmaya kalksak sayfalar yetmez! sozum ona devlet adamlarinin,ust duzey isadamlarinin vs gectigi yer! ozel guvenliklerin yetkisi cok kisitli ve borulari ancak siradan vatandasa oter, aziz gibi yurtdisinda kuzu olup burda kurt olanlara otmez! devletin bir baska hatasi da ne olursa olsun idare amirinin ve diger ust duzey yoneticilerin gidip ozur dilemesi! boyle bir olayda ozur dilersen bundan sonra ordaki ozel guvenlikci isini saygiyla,sevgiyle,ilgiyle yapar mi? zaten 3 kurusa,sosyal haksiz calisiyor ! mazallah yarin biri cantada bombayla gelirse ve ''bana ne ben isimi yapiyorum kiziyorlar bundan sonra isteyen isedigini yapsin'' denirse ki yanlis anlasilmasin kimseyi suclamiyorum,yapar demiyorum ,ne olur dusunen var mi? turkiye'de yasiyoruz her an,hersey,heryerde,herkes tarafindan yapilabilir! aklimizi basimiza alalim acilen!
  • Binme o Zaman uçaklara

Sabah Gazetesi yazarlarından Hıncal Uluç, bugün kaleme aldığı köşe yazısında İstanbul'daki havalimanlarının güvensiz olduğunu iddia etti.

Üstünü aratmadan uçağa alınan bir yolcu nedeniyle artık İstanbul'daki havalimanlarından uçağa binilmemesi gerektiğini savunan Uluç, sert ifadeler kullandı.

İşte Uluç'un bugünkü köşe yazısı;

Ben binmem de, sizi de uyarıyorum.. Hayır.. Mesele, karlanma, buzlanma, lodos, poyraz fırtınaları, her gün yüzlerce seferin iptali, hava alanlarında saatleri, hatta günleri bulan rötarlar, beklemeler değil..
Sebep akıllara sığmaz..
İstanbul Hava Limanlarında güvenlik zinciri kırıldı. İnanmayacaksınız..
Bir İstanbul Hava Limanında, Uluslararası kural ihlal edildi.. Bir yolcu, iki defa geçmesine rağmen, çan gibi çalan güvenlik kapısına üçüncü defa girmek istemedi. Güvenlik görevlileri de geçişine izin vermediler..
Yolcu dayattı. Onun patronu olduğu anlaşılan biri devreye girdi. Güvenlikçileri "Sizi gazetelere yazdırırım. İşten attırırım" diye tehdit etti.. Olay büyüdü. Hava alanı güvenliğinden sorumlu, işi sadece bu olan ve ofisi hava limanında bulunan Vali yardımcısı olay yerine geldi. Üzerinde uçağa girmesi yasak, ne olduğu bilinmeyen metalik bir şey taşıyan esrarengiz yolcu, "aranmadan" uçağa alındı.. Ve o alanda görevi "Devleti temsil etmek" olan Vali Yardımcısı, o küstah, o şımarık patrondan "Devlet adına" özür diledi..
Gazetelerde okudunuz, televizyonlarda duydunuz mu?.
Hayır.. Medyam böyle işlere, muhalifi, iktidar yanlısı bulaşmayı sevmez..
Neden sevmez?.
Çünkü kendisini devletin de, uluslararası kuralların da üzerinde gören o şımarık "Ben dedim oldu. Ben yaptım oldu" diyen patron, Fenerbahçe Kulübü Başkanıdır da ondan..
Üzerini aratmadan uçağa bindirdiği adam da koruması.. Hani Ali Sami Yen Stadı'nda zamanın Galatasaray İkinci Başkanı Fatih Altaylı'ya saldırıp linç etmeye çalışan ve sonra bir mafya bozuntusu tarafından o başkana tahsis edilen tetikçiler olduğu söylenen adamlar..
Altaylı'ya saldıran kişileri, o hafta sonu uçakta Business Class'ta yanına alıp İzmir'e götürerek ödüllendirmişti hani. O başkan işte.. Sıkıysa yaz..
İşini kaybedersin..
Ama korkmayan yazarlar var..
Ağabeyim Öcal, olayı Türkiye Gazetesinde anlattı.
Başlık.. "İstanbul Valisi"ne arz ederim..
"Olay doğru mu" dedi..
"Vali Yardımcısı orada devlettir. Devlet bir skandala alet olur, bir de özür diler mi" dedi..
Skandal bizim olsa, hadi alıştık, örtbas ederiz. Ama skandal uluslararası.. İATA (Uluslararası Havacılık Ajansı) İstanbul'u "Güvenliksiz alan" ilan edebilir. Çünkü hava alanı koruma işini yüklenen Güvenlik Şirketi ve Güvenlik Görevlileri Sendikası işin peşini bırakmıyorlar, medya göz yumsa da..
İstanbul Valisi Vasip Şahin derhal duruma el koymalı.. Derhal soruşturmalı.. Varsa, sorumlular, kendi yardımcısı dahil işten el çektirmeli.. Hava alanı güvenlikçilerini tehdit eden, aşağılayanları, kamu adına mahkemeye vermeli.
Bu iş kapanmaz, bu skandal geçiştirilemez!.
O şımarık başkan bu işi, Paris Hava Alanında yapsa değil, yapmaya teşebbüs etti, bugün tutukluydu, bir..
Yarın diyelim adını AmedSpor diye değiştiren Diyarbakırspor Başkanı, korumasını ayni zorbalık ve küstahlıkla, üzerini aratmadan uçağa sokmaya kalkışsa, gene izin verecek, üstüne bir de özür dileyecek misiniz?. Güvenlik zinciri bir kere kırıldı mı o alandan kalkan tüm uçaklar güvensiz olur.
Şirket önemli değil, Sevgili Okurlar..
Vali Vasip Şahin açıklama yapana kadar, İstanbul'un hiç bir hava alanından uçağa binmenizi tavsiye etmem..

