12 Aralık 2012, Çarşamba 08:09:07

HELİKOPTERDE DOĞURDU

İngiltere’de bir kadın yaklaşık bin feet yükseklikte helikopterde doğum yaptı.
  • Bu hadise sadece bu yil degil yillardir yasaniyo ulkemizde. Hatta bircogu basına bile yansimiyo. Kis aylarinda ozellikle dogu illerinde karadan ulasimin mumkun olmadigi zamanlarda kara kuvvetleri ve jandarma genel komutanliginin hlkp.leri bu isleri hep yaparlar.. İyi ki varlar.. Ordumuz milletine herzaman hizmete hazir..

İngiltere’nin kuzeyinde bir kadın helikopterde doğurdu. Sabah erken saatlerde acil durum çağrısı üzerine havalanan helikopter, hamile kadın ve eşini alarak en yakın hastaneye götürmek üzere havalandı. Helikopter yaklaşık bin feet yükseklikte seyir halindeyken kadının sancıları arttı ve bir süre sonra doğum gerçekleşti. Genç kadın bir erkek çocuk dünyaya getirdi.


06.40’ta havalanan helikopter yaklaşık 40 dakika sonra Lerwick kentinde bir hastaneye iniş yaptı.

Annenin ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Benzer bir olay bu yıl Mart ayında Türkiye’de de yaşanmıştı. Muş’ta sancılanan hamile bir kadın, askeri helikopterle hastaneye götürülmek istenirken havada doğum yapmış, çocuğa pilotun ismi verilmişti.
 

HELİKOPTERDE DOĞURDU

Yorumlar

Zoru basaririz imkansiz zaman alir.. ~ 11 yıl önce
Bu hadise sadece bu yil degil yillardir yasaniyo ulkemizde. Hatta bircogu basına bile yansimiyo. Kis aylarinda ozellikle dogu illerinde karadan ulasimin mumkun olmadigi zamanlarda kara kuvvetleri ve jandarma genel komutanliginin hlkp.leri bu isleri hep yaparlar.. İyi ki varlar.. Ordumuz milletine herzaman hizmete hazir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000