24 Ekim 2012, Çarşamba 11:22:46

HEZARFEN'DEN ALİ İSMET ÖZTÜRK'E ŞOK ÇIKIŞ!

Dünyanın en iyileri arasında gösterilen akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün özdeşleştiği Hezarfen Havaalanı'ndan ayrılışındaki yankılar sürüyor...
  • ajdar da bu şekilde popüler oldu:)
  • ne demek Ali İsmet Öztürkün yaptıgını Türkiyede kimse yapmadı ? Gecen sene benim kiracı da bana kirayı ödemeden kaçtı.....
  • Sizler 19k-20k TL borçtan bahsediyorsunuz. Ali İsmet Öztürk bu havacılık camiasında en varlıklı insanlardandır. Adamın oturduğu ev sadece 1-2 milyon dolarlık. Siz neyin hesabını yapıyorsunuz?
  • Hiç kimse merak etmesin.Benim 20 yıldır tanıdığım Ali İsmet, Biz Havacılıkta emeklerken O; Mach Air olarak Helikopter Filosu vardı.Maddi olarakta hepimizden iyi durumda idi.Halada öyledir. Hezarfen'e 20 bin TL borç varmış.Güler geçerim. Ali İsmet Hocam,ÇEK LİSTİ Uygular,Gereğini yapar. Bu arada Emergency Çeklist zaten ezberinde vardır.Hiç kimse üzülmesin.
  • Gerçeği görmek lazım. Ali İsmet Öztürk'ün yaptıklarını kimse yapamadı bu Ülkede. Onun için çok düşmanı var. Onun hakkında seviyesiz konuşanlar hep onu kıskananlar. Gerçek şudur ki burada onun alehine yorum yapanların çoğu onu şahsen tanımaz ve gerçekte kimdir bilmezler. Zaten yapılan yorumlarda kullanılan üslup ve ifadelere dikkatli bakarsanız "havacılık" ile ilgisi olmayan kişiler oldukları hemen anlaşılır. Şimdi yapılması gerken ise "GERÇEK HAVACILARIN ALİ İSMET ÖZTÜRK'e SAHİP ÇIKMALARIDIR !!" ...ve şunuda hesaba katın Hezarfen tayfaları son gülen iyi güler :)
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • POLİTİKA YAPMAYA GEREK YOK, ALACAĞINA ASLANSIN BORCUNA TİLKİ KARDEŞ. HAZERFAN BABANIZIN ÇİFTLİĞİ DEĞİL, TANITIM YAPIYORUM AYAĞINA KESEYİ DOLDUR SONRA BORCUNU ÖDEMEDEN SIVIŞ. YOK ÖYLE 3 KÖFTE 25 KURUŞ. SENİN YAPTIĞIN EVİR ÇEVİR BASİT SOLOLARI SADECE VATANDAŞ YUTUYOR, GERÇEK AKROPİLOTLAR BIYIK ALTINDAN GÜLÜYOR SADECE :))
  • Vay be bu adamı ne çok kıskanan varmış !!!
  • ali ismet abi,sonuna kadar haklı olabilirsin.ama bu duruma getirmen sana yakışmadı.bu konular birebir görüşüldüğünde çözüm bulunur,sosyal medyada değil.kaliteni defalarca kanıtlamış bir büyüksün.böyle basit bir konuda insanların eline koz verdin.şimdi yerden yere vuracaklar seni.yakışmadı.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Önceki gün AirportHaber'in duyurduğu ve havacılık camiasında da şaşkınlığa neden olan Ali İsmet Öztürk'ün Hezarfen Havaalanı'ndan ayrılmasının ardından yeni bir gelişme daha yaşandı.

Hezarfen Havaalanı Müdürü Ahmet Tezman, Ali İsmet Öztürk'e gönderdiği mailde 'borcunu öde' resti çekti. Ayrılık haberini AirportHaber'den öğrendiğini maildeki satırlarına ekleyen Tezman, Ali İsmet Öztürk'e 'ofisi boşalt, borcunu öde' şeklinde çağrıda bulundu.

İşte o mailde geçen ifadeler:

Sayın Ali İsmet Öztürk,

Sosyal medya aracılığı ile (Facebook sayfanızda) iki gündür çıkan yazılarınız ve yorumculara verdiğiniz cevaplardan ve AIRPORTHABER isimli İnternet gazetesindeki haberden Hezarfen’den ayrıldığınızı öğrenmiş bulunuyoruz. Artık uçmayacağınızı da söylemişsiniz. (ki iki uçağınızı da TIR’ ınıza yükleyip götürmüşsünüz)

Ancak bugün itibariyle, Hezarfen Havaalanı ile aranızdaki kiralama sözleşmesine istinaden şirketiniz adına kesilmiş bulunan konaklama faturaları toplamı olan 19.475.05 TL borcunuz bulunmaktadır. Hangar içinde bulunan ofislerinizi ve hangar yerinizi teslim etmediğiniz sürece kiralama bedeli tarafınıza fatura edilmeye devam edilecektir. Bu nedenle hesabınızı DERHAL kapatarak (borcunuzu ödeyip) yer teslimi yapmanızı tavsiye ederiz.


