26 Ocak 2011, Çarşamba 09:02:00

Helikopterinin yakıtı bitince otoyola indi...

Şili Devlet Başkanı Sebastian Pinera, yakıtı biten helikopterini karayoluna indirince özellikle muhalefetin büyük tepkisini çekti.
  • al birini vur ötekine. bizde olsa, bizim muhalefet te aynı yorumları eminim yapardı... bir geçmiş olsun demek yok, bir allah korumuş demek yok... varsa yoksa kuru laf... zaten o yüzden böyle partiler muhaleftte, halk görüyor...

İnternette yayımlanan amatör video kaydında, pilot koltuğundaki Devlet Başkanı Pinera, helikopteriyle Cobquecura yakınlarında acil iniş yaparak, bölge sakinlerine nerede olduğunu sorduktan sonra, yakıt getirmesi için polis helikopterini çağırdığı görülüyor.

Şili'de muhalefet milletvekilleri, sorumsuzca davranmakla suçladıkları Devlet Başkanı'nın gereksiz risk aldığını belirterek, bu nedenle soruşturma açılması çağrısı yaptı.

Muhalif milletvekilleri, Pinera'nın kamuya ait karayoluna iniş yaparak yasaları ihlal ettiğini öne sürdü ve kurtarma operasyonunun ne kadara mal olduğunu sordu.

Olaya ve tartışmalara gülen Pinera ise "Maalesef helikopter ve otomobillerin yakıta ihtiyacı vardır" diye espri yaptı.

Milyarder bir iş adamı olan Şili Devlet Başkanı, 5 yılı aşkın süredir pilotluk yapıyor.

 

Helikopterinin yakıtı bitince otoyola indi...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
al birini vur ötekine. bizde olsa, bizim muhalefet te aynı yorumları eminim yapardı... bir geçmiş olsun demek yok, bir allah korumuş demek yok... varsa yoksa kuru laf... zaten o yüzden böyle partiler muhaleftte, halk görüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000