05 Eylül 2009, Cumartesi 07:15:31

Helikopterin inişine izin verilmedi!

Beyin kanaması geçiren hastayı taşıyan hava ambulansına 4 Eylül Stadı'na iniş izni verilmedi.
  • zaten normalde her hastanede bir heliport olması lazım 18x18 metrelik bir beton atmak bukadarmı zor
  • bir an önce bu yetkililere gerekenler yapılmalı. ayrıca bunun pilotla ilgisi ne çözemedim zaten kara ambulansını almamış adamlar.
  • Fizibiliteleri yapılıp gerekli tüm belediye alanlarında Heliportların oluşturulması bana göre en doğrusu.Gerçi bu gibi durumlarda bana görede insan hayatı daha önemli..
  • Neyi ortaya çıkaracaksın yahu? Herşey ortada işte. Hiçbir işlem yapmayacağın ortada. Spor Müdürünü hemen görevden alacaksın. Bu kadar basit. Helikopter pilotunun da işine son verin. Aslanlar gibi inecekti. O da korkmuş.
  • Evet arkadaşım malesef bu ülkede suni çimler senin annenden çok daha kıymetl ve pahalı. Memnun değilsen al ananı da git başka bir yere.... Bize büyüklerimiz bunu söylüyorlar...

İzmir'in Tire ilçesinde insan hayatını suni çimden daha değersiz kılan utanç verici bir sağlık skandalı yaşandı. Beyin kanaması geçiren 46 yaşındaki Meliha Saz'ın bilinci kapanınca İzmir'de bir hastaneye nakli için hava ambulansı istendi. Ancak ambulansın hastayı almak için ilçede bulunan 4 Eylül stadına inmesine 'Suni çimler bozulur' denilerek engel olundu. Hastayı getiren kara ambulansı da içeriye alınmadı. Saniyelerin bile çok önemli olduğu olayda, helikopter bir mahalle stadyumuna yönlendirildi. Toz toprak içinde helikoptere nakledilen hasta İzmir'e götürülürken, duruma isyan eden oğlu Abdurrahman Saz "Eğer anneme bir şey olursa stadyumun kapılarını açmayan yetkililerle mahkemede hesaplaşacağım. Suni çim insan hayatından daha mı önemli?" diyerek isyan etti.

KOORDİNASYON EKSİKMİŞ!

Stadyumun kapılarını açtırmayarak, helikopterinde inişini engellediği iddia edilen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Eroğlu ise "Hava ambulansının buraya ineceğinden haberim yoktu. " diye kendini savundu. Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi ise "Koordinasyon eksikliği yaşanmış. İhmali bulunanlar ortaya çıkarılacak" diye konuştu. (Sabah)

Helikopterin inişine izin verilmedi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
zaten normalde her hastanede bir heliport olması lazım 18x18 metrelik bir beton atmak bukadarmı zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir an önce bu yetkililere gerekenler yapılmalı. ayrıca bunun pilotla ilgisi ne çözemedim zaten kara ambulansını almamış adamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Fizibiliteleri yapılıp gerekli tüm belediye alanlarında Heliportların oluşturulması bana göre en doğrusu.Gerçi bu gibi durumlarda bana görede insan hayatı daha önemli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neyi ortaya çıkaracaksın yahu? Herşey ortada işte. Hiçbir işlem yapmayacağın ortada. Spor Müdürünü hemen görevden alacaksın. Bu kadar basit. Helikopter pilotunun da işine son verin. Aslanlar gibi inecekti. O da korkmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Evet arkadaşım malesef bu ülkede suni çimler senin annenden çok daha kıymetl ve pahalı. Memnun değilsen al ananı da git başka bir yere.... Bize büyüklerimiz bunu söylüyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000