25 Mayıs 2017, Perşembe 10:46:20

Her şeye rağmen Türkiye'yi tercih ediyorlar

Rus turistler yapılan anketlerden güvenlik ile ilgili çıkan olumsuz sonuçlara değil ucuz fiyat nedeniyle Türkiye'ye gelmeye devam ediyor.
  • ucuz olmanin śusu kötü:ekonomide cilekler curudu diye bir tabir var,ucuz satar satar satar kisir donguye girersiniz..kazandiginiz az kar marji tesisinizi ucaginizi yenilemeye imkan tanimaz..tesis curuyene kadar ucuz satar sonrada kepenk kapatirsiniz..
  • Antalya guzel sehir, denizi var hava durumu uygun ve tr yakin sayilir. tabiki gelcekler.
  • AHL Dış Hatlara gelince herkes sinirden çıldırıyor ama. Kapı ötmedi beni ve çantamı niye arıyorsunuz? Kemeri niye çıkartıyoruz? Laptop ve tablet neden çıkıyor ve neden çalıştırmak zorundayız ki çok saçma. Hepiniz salaksınız laptoptan nolacak ki? Şerit metreden nolacak ki saçma saçma şeyler yapıyorsunuz. Bunları hem Türkler hem turistler söylüyor. Laptopı çalıştırırken ettikleri lafların ardı arkası kesilmiyor ama işlerine gelince güvenlik yok. Çarşaflı kadınları kabine alıp arama yapınca ırkçı oluyor millet. Türklerin "yaaa kardaşım almanya da kapı bile yok yaa biz ülkemize hainlik mi edeceğiz" diye bağırması falan. yapılan şey basit bir üst araması. Kimseye bişey beğendiremezsiniz.
  • sormak lazım bu kadar güvenliği nerde gördülerde düşük puan verdiler
  • Kardeşim diyo bana ne? Zaten güneydeki çekirdek turizmci benden değil. Oy vermiyorlar. Turizm esnafı keza öyle. İster turist gelsin ister gelmesin. Yeni Türkiye yeni tırizmcilerinide yarattılar. Gelsin arap ama sadece kendi otellerine. Eski şaşalı turizm umurlarında değil. Arabı havalimanında iranlıyı gürbulakta çiçekle karşılamaya devam. Ver mehteri:)
  • Ülkemiz ucuz tatilcinin beşiği oldu, parasız ucuz turist mecburiyetten bizde. Adam biraz paralansa ne işim var Türkiyede diyor. Bacasız fabrika fasona döndü yazıklar olsun... Satamadığınız domatesleri otelde verirsiniz artık
  • Ulke ulkelikten cikti varos ulkesi oldu
  • 144 milyonluk bir ülkede 1.800 kişiyle yapılan bir anket gerçekleri ne kadar yansıtıyordur acaba? Çok üzücü olmasına rağmen, ülke olarak imajımızın diplerde olduğunu kabul etmeliyiz artık. Sorun sadece güvenlik de değil üstelik. Esnafımızın aç gözlülüğü, politikacılarımızın içeride hoş görünmek adına dışarıya karşı sıradanlaşan tehditkar ve küstahça söylemleri, erkeklerin her kadın turisti potansiyel ... olarak görmeleri neticesinde turizmi el birliğiyle bitirdik. Şimdi kına yakma zamanı. Coğrafi olarak üst seviyede turizm potansiyeli olan ülkemizin bu duruma gelmesini sorgulayabilecek kapasitede politikacı, otelci, rehber, esnaf ve abaza vatandaşlarımızın da ıslahıyla kısa sürede toparlanabiliriz aslında. Ama bu saydıklarımın hiç birinin buna istekli olacağına dair en ufak bir inancım yok. Politikacıların çapı belli, otelci onlara biat için sesini çıkartamaz, rehber ve esnaf en ufak fırsatta yine çakallığa başlar, abazalar için de ülke gerçekleri nedeniyle yabancılar hep ... görünür.
  • artık yeni Türkiye var. eski Türkiye yok!
  • ...Rus turistler yapılan anketlerden güvenlik ile ilgili çıkan olumsuz sonuçlara değil ucuz fiyat nedeniyle Türkiye'ye gelmeye devam ediyor. Ne güzel bir imajımız var ya... durmak yok, yola devam! Bedava tatil yapabileceğin ülkesi Türkiye

Rus Kamuoyu Araştırma Merkezi VTSIOM’un yaptığı anketten Ruslar Türkiye’deki turist güvenliğine 5 üzerinden 2.66 puan verdi.

