24 Haziran 2009, Çarşamba 10:26:30

Helikopter enkazı 1 saatte bulunabilirmiş!

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşamını yitirdiği Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın kazanın olduğu gün Başbakanlık Kriz Yönetim Merkezi, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gönderdiği 'kaza alanı haritası' ilk kez ortaya çıktı.
  • BBPlileri bunlarla oyalamış durmuşlar. Onlarda mal bulmuş mağribi gibi bunların çok güçlü delil falan olduğunu sanıyorlar eline iki sayfa harita alan TVlere ve basına koşuyor. İhmal arıyorsan başka ihmal ara. Kırım olduğu yer noktasal olarak GSM sinyallerine gerek kalmadan biliniyordu. Onu sorgula.
  • Bu işte vebali olan herkez her kurum sanki olayı örtbas etmek peşindeler.Birileri yanlışlıkları haykırıyor bizde ne yapıyoruz hemen baskılara başlıyoruz adamın çalıştığı şirkete baskı yaparak işine son verdiriyoruz sonrada valla billa bizim alakamız yok diyoruz.Buna herkez güler.Ben bakan,Başbakan olsam çağırırım bu arkadaşı,sorarım kendisine ya kaptanım bizim havacılıkta neler oluyor,ne eksiğimiz var ,kimler görevini yapmıyor,sivil havacılıkta seninle neden uğraşıyor havacılığımızı nasıl geliştiririz? düşünceniz fikriniz ne diye.Bakalım neler çıkacak?Tabi böyle bir irade varsa
  • Esasında Cumhurriyet Savcılarında bunların hepsini karşısına çağırıp sorgulama yetkisi var. Amma hakimi, savcıyı öyle korkuttular ki hiçbiri ses çıkaramıyor.
  • Ise gerekli adami aramak, bizde maalesef yok oldugu,bana bu olayda besbelli.Böyle isyerlerinde,isin egitilmis elemani bulunmasidir.Yarali ve kayiplari bulabilmek icin.
  • arkadaslar turkiyede bir kisinin yok olmasi isteniyorsa o kisi yok olur, buna turkiye sinirlarinda kimsenin gucu yetmez, bos yere konusmamiza gerek yok, eskiden bu islerin ustu kapali olurdu, kimse umursamazdi faili mechul olurdu. AMA simdi halk af edersiniz uyumuyor, herkes herseyin farkinda,,, ben burda komplo teorisi yazmaya calismadim, sadece olani oldugu gibi yazdim,,, sn moderator sizin icin sorun olucaksa yayinlamazsin olur biter...
  • Bir saatte bulunabiliyorsa neden bulunamadı.Helikopterde eksiklik varsa neden uçuşuna müsade edildi.Shgm neden pilotlarla uğraşıyor.Şirketlerin eksik ve arızalı uçan havaaraçlarına neden müsade ediliyor.Hayatımız bukadar ucuzmu? Her suçu pilotun üzerine atmak işin en kolayı.pilot öldü yıkın bütün suçu pilotun üzerine,konuşanmı var atın işten bu kafa bu yapı derhal değişmeli,koltuklarınızdan kalkın artık.Size hayatımızı emanet etmek istemiyoruz?Sayeniz tarafından öldürülenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
  • Demedi deme İbrahim;bu Awacslarda zaten yer mevcuttuda ağzını açtırmadılar kimsenin....
  • Hükümetin o helikopteri bulamadığına hiçbir zaman inanmadım,hükümet devlet birimlerini çalıştırmadı özellikle,bu teknolojide milletin yatak odasını dinleyebiliyorlar..yazık
  • Kaza yerinden gazeteci ile yapılan O elim telefon görüşmelerinin yapıldığı istasyon gerçekten 112 miydi.Konuşan hanımefendi Doktor mu? Hemşiremi? Hademe mi ? Öğrenim durumu ne? Yoksa oralarda dolaşmakta olan bir insan mı? Kimliği devlet sırrı gibi saklanıyor.112 servislerinde uçak kazaları ile ilgili bir talimat varmı.Konuşan hanımefendi GSM şebekesinin neler sağlayacağını biliyormuydu?
  • BIZI TOPLUMU ÜLKEYI REZIL EDENLER DEGERLI BIR VATANSEVER POLITIKACI YI VE YURTTASLARIMIZI GÖZ GÖRE GÖRE ÖLÜME GÖNDERENLER SIZLERE YAZIKLAR OLSUN: UNUTMAYIN HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR. VICDAN SAHIBI DUYARLI VEFALI INSANLAR NERDESINIZ;

Şok belgeyle saat 16.20'de helikopterin düştüğü alanın bilindiği, yine de arama kurtarma çalışmalarının farklı noktalarda yapıldığı görülüyor. TİB'in kaza alanı haritası ile bölgedeki baz istasyonlarının kapsama alanı birleştirildiğinde bu kez helikopterin bulunduğu bir kilometrekarelik alan ortaya konuyor. Olay günü tam 12 saat boyunca bölgeden sinyal alındığına dikkat çeken BBP MKYK Üyesi Hüseyin Berçin, "Helikopterin 1 kilometrekarelik alanda olduğunu bazı devlet kurumları biliyordu. Neden arama bu bölgede yapılmadı? Bölgeye seyyar baz istasyonu götürülmüş olsaydı, kaza yeri noktasal olarak tespit edilebilirdi, neden edilmedi?" diye soruyor.