Hıncal Uluç'tan şok suçlama; "Uçuşlar güvensiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

FB-GS ~ 8 yıl önce
Hayata FB-GS rekabeti üzerinden bakan bir isim. Ciddiye almayın. Onun yaşındakiler imza atamıyor tek başına ama köşe yazıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elmadeğilarmut ~ 8 yıl önce
Havaalanı konusuyla IATA değil ICAO ilgilenir. IATA havayollarına karışır konu farklı. Hıncal yine abartmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herseyide bil a.. ~ 8 yıl önce
Bilmediği bi konu yok masallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Macnamara ~ 8 yıl önce
Bu kose bizim havacilarin kosesi. Sevyeli yaz. Hincal bey gibi bir adama boyle. Sevyesiz. Yazma Ben su anda cok uzaklardayim. Gelirsem kacacak yer ararsin Ayaginizi denk alin. Bizim havacilarin kosesini. Boyle bilgisiz ve sevyesiz yazilar yazmayin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Sevye ne a.
Siyaset. ~ 8 yıl önce
Fenerbahcenin. Ciftligi degil. Bende. GS. Liyim nedemek. Paralari. Onlari onlar. Kiviriyor. Guzel mekanlada onlar yasiyor. Onlarin dokunulmazligimi var. eger dokunulmazlik varsa onlara. Bizde. Birinci derecede devlet mermuruyuz su halde ,bizde. Hakimiz var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan aslan ~ 8 yıl önce
Aziz Yıldırım olunca hemen savunma mekanizması harekete geçti. Evet haklıdır. Sadece o mu yapıyor, hayır? yeki verilen ya da bir yerde sivrilen kendini bilmezler bu mevkii ve nufuzunu kullanıyor ve kendine haksız kazanç sağlıyor mu? Sonuna kadar evet.. Kıvırtmanın savunmanın anlamı yok. Konu sadece havalimanı konusu ya da bu siyasi iktidarın sorunu değildir. Konu ülkenin ve bu vatandaşın sorunudur. Vatandaşın görüntüsü bu ki karşımıza bu olaylar çıkıyor. Bunu eleştiren çoğumuz aynı imkanı bulsa o da yapıyor mu ? evet.. O zaman ne yapalım şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzi ~ 8 yıl önce
Hayatımda Hıncal gibi gereksiz bir herif görmedim . Hep kendi haklı , her şeyi en iyi kendisi bilir ... Bu herifin zamanında kötü bir playboy taklidi olan erkekçe dergisini çıkarmak dışında yaptığı bir iş yoktur . Ha bir de provokasyoncunun önde gidenidir ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkekçe&Kadınca ~ 8 yıl önce
İlk defa ciddi bir şey yazmışsın,tebrik ederim.
Gereksiz ~ 8 yıl önce
Iyi de şu söylediklerinde yanlis olan ne var.. gereksiz diyip kestirip atiyorsun.. Olayda adi gecen insanlari mi koruyosun...
u ~ 8 yıl önce
Hincal bey bosuna ugrasmayin badava bilet alamadigin icin veya cikarlariniza ters dusen bir durum vardir muhakkak, onun icin bosuna ugrasmayin yazik murekkebinize . O isler eskidendi bedava bilet filan yoksa yazarim haaa. Sikiysa yabanci sirkdtler hakkinda yazin bakalim yazamazsiniz sikar. Turkiye sirketleri olunca horozkanirsiniz suzin gazeteciliginiz iste ne diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koyun.. ~ 8 yıl önce
Adam guvenlik diyo, sen bedava bilet diyosun.. Iste klasik koyun kafasi...
guvenlik ~ 8 yıl önce
niye sok suclama diye baslik atilmis? neresi sok bunun? havaalanlarinda calisan herkesin bildigi bir olay mi sok suclama? vip'te olan olaylari gecmisten gunumuze yazmaya kalksak sayfalar yetmez! sozum ona devlet adamlarinin,ust duzey isadamlarinin vs gectigi yer! ozel guvenliklerin yetkisi cok kisitli ve borulari ancak siradan vatandasa oter, aziz gibi yurtdisinda kuzu olup burda kurt olanlara otmez! devletin bir baska hatasi da ne olursa olsun idare amirinin ve diger ust duzey yoneticilerin gidip ozur dilemesi! boyle bir olayda ozur dilersen bundan sonra ordaki ozel guvenlikci isini saygiyla,sevgiyle,ilgiyle yapar mi? zaten 3 kurusa,sosyal haksiz calisiyor ! mazallah yarin biri cantada bombayla gelirse ve ''bana ne ben isimi yapiyorum kiziyorlar bundan sonra isteyen isedigini yapsin'' denirse ki yanlis anlasilmasin kimseyi suclamiyorum,yapar demiyorum ,ne olur dusunen var mi? turkiye'de yasiyoruz her an,hersey,heryerde,herkes tarafindan yapilabilir! aklimizi basimiza alalim acilen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Binme o Zaman uçaklara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000