26 Ekim 2009, Pazartesi 09:16:13

Helikopterler havada çarpıştı!

Afganistan'da ABD ordusuna ait iki helikopterin havada çarpışması sonucu 4 amerikan askeri öldü, 2'si yaralandı.
  • ABD ordusu ne zamandan beri İrlanda (EI) tescilli sivil helikopter kullanıyor?
  • Evet 10 militan öldü diyorlar fakat CH 47 helikopterinde 10 Amerikan askeri öldü ve 24 yarali var. Ayrica Pakistan kara kuvvetleri Mi17 helikopteri düstü ve 6 asker öldü. Bu kaybolan 4 helikopter ve 20 ölü ile 26 yarali hepsi kazadan ibaret !!!!!!! hiçbir zaman düsman atesi olmuyor. Buna çocuk bile kanmaz !!!!!!!!!!. NATO büyük bir yalanci.
  • Allah ın sopası yok kı :)

Amerikan askeri yetkililerince, ''ülkenin güneyinde bu sabah meydana gelen olayın düşman ateşinden kaynaklandığının düşünülmediği'' belirtildi.

Konuya ilişkin detaylı bilgi verilmezken, kazayla birlikte, ülkede Ekim ayında ölen Amerikan askerlerinin sayısı da 30'u aştı.

Yetkililer, ayrıca uluslararası barış gücünün ülkenin batısında sürdürdükleri bir operasyon sırasında da bir helikopterin düştüğünü kaydettiler. Söz konusu operasyonda yaklaşık 10 militanın öldürüldüğünü belirten yetkililer, düşen helikopterdeki personele yardım çalışmalarının başlatıldığını söylediler.

Helikopterler havada çarpıştı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ABD ordusu ne zamandan beri İrlanda (EI) tescilli sivil helikopter kullanıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Evet 10 militan öldü diyorlar fakat CH 47 helikopterinde 10 Amerikan askeri öldü ve 24 yarali var. Ayrica Pakistan kara kuvvetleri Mi17 helikopteri düstü ve 6 asker öldü. Bu kaybolan 4 helikopter ve 20 ölü ile 26 yarali hepsi kazadan ibaret !!!!!!! hiçbir zaman düsman atesi olmuyor. Buna çocuk bile kanmaz !!!!!!!!!!. NATO büyük bir yalanci.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah ın sopası yok kı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000