Bugüne dek hakkında 'Suikaste kurban gitti" şeklinde pek çok iddia ortaya atılan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazasıyla ilgili iki şok belge ortaya çıktı. 25 Mart tarihinde, saat 15.30'da meydana gelen kazanın ardından, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın (TİB) aynı gün saat 16.20 itibariyle helikopterin bulunabileceği dar alanı Başbakanlık Kriz Yönetim Merkezi, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ilettiği öğrenildi.

Kaza Alanı Haritası

Helikopter enkazı 1 saatte bulunabilirmiş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
BBPlileri bunlarla oyalamış durmuşlar. Onlarda mal bulmuş mağribi gibi bunların çok güçlü delil falan olduğunu sanıyorlar eline iki sayfa harita alan TVlere ve basına koşuyor. İhmal arıyorsan başka ihmal ara. Kırım olduğu yer noktasal olarak GSM sinyallerine gerek kalmadan biliniyordu. Onu sorgula.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu işte vebali olan herkez her kurum sanki olayı örtbas etmek peşindeler.Birileri yanlışlıkları haykırıyor bizde ne yapıyoruz hemen baskılara başlıyoruz adamın çalıştığı şirkete baskı yaparak işine son verdiriyoruz sonrada valla billa bizim alakamız yok diyoruz.Buna herkez güler.Ben bakan,Başbakan olsam çağırırım bu arkadaşı,sorarım kendisine ya kaptanım bizim havacılıkta neler oluyor,ne eksiğimiz var ,kimler görevini yapmıyor,sivil havacılıkta seninle neden uğraşıyor havacılığımızı nasıl geliştiririz? düşünceniz fikriniz ne diye.Bakalım neler çıkacak?Tabi böyle bir irade varsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Esasında Cumhurriyet Savcılarında bunların hepsini karşısına çağırıp sorgulama yetkisi var. Amma hakimi, savcıyı öyle korkuttular ki hiçbiri ses çıkaramıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ise gerekli adami aramak, bizde maalesef yok oldugu,bana bu olayda besbelli.Böyle isyerlerinde,isin egitilmis elemani bulunmasidir.Yarali ve kayiplari bulabilmek icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar turkiyede bir kisinin yok olmasi isteniyorsa o kisi yok olur, buna turkiye sinirlarinda kimsenin gucu yetmez, bos yere konusmamiza gerek yok, eskiden bu islerin ustu kapali olurdu, kimse umursamazdi faili mechul olurdu. AMA simdi halk af edersiniz uyumuyor, herkes herseyin farkinda,,, ben burda komplo teorisi yazmaya calismadim, sadece olani oldugu gibi yazdim,,, sn moderator sizin icin sorun olucaksa yayinlamazsin olur biter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir saatte bulunabiliyorsa neden bulunamadı.Helikopterde eksiklik varsa neden uçuşuna müsade edildi.Shgm neden pilotlarla uğraşıyor.Şirketlerin eksik ve arızalı uçan havaaraçlarına neden müsade ediliyor.Hayatımız bukadar ucuzmu? Her suçu pilotun üzerine atmak işin en kolayı.pilot öldü yıkın bütün suçu pilotun üzerine,konuşanmı var atın işten bu kafa bu yapı derhal değişmeli,koltuklarınızdan kalkın artık.Size hayatımızı emanet etmek istemiyoruz?Sayeniz tarafından öldürülenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Demedi deme İbrahim;bu Awacslarda zaten yer mevcuttuda ağzını açtırmadılar kimsenin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hükümetin o helikopteri bulamadığına hiçbir zaman inanmadım,hükümet devlet birimlerini çalıştırmadı özellikle,bu teknolojide milletin yatak odasını dinleyebiliyorlar..yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kaza yerinden gazeteci ile yapılan O elim telefon görüşmelerinin yapıldığı istasyon gerçekten 112 miydi.Konuşan hanımefendi Doktor mu? Hemşiremi? Hademe mi ? Öğrenim durumu ne? Yoksa oralarda dolaşmakta olan bir insan mı? Kimliği devlet sırrı gibi saklanıyor.112 servislerinde uçak kazaları ile ilgili bir talimat varmı.Konuşan hanımefendi GSM şebekesinin neler sağlayacağını biliyormuydu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BIZI TOPLUMU ÜLKEYI REZIL EDENLER DEGERLI BIR VATANSEVER POLITIKACI YI VE YURTTASLARIMIZI GÖZ GÖRE GÖRE ÖLÜME GÖNDERENLER SIZLERE YAZIKLAR OLSUN: UNUTMAYIN HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR. VICDAN SAHIBI DUYARLI VEFALI INSANLAR NERDESINIZ;

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000