01 Kasım 2011, Salı 17:10:17

HEYECAN DORUKTA...

Kocaeli’de bulunan Cengiz Topel Havalimanı’ndan ilk uçuş yarın Trabzon’a gerçekleşecek...
  • neden olmasın otobüsle 2 saat kocaeli oradan uçak veeeee trabzon oleyyyyyyy mübarek heatrow gibi yolcu var zaten zonguldakta
  • Haydi Kocaeli-Zonuldak-Trapzon ne dersiniz ???
  • yer hizmetini tgs verecek
  • kocaeliye hayırlı uğurlu olsun cengiz topele en kısa zamanda uçak bakım hangarı yapılması gerekir
  • Burada yer hizmetini kim sağlayacak, meydan otoritesi kimdir? Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen? Destek olmak adına teknik inişlerimizi oraya katydırabiliriz.
Kocaeli’den gerçekleşecek ilk uçuş için yarın Cengiz Topel Havalimanı’nda saat 12.30’da tören düzenlenecek. Törene Bilim, Sanayi Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ve Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’ye komşu illerin Valileri, Büyükşehir Belediye Başkanları, gazeteciler ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.
 
Cengiz Topel Havalimanı’nda düzenlenecek tören sonrası ilk uçak havalimanından Trabzon’a hareket edecek. Anadolu Jet’e ait 149 kişilik uçak Trabzon’a uçacak. Kocaeli dışında çevre illere de hitap edecek olan Cengiz Topel Havaalanı’ndan her gün Kocaeli-Trabzon seferi karşılıklı olarak gerçekleşecek.
 
Anadolu Jet yetkilileri Kocaeli-Trabzon arasında gerçekleşecek seferler için bilet fiyatlarının 69 TL olacağını belirttiler. Yetkililer ayrıca bir hafta önce bilet rezervasyonu yapan kişilerin bu fiyatlardan yararlanabileceğini belirttiler.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cengiz Topel Havaalanı’nın, Giriş Kontrol Binası yapımı, Terminal Binası tadilatı, Sundurma Yapısı (İtfaiye Binası) yapımı ve tadilatı, Isı Merkezi tadilatı, Güç Merkezi tadilatı, Su Deposu yapımı, Arıtma Tesisi tadilatı olmak üzere toplam 7 adet binanın yapım ve tadilat işleri, apron, taksirat tamiratlarını ve peyzajını yaptı.
 
Sivil havacılığa açılacak olan havaalanın 2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip terminal binasının çatısı yenilendi, dış cephesine mantoluma ve kompozit levha kaplama yapıldı. Binanın gelen VIP girişi ayrı olacak şekilde tasarlandı. Terminal binasının etrafındaki saçaklar çelik gergili cam örtülü olarak dizayn edildi. Tüm seramik, vitrifiye, asma tavan, boya imalatları yenilendi.
HEYECAN DORUKTA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
neden olmasın otobüsle 2 saat kocaeli oradan uçak veeeee trabzon oleyyyyyyy mübarek heatrow gibi yolcu var zaten zonguldakta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haydi Kocaeli-Zonuldak-Trapzon ne dersiniz ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yer hizmetini tgs verecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kocaeliye hayırlı uğurlu olsun cengiz topele en kısa zamanda uçak bakım hangarı yapılması gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Burada yer hizmetini kim sağlayacak, meydan otoritesi kimdir? Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen? Destek olmak adına teknik inişlerimizi oraya katydırabiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000