29 Ekim 2010, Cuma 15:02:06

HERON'LARIN ŞİFRESİ ÇALINDI!

İsrail Ordusu, insansız uçaklarının güvenliğini artırmak için yeni şifreleme işlemi başlattı.
  • simdide israil hamasa silah sevkiyati icin irani sucluyor ve planlarina zemin hazirliyor.. ben artik boyle oyunlara inamiyorum ayni sey ulkemizdede oluyordu irtica var diyorlardi ve planlarini uyugulamaya koyuyorlardi .. camuru at izi kalsin hesabina artik turkiye inanmiyor .. KAHROLSUN HAYINLER DIYORUM
Jerusalem Post Gazetesi’nin haberine göre ordu yetkilileri, Hizbullah militanlarının, insansız uçaklarla elde edilen bilgileri ele geçirdiğinin anlaşılması üzerine böyle bir uygulamaya gitme kararı aldı. Yetkililer, ağustos ayında Hizbullah lideri Şeyh Hasan Nasrallah tarafından kamuoyuna gösterilen ve İsrail’e ait insansız hava araçlarıyla çekildiği belirtilen görüntülerin gerçek olduğunun ortaya çıkmasının ardından istihbarat güvenliğini artırmaya karar verdi. Hizbullah’ın, 1997’de İsrailli komandoların Lübnan sahillerinde yapacağı bir operasyona ilişkin insansız uçaklarla çekilen hava fotoğraflarını ele geçirdiği, bu sayede operasyon sırasında 17 askeri öldürdüğü belirtiliyor.

Her haftaya bir lider

İngiliz ordusu, Afganistan’da Taliban militanlarına yönelik düzenlenen insansız uçak saldırılarında her hafta ortalama bir örgüt liderini öldürüyor. Ordu belgelerine göre İngiltere son 29 ayda Afganistan’da 124 insansız uçak saldırısı gerçekleştirdi.

İran silahları yakalandı

Nijerya gizli servisi, salı günü İran’dan gelen bir yük gemisinden boşaltılan 13 adet konteynerde, İran’a ait çok sayıda silah ele geçirildiğini açıkladı. İsrail savunma kaynakları, Gazze’yi kontrol eden Hamas militanlarına silah göndermek için İran’ın yeni bir kaçakçılık güzergâhı denemeye çalışıyor olabileceğini ifade etti. Yer kaplamasıyla sarılarak kamufle edilmek istenen silahlar arasında RPG’ler, el bombaları ve çeşitli patlayıcılar bulunuyor.

(HaberTürk)
HERON'LARIN ŞİFRESİ ÇALINDI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
simdide israil hamasa silah sevkiyati icin irani sucluyor ve planlarina zemin hazirliyor.. ben artik boyle oyunlara inamiyorum ayni sey ulkemizdede oluyordu irtica var diyorlardi ve planlarini uyugulamaya koyuyorlardi .. camuru at izi kalsin hesabina artik turkiye inanmiyor .. KAHROLSUN HAYINLER DIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000