10 Temmuz 2016, Pazar 12:46:12

Helikopterin vurulma anını paylaştılar

Suriye ordusuna ait Mi-25 tipi helikopterin test uçuşları sırasında vurulduğunu IŞİD üstlenmişti. Bugün ise vurulma anına ilişkin videoyu paylaştı.
  • Artik bu edalari duyunca igreniyorum
  • Horoz dövüşü budur işte. Sen adamların uçağını vurursun, onlar teröristlerin eline füze verir senin kobranı vurur, sonra sen tır tır silah taşıdığın teröristlere bir füze daha verir intikam alırsın. Bu hikaye böyle sürer gider. Yani bir gaga senden, bir gaga rakipten. Eritirsiniz birbirinizi. Size silah ve helikopter satan üretici ülkeler de bunun sefasını sürerler.
  • Helikopterlerde fırlatma sistemi yok mu? Uçaklardaki gibi. Olsa belki pilotlar kurtulurdu
  • kuyruğu titretmiş.
  • bence rus helikopterinin orda ne isi var, onu tartisin
  • Birgun rusya yi destekleyecegim asla aklima gelmezdi... Denize dusen yilana sariliyor !!!
  • Bende muslumanim ama su bir gercek ki muslumanlarbu dunyada hic olmasaydi dunya cok daha iyi bir yer olurdu.Musluman olan butun ulkelerin durumu ortada birde yetmezmis gibi avrupa ve amerikanin da huzurunu bozuyoruz
  • rusya ışide verdikleri uçaksavar füzeleri geldi kendilerini vurdu içimin yağları eridi vallaha sevindim

Terör örgütü IŞİD, Suriye’nin Palmira kenti yakınlarında dün Suriye ordusuna ait bir helikopteri düşürmüş, helikopterin test uçuşları sırasında vurulması nedeniyle de iki Rus pilot hayatını kaybetmişti.

IŞİD, üstlendiği eylemle ilgili helikopterin vurulma anını gösteren bir videoyu sosyal medyada yayınladı. 

İşte helikopterin vurulma anı;

