27 Eylül 2017, Çarşamba 09:00:27

Herkesin hayatını tehlikeye attı

Sabah Gazetesi yazarlarından Bülent Cankurt, şarkıcı Aleyna Tilki'nin uçakla seyahati sırasında yolcuları ve uçuş emniyetini nasıl tehlikeye soktuğunu bugünkü köşesinde okuyucularına aktardı.
  • Inis aninda hicbir pilot, profesyonel sorumluluklarini askiya alip minik bir kizin skandalina alet olmaz. Habercilik yaparken abisi geldi,dovdu algisindan vazgecilse ne kadar cok sey kazaniriz bir dusunun isterim.
  • Yaklasma sirasinda icerde donen danstan haberi yok galiba bu yaziyi yazan arkadasin. Kaptan da buyur git evladim olmadi numarasini alir takilirsiniz demistir. Ne ayaksiiiz olm siz dalga mi geciosunuz milletle haber diye.
  • Gazeteci bilim adamlarımız tarafından geliştirilen son teknoloji ürünü medya maymunumuz vatana millete hayırlı uğurlu olsun... :-)
  • eskiden,terminal binasina gidinceye kadar kullanmayiniz vardi,sonra ucus modu cikti iniste kalkista kapatilmak uzere...kapatmadilar...yillarca yok batarya yok acil durumda su bu...yolcuyla ekipleri birbirine taktilar...sonrada simdi kullanin...olay aaa bisey olmuyomus be,nolcah la, acin iniste kalkista..olayına gelicek...basimiza bir felaket gelir...sonra duyuru....sonra anons revizyonu sonra devrik cümle...bir daha revizyon. .sonra bir daha, bir daha...(o ucak sistemi denk gelme olasiligi dusukte olsa oyle yada boyle etkileniyor...tecrubeyle sabit) ki yeni zellandada 2003 de meydana gelmis kaza var....bir tek vidanin bile ucus emniyetini etkiledigi ortadaysa...yolcu memnuniyeti adina yapilan bu uygulama silsilesi neyin nesi...elite plusum acarim bana birsey olmaz
  • Yerli değerli bir sanatçımıza lütfen sahip çıkalım. Ne var telefonla konuştuysa yani! Biz de uçakta telefonla konuştuk ama ölmedik!
  • reklamın iyisi kötüsü yoktur...
  • Uçak alçalıyormuş habere göre. Telefon ile gerçekten konuşuyor idiyse demek ki uçak baya bir alçalmış ki telefon hattı da çekmeye başlamış. O kadar alçalmış olan bir uçağın pilotlarından birinin kokpiti terk edip kabine geldiği haberine inanmamızı, -miş, -muş şeklinde yaptığınızı bu habere itibar etmemizi bekliyorsunuz yani?
  • 16 yaşında kızın 45-50yaşında godaman biriyle birlikte olması rezaletine ses çıkarmayıp bunu AŞK diye süsleenler, kızın şımarıklıkları konusunda şimdi ne diye konuşuyorsunuz.
  • Aleyna tilki stardır. Elin justin bieberi 15 yaşında araba çarpıyordu sağa sola, yap kızım gündemde kal star ol !
  • Arkadaşlar amcamın oğlu da aynı uçakdaymış olay şöyle olmuş F/O kokpitten çıkmış ve demiş ki Aleynaya sen kapat bari sen kapat bari sen kapat bariiiiiiiii Aleyna da tamam demiş telefonunu kapatmış olay bu

Yeni şarkısı 'O Sen Olsan Bari' ile konserden konsere koşturan 17 yaşındaki Aleyna Tilki, neredeyse her gün gazetelere, televizyonlara haber oluyor. Yalnız bu haberlerin birinin bile Aleyna'nın başarısı ile alakalı olmaması ne kadar da acı. Ya bir kafede nargile içerken görüntülenip haber oluyor, ya da beğenmediği dondurmayı sokağa attığı için. Aleyna ile aynı uçakta seyahat eden bir arkadaşımın anlattığı olay da, Aleyna'nın şımarıklığının geldiği son noktayı gösteriyor!

YARDIMCI PİLOT SUSTURABİLMİŞ!

En son Adana Film Festivali'nde güvenliği nedeniyle sahneden inen Aleyna Tilki, Adana dönüşü uçaktaki herkesin can güvenliğini tehlikeye atmış. Business'te uçan Aleyna, uçak inişe geçtiği anda telefonunu açıp konuşmaya başlamış. Kabin görevlilerinin ve yolcuların tüm uyarısına rağmen "Ne olacak?" deyip konuşmasına devam etmiş. En sonunda yardımcı pilot kokpitten çıkıp gelmiş ve onun uyarısıyla kapatmış.

