07 Eylül 2010, Salı 11:31:53

HERŞEY TESLİM EDİLİYOR!

Ruslar, Polonya Devlet Başkanı'nın da hayatını kaybettiği ve uzun süredir elinde tuttuğu kaza ile bilgileri ve karakutu kayıtlarını Polonya Hükümeti'ne vereceğini bildirdi.
  • bu uçak inmek için ısrar ettiğinden düştü.bizim ülkemizdede malesef bu durum zaman zaman yaşanıyor.bazı etkili isimler kokpite müdahale edip pilotlara inin dönmeyin diyebiliyor.bu olay onlara ders olmuştur inşallah.bu işin şakası yok.

Nisan ayında yaşanan ve 95 kişiye mezar olan Smolensk kazasının yankıları hala sürüyor. Kazanın ardından birçok bilgiyi elinde bulunduran Rusya Hükümeti, bütün bilgileri Polonya Hükümeti'ne vereceğini bildirdi.

Rus Kaza Araştırma Grubundan Vitaly Pestov yaptığı açıklamada, " Aşırı sisli havada iniş yapmak için alçalan ve ağaçlara çarpan Tupolev-154 tipi uçağın pilotunun suçlu olduğu kesindir. Elimizde kazanın ardından elde edilen karakutu kayıtları, kazanın hemen ardından yaşanan fotoğraflar ve cesetlerden arda kalan delil niteliğindeki eşyaları Polonya'ya göndereceğiz. Onlarında inceleyeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

 

HERŞEY TESLİM EDİLİYOR!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bu uçak inmek için ısrar ettiğinden düştü.bizim ülkemizdede malesef bu durum zaman zaman yaşanıyor.bazı etkili isimler kokpite müdahale edip pilotlara inin dönmeyin diyebiliyor.bu olay onlara ders olmuştur inşallah.bu işin şakası yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000