01 Aralık 2014, Pazartesi 15:00:08

"HELİKOPTER PİSTİYLE İLGİLİ BİR TALİMAT YOK"

Bugün bir meyda kuruluşunda çıkan 'Başbakan Ahmet Davutoğlu evinin yakınlarına helikopter pisti için ağaçları kesti" haberi Başbakanlık tarafından yalanlandı.
  • Arkadaşlar ağaç kesilmesine hayır fakat her km başına 1 heliport yapabilirsek geleceğe hazırlanmış oluruz. Uçan otomobiller, gyrocopterler yolda, her binanın çatısına 1 heliport şart
  • Sözcü gazetesinin haberi ancak bu kadar olur. Yalan olsun da nasıl olursa olsun. Yeterki kötüler.
  • İt ürür, kervan yürür.
  • senin ne kadar itibarsız olduğunu dünya alem biliyor. Peşinde çıkarcı tayfan ile gt yalayacıların olmasa çoktan silivride duvara çeltik atmaya başlamıştın.
  • yorumekle
  • Tayyip icin Kısıklı girisine ahaclar kesilip heliport yapilmisti ama...

Başbakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün yayınlanan Sözcü gazetesinin manşetinde yer alan "Davutoğlu için ormana pist yapıldı" haberinin yalan olduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Sayın Başbakanımız hiçbir şekilde İstanbul’daki evinin yakınlarına helikopter pisti yapılması için talimat vermemiş, bu yönde bir hazırlık yapılmamıştır. Sayın Başbakanımızın konutunun çevresinde güvenlik ya da başka bir gerekçe ile ağaç kesilmesi de söz konusu değildir. Aksine çevre düzenlemesi için son bir yıl içinde bu bölgeye yüzlerce ağaç dikilmiştir.

Tek amacı siyasi itibarsızlaştırma olan bu tür haberlere kamuoyumuz itibar etmemelidir. Yalan haberle ilgili hukuki süreç başlatılmış olup, bu haberler her şeyden önce ülkemizde basın itibarına zarar vermektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

"HELİKOPTER PİSTİYLE İLGİLİ BİR TALİMAT YOK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar ağaç kesilmesine hayır fakat her km başına 1 heliport yapabilirsek geleceğe hazırlanmış oluruz. Uçan otomobiller, gyrocopterler yolda, her binanın çatısına 1 heliport şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaile alınan ~ 9 yıl önce
Sözcü gazetesinin haberi ancak bu kadar olur. Yalan olsun da nasıl olursa olsun. Yeterki kötüler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İt ürür, kervan yürür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
derya ~ 9 yıl önce
senin ne kadar itibarsız olduğunu dünya alem biliyor. Peşinde çıkarcı tayfan ile gt yalayacıların olmasa çoktan silivride duvara çeltik atmaya başlamıştın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yarali ~ 9 yıl önce
yorumekle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tayyip icin Kısıklı girisine ahaclar kesilip heliport yapilmisti ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000