Evet; Aleyna çok genç olduğu için bu yaşta gelen şöhreti kaldıramayıp çok şımarmış olabilir ama başkalarının hayatını tehlikeye atacak kadar değil! Bence artık birileri Aleyna Tilki'ye 'dur' demeli. Böyle giderse dünya çapındaki bu güzel ses, zayi olup gidecek... (Bülent Cankurt / Sabah)

Herkesin hayatını tehlikeye attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

cabincase ~ 7 yıl önce
Inis aninda hicbir pilot, profesyonel sorumluluklarini askiya alip minik bir kizin skandalina alet olmaz. Habercilik yaparken abisi geldi,dovdu algisindan vazgecilse ne kadar cok sey kazaniriz bir dusunun isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tkn ~ 7 yıl önce
Yaklasma sirasinda icerde donen danstan haberi yok galiba bu yaziyi yazan arkadasin. Kaptan da buyur git evladim olmadi numarasini alir takilirsiniz demistir. Ne ayaksiiiz olm siz dalga mi geciosunuz milletle haber diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 7 yıl önce
Gazeteci bilim adamlarımız tarafından geliştirilen son teknoloji ürünü medya maymunumuz vatana millete hayırlı uğurlu olsun... :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinirlari zorlamak ~ 7 yıl önce
eskiden,terminal binasina gidinceye kadar kullanmayiniz vardi,sonra ucus modu cikti iniste kalkista kapatilmak uzere...kapatmadilar...yillarca yok batarya yok acil durumda su bu...yolcuyla ekipleri birbirine taktilar...sonrada simdi kullanin...olay aaa bisey olmuyomus be,nolcah la, acin iniste kalkista..olayına gelicek...basimiza bir felaket gelir...sonra duyuru....sonra anons revizyonu sonra devrik cümle...bir daha revizyon. .sonra bir daha, bir daha...(o ucak sistemi denk gelme olasiligi dusukte olsa oyle yada boyle etkileniyor...tecrubeyle sabit) ki yeni zellandada 2003 de meydana gelmis kaza var....bir tek vidanin bile ucus emniyetini etkiledigi ortadaysa...yolcu memnuniyeti adina yapilan bu uygulama silsilesi neyin nesi...elite plusum acarim bana birsey olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 7 yıl önce
Yerli değerli bir sanatçımıza lütfen sahip çıkalım. Ne var telefonla konuştuysa yani! Biz de uçakta telefonla konuştuk ama ölmedik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 7 yıl önce
Kafanız iyi galiba !
Ucaancocuk ~ 7 yıl önce
Siz bunun ne derece tehlıkelı oldugunu bilemezsınız sayet kokpıtte donen konusmalar her bır cumlesı onemlıdır ucakta telefonla konusamazsınız sız ucak degıl metrobuse bınmıssınızdır internet teknolojısını belliki magazın gıbı aptal seylere kullanıyorsunuz sanatcıya sahıpte cıkarız sohretınıde alırızda sız en yakın saglık kurulusuna basvurun sayet saglıklı beyın bunları soylemez
... ~ 7 yıl önce
reklamın iyisi kötüsü yoktur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alçalma? ~ 7 yıl önce
Uçak alçalıyormuş habere göre. Telefon ile gerçekten konuşuyor idiyse demek ki uçak baya bir alçalmış ki telefon hattı da çekmeye başlamış. O kadar alçalmış olan bir uçağın pilotlarından birinin kokpiti terk edip kabine geldiği haberine inanmamızı, -miş, -muş şeklinde yaptığınızı bu habere itibar etmemizi bekliyorsunuz yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dindar biri ~ 7 yıl önce
16 yaşında kızın 45-50yaşında godaman biriyle birlikte olması rezaletine ses çıkarmayıp bunu AŞK diye süsleenler, kızın şımarıklıkları konusunda şimdi ne diye konuşuyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sofi ~ 7 yıl önce
Helal sana süper tespit
Star ~ 7 yıl önce
Aleyna tilki stardır. Elin justin bieberi 15 yaşında araba çarpıyordu sağa sola, yap kızım gündemde kal star ol !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalamayın ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar amcamın oğlu da aynı uçakdaymış olay şöyle olmuş F/O kokpitten çıkmış ve demiş ki Aleynaya sen kapat bari sen kapat bari sen kapat bariiiiiiiii Aleyna da tamam demiş telefonunu kapatmış olay bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000