Helikopterin vurulma anını paylaştılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Muslumanlik bitmis ~ 8 yıl önce
Artik bu edalari duyunca igreniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 8 yıl önce
İğrenmeyin daha fazla sarılın ki o edaları, nidaları terör malzemesi yapamasınlar
Horoz dövüşü ~ 8 yıl önce
Horoz dövüşü budur işte. Sen adamların uçağını vurursun, onlar teröristlerin eline füze verir senin kobranı vurur, sonra sen tır tır silah taşıdığın teröristlere bir füze daha verir intikam alırsın. Bu hikaye böyle sürer gider. Yani bir gaga senden, bir gaga rakipten. Eritirsiniz birbirinizi. Size silah ve helikopter satan üretici ülkeler de bunun sefasını sürerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soner ~ 8 yıl önce
Helikopterlerde fırlatma sistemi yok mu? Uçaklardaki gibi. Olsa belki pilotlar kurtulurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yesinlerbirbirlerini ~ 8 yıl önce
kuyruğu titretmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
bence rus helikopterinin orda ne isi var, onu tartisin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 8 yıl önce
Türk uçağının ne işi var ise benzer misyonlar sebebi ile rus helikopterinin de işi var muhtemelen Remzi bey. Ayrıca iş tartışmaya kalır ise Alla-hu Ekber diye bağırıp insanları katleden teröristlerin varlığını tartışmalıyız öncelikle. Saygılar..
ztk ~ 8 yıl önce
rusya suriye hukumeti tarafindan davet edilmistir.. tc yi davet eden yok,suyun adi konusunda bile anlasamayan arpa ulkeleri iraktan cikin diye t ortak karar aldi, kuzey iraktaki uslerden bahsediyorlar.. isidin eline, bu fuzeleri kim verdi? onuda adanadaki tirci arkadaslara soracaksiniz..
!!!! ~ 8 yıl önce
Birgun rusya yi destekleyecegim asla aklima gelmezdi... Denize dusen yilana sariliyor !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerizekalilar ~ 8 yıl önce
Bende muslumanim ama su bir gercek ki muslumanlarbu dunyada hic olmasaydi dunya cok daha iyi bir yer olurdu.Musluman olan butun ulkelerin durumu ortada birde yetmezmis gibi avrupa ve amerikanin da huzurunu bozuyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 8 yıl önce
Çünkü o dediğiniz Ülkelerin hiç biri Müslüman değil aslında. Zira İslamiyet ne derse tersini yapıyorlar. Cehalete monte edilmiş İslam süsü ile servis edilen Ülkeler onlar.
Müslüman ~ 8 yıl önce
Senin muslumanlığın dan şüphe ediyorum. Sen en iyisi bir kelimeyi şehadet getir ve işini garantiye al
kim acaba? ~ 8 yıl önce
Senin gibiler yüzünden müslüman ülkeler sömürge olmaktan ezilmekten kurtulamıyor. Avrupa amerikayı rahatsız ediyormuş. Avrupa amerikanın, ırak suriye afganistanda ne işi var cahil arkadaşım?
Dogruya dogru ~ 8 yıl önce
Gevur denilen ulkeler refah ve huzur icinde yasarken musluman ulkeler aclik sefalet ve savas icindeler
Somurgecilik ~ 8 yıl önce
Hiç dindar birisi değilim fakat o çok beğendiğiniz amerikalı ve avrupalılar tüm dünya kaynaklarını kullanarak mevcut durumlarını sağlamışlardır.Gün olur devran döner
Yaaaaa ~ 8 yıl önce
O zaman suriye irak afganistan gibi ulkeler zamaninda kuranla camiden cikmayarak ibadet edeceklerine biraz da ilim bilim ile ugrassalardi simdi onlarda abd veya avrupa gibi guclu olabilirlerdi
gercek ~ 8 yıl önce
haber izlemiyosun herhalde. amerika 2003 iraka saldirmis. bu savasa yaklasik 100.000 insan can vermis. ayrica bu savas" illegal war " isgaliydi. bilmiyorum anlatabildimiyim. daha onceden amerika kuwait suriye libya yemen fln saldirmisti. hep varlikli ulkeler. bu islamla alakasi yok. hersey para guc petrol ve dollarin degeri artmasi icin saldiriliyor. Amerika yilardir savas sever bir devlet.
Buyuk balik ~ 8 yıl önce
Herzaman kucuk baligi yutar o yuzden akilli olup din ile yerinde sayacagina bilimle ugrasip ilerleyeceksin ki sende bir buyuk olup ezmesinler
Ben de muslumanim ~ 8 yıl önce
Muslumanliktan hic utanmadim. Ama muslumanim deyip her turlu sirreti yapan munafiklardan utandim ve tiksindim. Disaridan bakinca soylediklerinize hak verenler olabilir ama bize dayatilan dinin Kuran'da ki dinle alakasi yok.
ztk ~ 8 yıl önce
basimizdakiler muslumanda memlekette ne havuz biraktilar, ne medya biraktilar, ne yargi biraktilar, ne normal lise biraktilar.. cekirge surusu gibi ataturkun mirasini yiyorlar.. sarayida kacak izinsiz,ruhsatsiz ataturkun corak araziden yaptirdigi ormana koydu sucuk fabrikasi mudur yardimcisi.. sende bul bir corak arazi, orayi orman yap,yap sarayini yok.. sorsan bunlar musluman,ben dinden ciktim zaten bunlarin yuuznden
Musluman ~ 8 yıl önce
O cok musluman bildigin ulkelerden birinin prensi 10 tane bikini mankenle bodrumdaydi. Sorun Islamda degil, muslumanda. Islami bilmeyen /bildigini yasamayanlarda. Zamaninda Israil,Filistin ve Lubnan`nin tamamini sadece 243 emniyet gorevlisi ile emniyeti saglaniyordu.Islam yasanirsa bu yine saglanabilir.
gonyalı ~ 8 yıl önce
rusya ışide verdikleri uçaksavar füzeleri geldi kendilerini vurdu içimin yağları eridi vallaha sevindim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık! ~ 8 yıl önce
Başkalarının ölümü ile içimizin yağları eridiği müddetçe başımıza gelenlerden ötürü üzülmeye devam edeceğiz görünen o ki

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000