07 Mart 2009, Cumartesi 12:40:00

HİÇ BİR PİLOTUN HABERİ YOKTU (VİDEO)

Airport TV'de yayınlanan 'Sorun Cevaplasın' yine gündemin nabzını tuttu...
  • Teorik olarak mümkün değil havacılıkta bazı testler varki kan ve gözyaşı ile geçiliyor bazı durumlarda insan beyni ve makinalar böyle bir durumun olacağını öngöremiyorlar düşen uçaktada olduğu gibi yani uçağa binerken düşünün mü demek isteniliyor üretilen parçalar ve uçağın sistemini oluşturan parçaların birbirine uyumu ile çalışması için yapılan testler ne kadar güvenli ve karmaşık hangi durumlarda hangi özellikte neler olabileceği malesef meçhul kısaca bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete gibi bir şey
  • yapilan bazi yorumlarin,argo yada saygisizlik icermemesine ragmen sadece sizleride zaman zaman elestirdiginden dolayi yayinlamadiginizi gormek hic etik degil.. lutfen biraz tarafsiz ve adil olun. ideal basin olmanin anahtari budur.
  • Bu konudaki açıklamalarda sadece RA bozulması diye açıklandı ama neden böyle basit bir hata açıklandı anlamıyorum birçok sistem var uyarı veren ve otopilot u besleyen..

Genel Koordinatör 'Ali Kıdık'ın hazırlayıp sunduğu 'Sorun Cevaplasın' stüdyosuna bu hafta uçak mühendisi Hakan Çelikoğlu konuk olurken, telefonla canlı yayına katılan Başaran Ulusoy, Ali Saydam ve Zafer Yıldırım da gçrüşlerini aktardı.

İşte programın tamamı:

1.BÖLÜM:



2.BÖLÜM:



3.BÖLÜM:



4.BÖLÜM:

HİÇ BİR PİLOTUN HABERİ YOKTU (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Teorik olarak mümkün değil havacılıkta bazı testler varki kan ve gözyaşı ile geçiliyor bazı durumlarda insan beyni ve makinalar böyle bir durumun olacağını öngöremiyorlar düşen uçaktada olduğu gibi yani uçağa binerken düşünün mü demek isteniliyor üretilen parçalar ve uçağın sistemini oluşturan parçaların birbirine uyumu ile çalışması için yapılan testler ne kadar güvenli ve karmaşık hangi durumlarda hangi özellikte neler olabileceği malesef meçhul kısaca bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete gibi bir şey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yapilan bazi yorumlarin,argo yada saygisizlik icermemesine ragmen sadece sizleride zaman zaman elestirdiginden dolayi yayinlamadiginizi gormek hic etik degil.. lutfen biraz tarafsiz ve adil olun. ideal basin olmanin anahtari budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu konudaki açıklamalarda sadece RA bozulması diye açıklandı ama neden böyle basit bir hata açıklandı anlamıyorum birçok sistem var uyarı veren ve otopilot u besleyen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000