21 Şubat 2012, Salı 08:29:53

HERKESİN MİLİ KENDİNE!

TBMM'de resmi gezilere katılan milletvekilleri, hesaplarında biriken mil puanlarını kendilerine saklıyor. Meclis yönetimi bu miller için ortak hesap planlıyor...
  • yiyin efendiler yiyin... yetmez daha fazla yiyin... mustahak bu millete yiyin..
  • maliye denetim yaptığı şirketlerde çalışanların şahsi kartları ile yaptığı harcamalardan topladıkları puanları şahsi tatillerinde kullanmaları halinde vergi kaçırıyorsunuz derken, TBMM üyeleri bizim cebimizden tatile gidebiliyor. BRAVO
  • durmak yok açgözlülüğe devam
TBMM’de resmi gezilere katılan milletvekilleri, hesaplarında biriken mil puanlarını kendilerine saklıyor. Meclis’te resmi gezilere katılan personelin uçuş millerinin ortak hesapta toplanıp, bu millerin daha sonraki gezilerde ücretsiz uçak bileti olarak değerlendirilmesi benimsendi.

Aynı uygulamanın milletvekilleri için de yapılmasına ise tepki geldi. Milletvekilleri tarafından resmi amaçla gerçekleştirilen ve bedeli TBMM bütçesinden ödenen gezilerdeki uçuşların da ortak mil hesabında toplanması konusunda anlaşma sağlanamadı. Konunun TBMM Başkanlık Divanı toplantısında ele alınması benimsendi.
 
ÖNCE PERSONEL
 
TBMM Genel Sekreterliği, bedeli kamu kaynaklarından ödenerek gerçekleştirilen yurtiçi ve yurtdışı uçuşlardan kazanılan mil puanlarının değerlendirilmesini kararlaştırdı.

TBMM çalışanlarının katıldıkları resmi programlara ilişkin uçuş milleri, TBMM uçuş mili hesabında birikecek ve daha sonra resmi olarak gerçekleştirilecek seyahatlerde kullanılacak.
 
TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu ‘’Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununa göre kamu kaynaklarının etkin ve verimli bir şekilde kullanılması gerekmektedir. Bu doğrultuda kamusal mal ve hizmet alımlarından kaynaklanan getirilerin kamu lehine kullanılması önem taşımaktadır’’ dedi. (Gazeteport)
HERKESİN MİLİ KENDİNE!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
yiyin efendiler yiyin... yetmez daha fazla yiyin... mustahak bu millete yiyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
maliye denetim yaptığı şirketlerde çalışanların şahsi kartları ile yaptığı harcamalardan topladıkları puanları şahsi tatillerinde kullanmaları halinde vergi kaçırıyorsunuz derken, TBMM üyeleri bizim cebimizden tatile gidebiliyor. BRAVO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
durmak yok açgözlülüğe devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000