01 Şubat 2009, Pazar 08:58:18

Helikopter hala bulunamadı

Bolu yakınlarında irtibat kesilen hava ambulansını arama çalışmaları dün akşamdan bu yana aralıksız sürdürülüyor.
  • DEĞERLİ DOSTLAR;BİR İŞE KALKIŞTIK HAVA AMBULANSI BU AMBULANSLARIN TAKİP EDECEKLER YOL HARİTASI VARMI.BİLEN SİVİL HAVACILAR BİLİR UCAKLARIN İSTANBUL-ANKARA-İSTANBUL,YOLUN TESCİLLİ NUMARASI VARDIR. KEZA İSTANBUL-İZMİR-İSTANBUL,İSTANBUL-ADANA-İSTANBUL,İSTANBUL-ANTALYA-İSTANBUL,İSTANBUL-BODRUM-İSTANBUL,İSTANBUL-ADANA-İSTANBUL,İSTANBUL-SAMSUN-İSTANBUL,VE DOĞU UCUŞLARI ANKARA CHEC POİNT NOKTALI UCUŞLAR PEKİ HELİPORT KANUNU ÇIKTI KİM OKUDU? UCUŞ GÜZERGAHLARI NEREDE?YARDIMCI SEYRÜSEFER NOKTALARI(CHECK POİNT) NERELERİ ACİL DURUMDA YARDIM MERKEZLERİ VE YARDIM PERSONELİ KİMLER VE NELER BAKIN BU AMBULANSA 24 SAAT SONRA ULAŞILDI.BOŞTU AMA İÇİNDE İKİ CAN GİTTİ.BU CANLAR GİTMEDİĞİNİ VE İCİNDE HASTA OLDUĞUNU VE ZORUNLU İNİŞ YAPTIĞINI DÜŞÜNÜN.SAYGILARIMLA

Dün saat 16.30 sıralarında Bolu yakınlarında kaybolan helikopteri arama çalışmalarına çevre illerden çok sayıda arama ve kurtarma birliği katılıyor.
Çalışmalara İstanbul'dan AKUT, İzmit Telsiz Ve Radyo Amatör Cemiyeti (TRAC), Gölcük Esnaflar Ve Sanatkarlar Odası Arama Kurtarma Timi (GESOTİM), Sakarya Valiliği Sivil Savunma Arama-Kurtarma Birliği, Hendek Telsiz Ve Radyo Amatör Cemiyeti (TRAC), Düzce Ve Bolu Sivil Savunma Ekipleri, Kartalkaya'da konuşlandırılan Jandarma Dağ Arama Kurtarma Timi, Jandarma birlikleri, ormancılar ile Ankara, Bolu ve Düzce'den gelen paletli 112 ambulans ekipleri katılıyor.

1.5 metre kar altında yürütülen çalışmalar Kıbrısçık ilçesi Çökeler Köyü çevresindeki yaylalarda ve ormanlık alanlarda yoğunlaştı. Sabah saatlerinde gelen koordinatlar doğrultusunda Karaköy mevkiinde de arama çalışmalarına başlandı.

Bu arada Düzce'den gelen Kızılay Batı Afet Lojistik Merkezi ekibi, arama çalışmalarına katılanlara sıcak çorba ve ekmek arası helva dağıtırken, köylüler de sıcak çay ikram etti. Çalışmalara gün doğduktan sonra helikopterlerin de katılacağı öğrenildi.

Helikopter hala bulunamadı

Yorumlar

SARHOŞAHTAPOT ~ 15 yıl önce
DEĞERLİ DOSTLAR;BİR İŞE KALKIŞTIK HAVA AMBULANSI BU AMBULANSLARIN TAKİP EDECEKLER YOL HARİTASI VARMI.BİLEN SİVİL HAVACILAR BİLİR UCAKLARIN İSTANBUL-ANKARA-İSTANBUL,YOLUN TESCİLLİ NUMARASI VARDIR. KEZA İSTANBUL-İZMİR-İSTANBUL,İSTANBUL-ADANA-İSTANBUL,İSTANBUL-ANTALYA-İSTANBUL,İSTANBUL-BODRUM-İSTANBUL,İSTANBUL-ADANA-İSTANBUL,İSTANBUL-SAMSUN-İSTANBUL,VE DOĞU UCUŞLARI ANKARA CHEC POİNT NOKTALI UCUŞLAR PEKİ HELİPORT KANUNU ÇIKTI KİM OKUDU? UCUŞ GÜZERGAHLARI NEREDE?YARDIMCI SEYRÜSEFER NOKTALARI(CHECK POİNT) NERELERİ ACİL DURUMDA YARDIM MERKEZLERİ VE YARDIM PERSONELİ KİMLER VE NELER BAKIN BU AMBULANSA 24 SAAT SONRA ULAŞILDI.BOŞTU AMA İÇİNDE İKİ CAN GİTTİ.BU CANLAR GİTMEDİĞİNİ VE İCİNDE HASTA OLDUĞUNU VE ZORUNLU İNİŞ YAPTIĞINI DÜŞÜNÜN.SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000