02 Kasım 2009, Pazartesi 09:40:17

Helikopter personeline teşekkür belgesi verildi

Muğla’nın Milas ilçesinde 2009 yaz döneminde orman yangınlarıyla mücadelede etkin bir şekilde görev yapan helikopter personellerine, Orman Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan teşekkür belgeleri verildi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Milas Orman işletme Müdürlüğü helikopter pistinde yapılan törende Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın’nın helikopter personeline hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında Genel Müdürü Osman Kahveci’nin ve Orman Koruma ve Yangınla Mücadele Daire Başkanı Nurettin Doğan’nın selam ve teşekkürleri iletti. Aydın, yaptığı konuşmasında orman yangınının bir savaş olduğunu ve orman yangınları ile mücadele eden çalışanların kutsal bir görev yaptığını, ayrıca orman yangınlarında hava araçlarının önemini hatırlattı.

Konuşmaların ardından Marmaris ve Milas orman işletme müdürlüklerinde yangınla mücadelede görev yapan helikopter pilot ve teknik elemanlarına Orman Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan teşekkür belgeleri sunuldu.

Törene Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Orman Koruma ve Yangınla Mücadele Şube Müdürü Ümit Döner, Marmaris Orman İşletme Müdürü Enver Demirci ve Milas Orman İşletme Müdürü Ayhan Bayrak’ın katılımları ile teşekkür belgeleri helikopter personellerine verildi.

Helikopter personeline teşekkür belgesi verildi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000