11 Kasım 2009, Çarşamba 07:32:24

Herşey dahil 320 Euro'ya Gaziantep'e uçuracaklar

Demirtaş Organiza Sanayi Bölgesi (DOSAB) yönetiminin organizasyonuyla DOSAB'lı sanayiciler, Gaziantepspor-Bursaspor maçı için Gaziantep'e özel uçak kaldırmayı planlıyor.
  • ya benim anlamadigim.yurt icinde bile neden euro bazinda hesap yaparsiniz..hadi ben simdi tl verecem almayacakmisiniz,.o zaman maca da gitmiyorum...A.kara .amsterdam.
  • inşallah yenişehir havalanı işlerlik kazanır hava yolu şirketleri neden bursadaki potansiyeli görmüyorlar 2,5 milyonluk nüfusu ile avrupanın bazı ülkeleri ile eş değer büyüklükte (slovenya lüksemburg makedonya kosova karadağ)korkmayın bursaya uçun....
  • Sayın Bursalı yetkililer, niçin birazcık siyasi çevrenizi kullanarak.THY ve Aanadolu Jetin buralara gelmesi yönünde baskı yapmıyorsunuz.? IDO var diyemi ?Pazar günü istanbula gitmek isterseniz Mudanyadan bu imkanda da ancak akşama var. Yada Yalovaya gideceegiz ! Yok olmadı otobüslere binip zaman + para harcayacagız taki istanbul hava alanlarına gidebilmek için. İstanbul hava alanları hergün büyüyor . Niye mi Bursa gibi 2 milyonluk şehrin halkı oaralardan uçtukları için. Bir kez olsun halk için iyilik yapmak adına adım atın.

DOSAB ve Bursaspor'un resmi internet sitelerinden yapılan açıklamada, konuyla ilgili şu bilgiler verildi: "Yenişehir Havaalanı'ndan Bursaspor kafilesi ile birlikte özel uçak organizasyonu düzenlenmesi planlanmaktadır. Kapsam içinde gidiş-dönüş uçak bedeli, Dedeman Otel'de 1 gece konaklama, otel-havalimanı transferleri dahildir. Organizasyon bedeli kişi başı KDV dahil 320 Euro'dur. Katılmak isteyenler 12 Kasım Perşembe günü saat 17.00'ye kadar DOSAB Bölge Müdürlüğü'ne rezervasyon içim isimlerini yazdırabilirler."

Herşey dahil 320 Euro'ya Gaziantep'e uçuracaklar

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ya benim anlamadigim.yurt icinde bile neden euro bazinda hesap yaparsiniz..hadi ben simdi tl verecem almayacakmisiniz,.o zaman maca da gitmiyorum...A.kara .amsterdam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
inşallah yenişehir havalanı işlerlik kazanır hava yolu şirketleri neden bursadaki potansiyeli görmüyorlar 2,5 milyonluk nüfusu ile avrupanın bazı ülkeleri ile eş değer büyüklükte (slovenya lüksemburg makedonya kosova karadağ)korkmayın bursaya uçun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Bursalı yetkililer, niçin birazcık siyasi çevrenizi kullanarak.THY ve Aanadolu Jetin buralara gelmesi yönünde baskı yapmıyorsunuz.? IDO var diyemi ?Pazar günü istanbula gitmek isterseniz Mudanyadan bu imkanda da ancak akşama var. Yada Yalovaya gideceegiz ! Yok olmadı otobüslere binip zaman + para harcayacagız taki istanbul hava alanlarına gidebilmek için. İstanbul hava alanları hergün büyüyor . Niye mi Bursa gibi 2 milyonluk şehrin halkı oaralardan uçtukları için. Bir kez olsun halk için iyilik yapmak adına adım atın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000