22 Ekim 2012, Pazartesi 12:24:49

HEZARFEN HAVAALANI ALİ İSMET ÖZTÜRK’Ü KAYBETTİ

Adı Hezarfen Havaalanı ile özdeşleşen akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, sürpriz bir kararla Hezarfen Havaalanı’ndaki faaliyetlerini durdurma kararı aldı.
  • Hem Hezarfen meydanimiz ve hem de onunla ozdeş Ali İsmet arkadasimiz aleyhinde yazilan bu olumsuz yorumlar, kavgalar en cok bizi rahatsiz ediyor. Umariz aralarindaki sorun, en kisa surede cozulur. Ateş dustugu yeri fena yakiyor. Uzuntu icinde sorunun acilen cozulmesini bekliyoruz...
  • katılıyorum kardeşim ama bizim gibi üçüncü dünya ülkelerinde zor. yinede ben varım. birde yorum için acele etmmemeyi öğrensek
  • ALİ İSMET ÖZTÜRK HEZARFEN HAVAALANINI KAYBETTİ DENMİŞ OLSAYDI DAHA DOĞRU OLURDU
  • Yapılan yorum ve girilen tartışmalarda gelinen seviye, bir pilotaj öğrencisi olarak utandırırken herhangi biri olarak da sektöre bakışımı değiştiriyor. Madem bu insanlar soyismini saklayınca birbirine hakaret eden mahalle kavgacilarına dönüyor, önerim portalın gerçek kayıtla üye olarak yoruma izin verilen bir yapıya dönüştürülmesi.
  • Malesef havaci değil, pilotun basına birşeyi gelirse a320, b737 indiririm diyen sanal havacilar yetiştirdi, yorumlarına lütfen kızmayın, onların kabahati değil ülkemizdeki havacılığın gercegi budur, havacılık kısırlık, gelismemistir, öğretilenler yetersizin otesindedir, sizi yetiştirenler bile sizin birgun ucabileceginize inanmamislardir, lafım belli bir grubadir, eski bir teşkilatın Euro'cu uzantilarinadir, Ali İsmetler, Murat Öztürk'ler bu ulkede az yetişen degerlerdir, pic uçuşu yaparken lay kay lom uçarak karda tilki kovalayın, fotograf çeken hocalaradir sözüm, çok az kaldı kurtulmamjza sizlerden, umarım havacılığımız sizlerden kurtulduğu anda ilgili kurumlarda doğru adımlarını atabileceklerdir
  • Yahu, ne biçim bir ortam oluştu burada? Adam dünyanın en iyisi olmayabilir ama sonuçta Türkiye'deki tek adam. Agresifte olabilir, kule de basabilir, öfke kontrolü konusunda sorunları da olabilir; bunlardan bize ne? Sonuçta aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz. Bu adamda bu işi iyi yapıyor arkadaş. Hatta bu işi ülkemizde yapabilen yegane kişi. Parasını, eforunu-emeğini, vaktini bu iş için heba etmiş. Niye şahsı çekiştirilir, niye mahalenin komşu teyzeleri gibi arkasından dedikodusu yapılır? Sonuçta bu siteye takıldığımıza göre belirli bir kültür ve zeka seviyesine sahip insanlarız değilmi? Biraz seviye lütfen.
  • Beyler... Gene tam taaakat verip veristiyor asker ozentisi simulator bebeleri. Elma ile elmayi karsilastirin yahu. Biri demis SOLO TURK bilmem ne yapti.. Yaptiysa yapti altinda F-16 var.. yapacak tabii ver Ali Ismet'e F-16 yı bak neler yapiyor, solo Turk'e de koro Turk'e de ders verir DERRRS... Kalkmis piston motorlu pitts ile f-16 yı karsilastiriyorsunuz bu nasil derin bir cahilliktir nasil bir kara kapli saplantidir yahu. Ver bakalim Pitts'i solo Turk'e daha pistten kalkabilir mi acaba.. Kesinlikle super taktire sayan bir istir Ali Ismet'in yaptigi bu ucak ile. Bir dusunun daa altinda piston motor, metal govde experimental bir ucak kanat baglantilarini, kirislerini sparlarini bir dusun sonra F-16 ile alakasi olmadigini ANLA ondan sonra yorum yaz. Ali Ismet'de, Solo Turk'te bizim ikiside taktire sayan insanlardir yaptiklari isler kendi icinde uzmanlik gerektiri ama KULLİYEN FARKLIDIR FARKLIIIIII kapişş ?
  • arkadaşlar ali beyin kullandıgı uçagın markası pitts ve bu uçakla yapılan abrakadabra diye bir hareket var ki bu hareketi ünal aster zamanında hezarfende çok yaptı ve bu hareket minimum 7 veya 8 g ile gerçekleşiyor
  • Gelecekte unutulmaya mahkumdur.
  • Beyler bana lutfen Ali beyin uluslar arasi arenada hangi podyumda yer almis bir yazin, rica ediyorum. 7 ve 8 G ceken beye sorarmisiniz scaba kac saniye boyunca 8 G cekmis? Ornek verim, Solo Turk 2011 Air Tatoo'da en iyi solo display odulunu aldi. Madem cok iyi bildiginiz bir konu ise lutfen soruma cevap verin. simdiden iyi bayramlar hepinize.


Ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, sevenlerini şok edecek bir karar aldı. Uzun yıllardır Hezarfen Havaalanı’nda Acromach havacılık adıyla faaliyet gösteren ve sayısız gösteri uçuşu sergileyen Öztürk’ün ayrılık kararı hayranlarında şok etkisi yarattı.

“Bugün itibariyle Hezarfen Havaalanı’ndaki uçuş faliyetlerimizi durdurmuş bulunuyoruz ..Semin ( kızı) ve ben uçaklarımızı hangardan çektik.. Bundan sonra nasıl olur, ne olur sadece Tanrı bilir !!! Zamanı gelince ve lüzüm görürsem Hezarfen den ayrılış sebeplerimizi paylaşırım” cümleleriyle ayrılık haberini hayranlarına duyuran Öztürk’ün neden ayrıldığına ilişkin kesin bir bilgi edinilemezken, deneyimli pilotun birkaç gün önce uçuş müsadesi konusunda havaalanı yetkilileriyle tartışma yaşadığı iddia edildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

HEZARFEN HAVAALANI ALİ İSMET ÖZTÜRK’Ü KAYBETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

Fikretpilot ~ 11 yıl önce
Hem Hezarfen meydanimiz ve hem de onunla ozdeş Ali İsmet arkadasimiz aleyhinde yazilan bu olumsuz yorumlar, kavgalar en cok bizi rahatsiz ediyor. Umariz aralarindaki sorun, en kisa surede cozulur. Ateş dustugu yeri fena yakiyor. Uzuntu icinde sorunun acilen cozulmesini bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdemmmurat'a ~ 11 yıl önce
katılıyorum kardeşim ama bizim gibi üçüncü dünya ülkelerinde zor. yinede ben varım. birde yorum için acele etmmemeyi öğrensek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALİ İSMET ÖZTÜRK HEZARFEN HAVAALANINI KAYBETTİ ~ 11 yıl önce
ALİ İSMET ÖZTÜRK HEZARFEN HAVAALANINI KAYBETTİ DENMİŞ OLSAYDI DAHA DOĞRU OLURDU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdemmmurat ~ 12 yıl önce
Yapılan yorum ve girilen tartışmalarda gelinen seviye, bir pilotaj öğrencisi olarak utandırırken herhangi biri olarak da sektöre bakışımı değiştiriyor. Madem bu insanlar soyismini saklayınca birbirine hakaret eden mahalle kavgacilarına dönüyor, önerim portalın gerçek kayıtla üye olarak yoruma izin verilen bir yapıya dönüştürülmesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu ülke ~ 12 yıl önce
Malesef havaci değil, pilotun basına birşeyi gelirse a320, b737 indiririm diyen sanal havacilar yetiştirdi, yorumlarına lütfen kızmayın, onların kabahati değil ülkemizdeki havacılığın gercegi budur, havacılık kısırlık, gelismemistir, öğretilenler yetersizin otesindedir, sizi yetiştirenler bile sizin birgun ucabileceginize inanmamislardir, lafım belli bir grubadir, eski bir teşkilatın Euro'cu uzantilarinadir, Ali İsmetler, Murat Öztürk'ler bu ulkede az yetişen degerlerdir, pic uçuşu yaparken lay kay lom uçarak karda tilki kovalayın, fotograf çeken hocalaradir sözüm, çok az kaldı kurtulmamjza sizlerden, umarım havacılığımız sizlerden kurtulduğu anda ilgili kurumlarda doğru adımlarını atabileceklerdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 12 yıl önce