Ahmet Tezman

Hezarfen Havaalanı Müdürü

HEZARFEN'DEN ALİ İSMET ÖZTÜRK'E ŞOK ÇIKIŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

son nokta ~ 11 yıl önce
ajdar da bu şekilde popüler oldu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cumali ~ 11 yıl önce
ne demek Ali İsmet Öztürkün yaptıgını Türkiyede kimse yapmadı ? Gecen sene benim kiracı da bana kirayı ödemeden kaçtı.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ha ha ha ha..... ~ 11 yıl önce
cumali çok basit ve seviyesiz kendi kalitende yazı yazmışsın gerçekleri bilen biliyor hezarfende uzun yıllar bulundum kimin ne olduğunu biliyorum.heeee unutmadan gölde sazan çok!!!!!!!!!!!
Para mevzusu ~ 11 yıl önce
Sizler 19k-20k TL borçtan bahsediyorsunuz. Ali İsmet Öztürk bu havacılık camiasında en varlıklı insanlardandır. Adamın oturduğu ev sadece 1-2 milyon dolarlık. Siz neyin hesabını yapıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEP BANA RABBENA ~ 11 yıl önce
BAZI ZENGİNLER VARDIR HEP BANA RABBENA DER KURUŞ HARCAMAYI SEVMEZ HEP PARA KAZANMAK İSTER
AİÖ den cevap bekleyen soru (?) ~ 11 yıl önce
AİÖ yorumculara agresifce sataşmak yerine çıkar adam gib açıklar neden Hazerfanı terkettiğini herkes hikasyenin arka planını öğrenmiş olur!
astası be ya.. ~ 10 yıl önce
..kaç zaman geçti hala cevap yok emi? Tabii ki olmaz, adam adam değil de ondan..şöyle bir bakın internette araştırın ailesi ile ilgili hiç bir şey yazmıyor?! Neden acaba?! Yok mu bu kişinin eşi, babası, anası?! Neden onlardan hiç bahsetmiyor kendisi?! Sonra çıkıp uçmak için iyi insan olmak şart diyor... hiç gülesim yoktu vallaha..
SS ~ 11 yıl önce
Hiç kimse merak etmesin.Benim 20 yıldır tanıdığım Ali İsmet, Biz Havacılıkta emeklerken O; Mach Air olarak Helikopter Filosu vardı.Maddi olarakta hepimizden iyi durumda idi.Halada öyledir. Hezarfen'e 20 bin TL borç varmış.Güler geçerim. Ali İsmet Hocam,ÇEK LİSTİ Uygular,Gereğini yapar. Bu arada Emergency Çeklist zaten ezberinde vardır.Hiç kimse üzülmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok böyle biri ~ 10 yıl önce
"ÇEK LİSTİ" oha, Allah ÇEK'tirmesin.. üzülen biri olduğunu da hiç sanmıyorum..
gerçek havacı ~ 11 yıl önce
Gerçeği görmek lazım. Ali İsmet Öztürk'ün yaptıklarını kimse yapamadı bu Ülkede. Onun için çok düşmanı var. Onun hakkında seviyesiz konuşanlar hep onu kıskananlar. Gerçek şudur ki burada onun alehine yorum yapanların çoğu onu şahsen tanımaz ve gerçekte kimdir bilmezler. Zaten yapılan yorumlarda kullanılan üslup ve ifadelere dikkatli bakarsanız "havacılık" ile ilgisi olmayan kişiler oldukları hemen anlaşılır. Şimdi yapılması gerken ise "GERÇEK HAVACILARIN ALİ İSMET ÖZTÜRK'e SAHİP ÇIKMALARIDIR !!" ...ve şunuda hesaba katın Hezarfen tayfaları son gülen iyi güler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akroweir ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AİÖ ~ 11 yıl önce
POLİTİKA YAPMAYA GEREK YOK, ALACAĞINA ASLANSIN BORCUNA TİLKİ KARDEŞ. HAZERFAN BABANIZIN ÇİFTLİĞİ DEĞİL, TANITIM YAPIYORUM AYAĞINA KESEYİ DOLDUR SONRA BORCUNU ÖDEMEDEN SIVIŞ. YOK ÖYLE 3 KÖFTE 25 KURUŞ. SENİN YAPTIĞIN EVİR ÇEVİR BASİT SOLOLARI SADECE VATANDAŞ YUTUYOR, GERÇEK AKROPİLOTLAR BIYIK ALTINDAN GÜLÜYOR SADECE :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Vay be bu adamı ne çok kıskanan varmış !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakışmadı ~ 11 yıl önce
ali ismet abi,sonuna kadar haklı olabilirsin.ama bu duruma getirmen sana yakışmadı.bu konular birebir görüşüldüğünde çözüm bulunur,sosyal medyada değil.kaliteni defalarca kanıtlamış bir büyüksün.böyle basit bir konuda insanların eline koz verdin.şimdi yerden yere vuracaklar seni.yakışmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
mesaj alındı Mehmet !!!
Vefa ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000