10 Kasım 2009, Salı 12:53:24

HELİKOPTER KAZASI MASAYA YATIRILIYOR

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun da aralarında bulunduğu 6 kişinin yaşamını yitirdiği helikopter kazasıyla ilgili bugüne kadar ortaya atılan bütün iddiaları BBP MKYK üyesi Avukat Murat Ekici canlı yayında anlatıyor.
  • Şimdilik balkondan seyredip, not tutmaya devamediyoruz.. Bizim safımız belli, hiç bir imamın ardında saf tutmuyoruz... Gün hazırlanma günüdür, zor günler bekliyor İNSANLIĞI ve bu millet zor günlerin umudu olmuştu hep, şimdi o umut sizsiniz... Bulunduğunuz ülkelerde, mekan ve zamanın kontrolunu kaybedecek bir davranışta bulunmayın.. Ve bol bol fidan dikin!.. Birilerini gömmek için tabuta , birilerini yakmak için oduna, birilerini de çekmek için çok darağacına ihtiyaç olacak... Hani bu İHANET KUMPASININ senaristleri "Arz-ı Mevdut" sahnesini anlatırken, "ATLARIN DİZLERİNE ULAŞACAK KADAR KAN AKACAĞINDAN" söz ediyorlar ya, bu kan TüRK KANI olmamalı, olmayacak da inşaalah!.. Dedikya AĞZI OLAN KONUŞUYOR!.. AMA BİZ DAHA KONUŞMADIK!.
  • DUPEDUZ SUIKAST

Bugüne kadar Türkiye’de onlarca helikopter kazası oldu, ancak hiç biri bu kadar gündemde kalmadı, bu kadar konuşulmadı.

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun da hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ile ilgili sayısız iddia ortaya atıldı. Acaba sabotaj mıydı yoksa gerçekten kaza mıydı? Ali Kıdık soracak, BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Avukat Murat Ekici iddiaları tek tek ele alacak.

Deneyimli helikopter pilotu Hakan Kambur ise iddiaların akıl sınırları ölçüsünde olup olmadığını değerlendirecek.

İşte kaza sonrası ortaya atılan iddialar ve soru işaretleri?

Helikopter AWACS casus uçakları tarafından mı düşürüldü?

Manyetik alan oluşturularak helikopterin GPS sistemlerine müdahale mi edildi?

İddiayı ortaya atanlar kimler? Türkiye’deki kaza kırım ekiplerine neden güvenilmedi, yurtdışından özel heyet getirildi?

Almanya’dan davet edilen heyet, hangi bilgi ve deneyime dayanarak bu iddiaları ortaya atıyor?

Ali Kıdık’la Sorun Cevaplasın bugün saat 21.00’de canlı yayında Airport TV’de

HELİKOPTER KAZASI MASAYA YATIRILIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Şimdilik balkondan seyredip, not tutmaya devamediyoruz.. Bizim safımız belli, hiç bir imamın ardında saf tutmuyoruz... Gün hazırlanma günüdür, zor günler bekliyor İNSANLIĞI ve bu millet zor günlerin umudu olmuştu hep, şimdi o umut sizsiniz... Bulunduğunuz ülkelerde, mekan ve zamanın kontrolunu kaybedecek bir davranışta bulunmayın.. Ve bol bol fidan dikin!.. Birilerini gömmek için tabuta , birilerini yakmak için oduna, birilerini de çekmek için çok darağacına ihtiyaç olacak... Hani bu İHANET KUMPASININ senaristleri "Arz-ı Mevdut" sahnesini anlatırken, "ATLARIN DİZLERİNE ULAŞACAK KADAR KAN AKACAĞINDAN" söz ediyorlar ya, bu kan TüRK KANI olmamalı, olmayacak da inşaalah!.. Dedikya AĞZI OLAN KONUŞUYOR!.. AMA BİZ DAHA KONUŞMADIK!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DUPEDUZ SUIKAST

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000