10 Ocak 2010, Pazar 12:32:38

"HİÇ BİR YARDIMI OLMAMIŞTIR"

İki yıl önce Irak'ta meydana gelen kazada 28 Türk Vatandaşı hayatını kaybetmişti.
  • GARIBANLAR CALSIMAYA IRAGA UCUYOR,UCAK DUSUYOR GERIDE KALANDA GARIBAN,UCAGIN NIYE DUSTU BELLI DEGIL,KIM CALSITIRIYORDU O UCAGI KIM IZIN VERDI UCMASINA BELKI BUNLAR ADALETE HESAP VEREMEZ AMA EMINIM BUNUN SORUMLUSU INSANLAR HALA HAYATLARINI YASIYORLARDIR ARASTIRILSIN,O ZAMANLARDA IRAGA SIRF COCUKLARINA EKMEK GOTURMEK ICIN GIDEN INSANLARIN HAYATI BIZIMKINDEN COK DAHA DEGERLI OLMALI

9 Ocak 2007 tairihinde Adana'dan kalkan Aeriantur Havayolları'na ait uçak Bağdat'ın kuzeyindeki Balad kenti yakındalarında düşmüş, 28'i Türk olmaz üzere 34 kişi yaşamını kaybetmiş 1 kişi de sağ olarak kurtulmuştu.

Dün yayınladığımız "Uçak kazasında ölen işçiler için mevlit okutuldu" haberinden sonra, kazada hayatını kaybeden Halil Kılıç'ın oğlu Saygın Kılıç, AirportHaber'e açıklamalarda bulundu.

Kılıç, kazada hayatını kaybeden şirket çalışanlarının yakınları için herşeyi yaptıklarını belirterek, her zaman da kendilerine destek verip sorunlarına yardımcı olmaya çalışacaklarını söyleyen Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak'ın basına bu şekilde demeçler verdiğini söyledi.

Saygın Kılıç sözlerine şöle devam etti; "Iraktaki uçak kazasında babamı kaybetmiştim. Çıkan haberleri okudukça üzülüyorum. Basın yanlış bilgilendiriyor. Tarkan Kulak'ın bize hiç bir şekilde kişisel yardımı olmamıştır. Kendilerine sorunlarımızı defalarca arz ettik fakat hiç bir şekilde yardımcı olmadılar. Genelde bu tür haberleri basına karşı veriyolar. Gelsinler bir de bize söylesinler neler yapmışlar bizim için."

©AirportHaber.com

"HİÇ BİR YARDIMI OLMAMIŞTIR"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
GARIBANLAR CALSIMAYA IRAGA UCUYOR,UCAK DUSUYOR GERIDE KALANDA GARIBAN,UCAGIN NIYE DUSTU BELLI DEGIL,KIM CALSITIRIYORDU O UCAGI KIM IZIN VERDI UCMASINA BELKI BUNLAR ADALETE HESAP VEREMEZ AMA EMINIM BUNUN SORUMLUSU INSANLAR HALA HAYATLARINI YASIYORLARDIR ARASTIRILSIN,O ZAMANLARDA IRAGA SIRF COCUKLARINA EKMEK GOTURMEK ICIN GIDEN INSANLARIN HAYATI BIZIMKINDEN COK DAHA DEGERLI OLMALI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000