Rus haber sitesi Sputnik'in haberine göre VTSIOM, 27-28 Nisan ve 14-16 Mayıs tarihlerinde 1200 ve 1800 kişinin katılımıyla iki anket gerçekleştirdi. Ankete göre katılımcılar Türkiye'de turistler için güvenlik düzeyine 5 üzerinden 2.66 puan verdi.

Ankette, Rusların yüzde 13'ünün Türkiye'yi ileriki yıllarda potansiyel tatil yeri olarak gördüğü belirtiliyor.

Türkiye’deki güvenlik  sorunu ile ilgili olarak son dönemde yapılan başka anketlerden de benzer  sonuçlar çıkmasına karşın Rusya’dan gelenlerin sayısı artıyor.

Her şeye rağmen Türkiye'yi tercih ediyorlar

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

eren ~ 7 yıl önce
ucuz olmanin śusu kötü:ekonomide cilekler curudu diye bir tabir var,ucuz satar satar satar kisir donguye girersiniz..kazandiginiz az kar marji tesisinizi ucaginizi yenilemeye imkan tanimaz..tesis curuyene kadar ucuz satar sonrada kepenk kapatirsiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Manavgat ~ 7 yıl önce
Antalya guzel sehir, denizi var hava durumu uygun ve tr yakin sayilir. tabiki gelcekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ~ 7 yıl önce
AHL Dış Hatlara gelince herkes sinirden çıldırıyor ama. Kapı ötmedi beni ve çantamı niye arıyorsunuz? Kemeri niye çıkartıyoruz? Laptop ve tablet neden çıkıyor ve neden çalıştırmak zorundayız ki çok saçma. Hepiniz salaksınız laptoptan nolacak ki? Şerit metreden nolacak ki saçma saçma şeyler yapıyorsunuz. Bunları hem Türkler hem turistler söylüyor. Laptopı çalıştırırken ettikleri lafların ardı arkası kesilmiyor ama işlerine gelince güvenlik yok. Çarşaflı kadınları kabine alıp arama yapınca ırkçı oluyor millet. Türklerin "yaaa kardaşım almanya da kapı bile yok yaa biz ülkemize hainlik mi edeceğiz" diye bağırması falan. yapılan şey basit bir üst araması. Kimseye bişey beğendiremezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sormak lazım ~ 7 yıl önce
sormak lazım bu kadar güvenliği nerde gördülerde düşük puan verdiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Bu kadar güvenliği nerede gördüler mi? Bence verdikleri puan fazla bile. Güvenlik yok ki neye vermişler bu puanı şaşırdım doğrusu.
Ruhi ~ 7 yıl önce
Hayırdır. Havalimani taksicileri hariç kimden çekinecek bunlar. 24 saat canlı bir şehir. Moskovadan 10 kat daha güvenli bir şehir ve ülkeyiz. Daes e bu kadar Turki militan katilmasinin sebebi de zamanında yapilan rus isgal ve zulmleridir
Yok ~ 7 yıl önce
Durup dururken adamların uçağını düşür, sonra niye güvenmiyorlar de
No ~ 7 yıl önce
Kardeşim diyo bana ne? Zaten güneydeki çekirdek turizmci benden değil. Oy vermiyorlar. Turizm esnafı keza öyle. İster turist gelsin ister gelmesin. Yeni Türkiye yeni tırizmcilerinide yarattılar. Gelsin arap ama sadece kendi otellerine. Eski şaşalı turizm umurlarında değil. Arabı havalimanında iranlıyı gürbulakta çiçekle karşılamaya devam. Ver mehteri:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garibanın yuvası ~ 7 yıl önce
Ülkemiz ucuz tatilcinin beşiği oldu, parasız ucuz turist mecburiyetten bizde. Adam biraz paralansa ne işim var Türkiyede diyor. Bacasız fabrika fasona döndü yazıklar olsun... Satamadığınız domatesleri otelde verirsiniz artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepsi ac ~ 7 yıl önce
Ulke ulkelikten cikti varos ulkesi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah allah ~ 7 yıl önce
Neden öyle oldu acaba diyor insan di mi :)
Cidden mi? ~ 7 yıl önce
