21 Ekim 2009, Çarşamba 07:33:38

Helikopter kazası ele alındı

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili kurtarma çalışmalarının seyri ve kazayla ilgili istihbarat çalışmalarının ele alındı.

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili olarak kurulan TBMM Araştırma Komisyonu, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve kazanın meydana geldiği dönemde Kayseri Emniyet Müdürü olan Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'i dinledi.

Sivas Milletvekili ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 Kişinin Hayatını Kaybettiği Helikopter Kazası ve Kurtarma Çalışmalarının Tüm Yönleriyle Araştırılarak Benzer Durumların Yaşanmaması İçin Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü başkanlığında toplandı.

Toplantı, görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Komisyon Başkanı Köylü, yaptığı açıklamada, komisyonun bu toplantısında, özellikle kurtarma çalışmalarının seyri ve kazayla ilgili istihbarat çalışmalarının ele alındığını bildirdi.

Köylü, komisyonun daha sonra Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ve kaza kırım raporunun gelmesinin ardından da teknik elemanları dinleyebileceğini belirtti.

(CNNTürk)

Helikopter kazası ele alındı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000