31 Mayıs 2010, Pazartesi 17:55:52

HERONLAR NE OLACAK?

İsrail'in Gazze yolundaki yardım gemilerine müdahalesi Ankara'da tepkiyle karşılanırken İsrail’e yönelik yaptırımlar arasında Heron’ların olup olmayacağı merakla bekleniyor.
  • DEVLET ÇALIŞANLARIMIZ VE BAŞA GELEN HÜKÜMETLER YANİ BİZİ YÖNETEN YÖNLENDİRENLER NEZAMANKİ TEMBELLİKTEN VE BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN ZİHNİYETİNDEN KURTULURSA İŞTE OZAMAN BİZ KENDİ TANKIMIZI HERONUMUZU TÜFEĞİMİZİ ÜRETİR VEDE BU HAİNLEREDE MUHTAÇ OLMAYIZ!!!! METRO DENİLEN ZIKKIM BİLE DAHA YENİ YENİ GELİYOR MEMELEKETEEE!!!!
  • Teknolojiyi kendimiz üretmediğimiz için nasıl olsa uygulamada aksaklıklar çıkacaktı belki kullanımda israel IHA yı bloke edecekti. Ülkemizde bu sorunu yakında çözecek firmalar olmakla beraber devletimizin de bu girişimcileri desteklemesi sanırım ülkemizin menfeatına olacaktır.
  • ne yapacan söyleyeyim:açacan bakacan herşeyini çözecen , kendi UAV lerine teknolojisini transfer edecen.
  • bu heronları çok büyüttüler bi ara gazetelerde promosyonlar verilirken özellikle vurgu yapılırdı "hepsi ithal" diye havacılıkta da bu oyuna gelip zaman kaybetmeyelim.aselsan vestel havelsan vblere güvenip biraz şans tanımalıyız

İsrail’in Filistin’e giden yardım konvoyuna yönelik saldırısı tüm Türkiye’de şiddetle kınanırken İsrail’e yönelik çeşitli yaptırımlar uygulanmasına karar verildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yurtdışında bulunması nedeniyle Başbakanvekili sıfatıyla kamera karşısına geçen Bülent Arınç,  İsrail büyükelçisinin geri çağrıldığını, İsrail ile yapılması planlanan 3 ortak tatbikatın iptal edildiğini ve İsrail'de bulunan U-18 Milli Takımı'nın programını iptal ederek Türkiye'ye geri döneceğini duyurmuştu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından merak edilen bir konu da gündemi uzun süre meşgul eden insansız hava aracı Heron’larla ilgili nasıl bir adım atılacağı konusu... Türkiye geçtiğimiz aylarda sipariş edilen 10 Heron'dan 6'sını teslim almış geri kalan 4 Heron'un da Haziran ayında teslim edileceği ifade edilmişti.

Hükümetin, Heronlarla ilgili nasıl bir tutum izleyeceği büyük merak konusu oldu.

İsrail ile Türkiye arasında yaşanan her krizden sonra gündeme gelen Heron’larla ilgili Milli Savunma Bakanlığı’nın açıklaması merakla bekleniyor.

 

HERONLAR NE OLACAK?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
DEVLET ÇALIŞANLARIMIZ VE BAŞA GELEN HÜKÜMETLER YANİ BİZİ YÖNETEN YÖNLENDİRENLER NEZAMANKİ TEMBELLİKTEN VE BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN ZİHNİYETİNDEN KURTULURSA İŞTE OZAMAN BİZ KENDİ TANKIMIZI HERONUMUZU TÜFEĞİMİZİ ÜRETİR VEDE BU HAİNLEREDE MUHTAÇ OLMAYIZ!!!! METRO DENİLEN ZIKKIM BİLE DAHA YENİ YENİ GELİYOR MEMELEKETEEE!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Teknolojiyi kendimiz üretmediğimiz için nasıl olsa uygulamada aksaklıklar çıkacaktı belki kullanımda israel IHA yı bloke edecekti. Ülkemizde bu sorunu yakında çözecek firmalar olmakla beraber devletimizin de bu girişimcileri desteklemesi sanırım ülkemizin menfeatına olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne yapacan söyleyeyim:açacan bakacan herşeyini çözecen , kendi UAV lerine teknolojisini transfer edecen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu heronları çok büyüttüler bi ara gazetelerde promosyonlar verilirken özellikle vurgu yapılırdı "hepsi ithal" diye havacılıkta da bu oyuna gelip zaman kaybetmeyelim.aselsan vestel havelsan vblere güvenip biraz şans tanımalıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000