144 milyonluk bir ülkede 1.800 kişiyle yapılan bir anket gerçekleri ne kadar yansıtıyordur acaba? Çok üzücü olmasına rağmen, ülke olarak imajımızın diplerde olduğunu kabul etmeliyiz artık. Sorun sadece güvenlik de değil üstelik. Esnafımızın aç gözlülüğü, politikacılarımızın içeride hoş görünmek adına dışarıya karşı sıradanlaşan tehditkar ve küstahça söylemleri, erkeklerin her kadın turisti potansiyel ... olarak görmeleri neticesinde turizmi el birliğiyle bitirdik. Şimdi kına yakma zamanı. Coğrafi olarak üst seviyede turizm potansiyeli olan ülkemizin bu duruma gelmesini sorgulayabilecek kapasitede politikacı, otelci, rehber, esnaf ve abaza vatandaşlarımızın da ıslahıyla kısa sürede toparlanabiliriz aslında. Ama bu saydıklarımın hiç birinin buna istekli olacağına dair en ufak bir inancım yok. Politikacıların çapı belli, otelci onlara biat için sesini çıkartamaz, rehber ve esnaf en ufak fırsatta yine çakallığa başlar, abazalar için de ülke gerçekleri nedeniyle yabancılar hep ... görünür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WOW ~ 7 yıl önce
artık yeni Türkiye var. eski Türkiye yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucuz ülke... ~ 7 yıl önce
...Rus turistler yapılan anketlerden güvenlik ile ilgili çıkan olumsuz sonuçlara değil ucuz fiyat nedeniyle Türkiye'ye gelmeye devam ediyor. Ne güzel bir imajımız var ya... durmak yok, yola devam! Bedava tatil yapabileceğin ülkesi Türkiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen öyle! ~ 7 yıl önce
Malesef tek verilen görüntü ucuz destinasyona dönüştüğümüzdür. Bu fiyatlarla turizm yapıyorum ve kar yapıp para kazanıyorum demek akıl işi değil.. Şafak karanlık..
İstemezük ~ 7 yıl önce
Turizm ölür, oteller kan ağlar vay efendim turizm bitti. Turist gelir oteller dolar esnafın, işletmelerin yüzü güler vay efendim gelen turist kalitesiz, battı imajımız, mahvettiniz turizmi. Hiç bir şekilde tatmin olmazsınız siz...
Ucuz ~ 7 yıl önce
Olmanın nesi kötü . Pahalı tatil isteyen Dubai ye gitsin. Ya da Maldivler'e. Kazanıyorsan ucuz olmanın ne zararı var . iPhone'a 4500₺ vermek istemeyen android telefona 1000₺ verir.
~ 7 yıl önce
Ya adam gayet güzel bir eleştiride bulunmuş. İmajımız kötü artık ucuz ülke imajımız var demiş. Hemen gene gelmiş polyanacılar diyor ki kar ediyorsan ucuz ülke olmanın ne zararı var, pahalı tatil yapan Dubaiye gider. Bir de o "istemezük" adıyla yorum yapan arkadaşa diyecek bir şey bulamıyorum. Eskiden zengin Rus turistler de gelirdi ki Rusların zengin olanları ciddi manada zengindir, giderler en pahalı penthouse suitleri kapatırlardı. Şimdi o suitler boş. Gelen turistler ucuza her şey dahil tatil yapmaya gelen neredeyse hiç para harcamayan tipler. Yani bize çok bir karlılıkları yok. Sonra da turizmi bitirdiniz deyince laf ediyorsunuz. Bitti işte. Resmen ucuz ülke statüsüne düştük. Düzgün bir turizm politikasıyla Fransa, İtalya, Yunanistan olmak varken biz gidip ikinci sınıf turistlerin geldiği bir yer olmayı tercih ettik. Umarım en kısa zamanda bu hatadan dönülür. Aslında daha kazıkçı esnaflar, otel işletmeleri ve sırf çıkarları için internet sitelerini yasaklatan turizm acentelerine de diyeceklerim var ama onalar başlarsam bu yazının sonu gelmez.
Ucuz cok ucuz ~ 7 yıl önce
200-300 dolar 7 gün tatil uçak gidiş dönüş biletler dahil.Nasıl para kazanıyor hoteller anlamış degilim dogrusu.!!!Rusya nın bütün çingenelerini getiriyoruz ülkemize.Ne olurdu bu imkanlar bizim insanimiza verilseydi.Ruslar daha mı kıymetli benim milletimden.Çingeneler gelecekse gelmesinler daha iyi!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000