Yahu, ne biçim bir ortam oluştu burada? Adam dünyanın en iyisi olmayabilir ama sonuçta Türkiye'deki tek adam. Agresifte olabilir, kule de basabilir, öfke kontrolü konusunda sorunları da olabilir; bunlardan bize ne? Sonuçta aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz. Bu adamda bu işi iyi yapıyor arkadaş. Hatta bu işi ülkemizde yapabilen yegane kişi. Parasını, eforunu-emeğini, vaktini bu iş için heba etmiş. Niye şahsı çekiştirilir, niye mahalenin komşu teyzeleri gibi arkasından dedikodusu yapılır? Sonuçta bu siteye takıldığımıza göre belirli bir kültür ve zeka seviyesine sahip insanlarız değilmi? Biraz seviye lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumculara Hatirlatma ~ 12 yıl önce
Beyler... Gene tam taaakat verip veristiyor asker ozentisi simulator bebeleri. Elma ile elmayi karsilastirin yahu. Biri demis SOLO TURK bilmem ne yapti.. Yaptiysa yapti altinda F-16 var.. yapacak tabii ver Ali Ismet'e F-16 yı bak neler yapiyor, solo Turk'e de koro Turk'e de ders verir DERRRS... Kalkmis piston motorlu pitts ile f-16 yı karsilastiriyorsunuz bu nasil derin bir cahilliktir nasil bir kara kapli saplantidir yahu. Ver bakalim Pitts'i solo Turk'e daha pistten kalkabilir mi acaba.. Kesinlikle super taktire sayan bir istir Ali Ismet'in yaptigi bu ucak ile. Bir dusunun daa altinda piston motor, metal govde experimental bir ucak kanat baglantilarini, kirislerini sparlarini bir dusun sonra F-16 ile alakasi olmadigini ANLA ondan sonra yorum yaz. Ali Ismet'de, Solo Turk'te bizim ikiside taktire sayan insanlardir yaptiklari isler kendi icinde uzmanlik gerektiri ama KULLİYEN FARKLIDIR FARKLIIIIII kapişş ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
others ~ 12 yıl önce
arkadaşlar ali beyin kullandıgı uçagın markası pitts ve bu uçakla yapılan abrakadabra diye bir hareket var ki bu hareketi ünal aster zamanında hezarfende çok yaptı ve bu hareket minimum 7 veya 8 g ile gerçekleşiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ünal mı? ~ 12 yıl önce
amma sallamışsın ya Ünal hiçbir zaman yapamadı o hareketi, apronda bayıldı kaldı !!! yarım saat sonra kendine geldi .
Yerine adam yetistirmeyenler ~ 12 yıl önce
Gelecekte unutulmaya mahkumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 12 yıl önce
adam bedava mi yetisiyor? Verin THK'nin olanaklarini ben size adam yetistiririm. Kendi banka hesabindan mi yetistirecek pilotlari?
cici ~ 12 yıl önce
Beyler bana lutfen Ali beyin uluslar arasi arenada hangi podyumda yer almis bir yazin, rica ediyorum. 7 ve 8 G ceken beye sorarmisiniz scaba kac saniye boyunca 8 G cekmis? Ornek verim, Solo Turk 2011 Air Tatoo'da en iyi solo display odulunu aldi. Madem cok iyi bildiginiz bir konu ise lutfen soruma cevap verin. simdiden iyi bayramlar hepinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toto ~ 12 yıl önce
MADEM SİZ ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ SİZDE UÇUNDA 7 VE 8 G'Sİ KALSIN SİZİN SCABA KAÇ ACEP HAAHAAA
cici şey!!!!!!!! ~ 12 yıl önce
hımmmm 7-8 G vay beee otorite olmuşsun be arkadaş ben yerinde olsam susarım rezil olmamak için olmuşsun zaten yazdığın yazıdan kulaktan dolma laflarla işte ahkam kesen zihniyetler benim hobim havacılık fakat cahil havacılık değil,savaş uçaklarında G SUIT denilen kıyafet yani özel bir tulum vardır.Bak bakalım ne işe yararmış biraz bilgilendir kendini kiiiiiiiiii cehaletinizle kimseleri kandırmayın:)))))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000