13 Mart 2009, Cuma 08:09:04

Helikopter düştü: 1 ölü, 1 yaralı

Kanada'nın doğu sahili açıklarında bir helikopter düştü. Atlantik Okyanusu'na düşen helikopterde, bir petrol platformunda çalışan işçilerin bulunduğu bildirildi.
  • sayın habercimiz sizden istirhamımız ; 1.Lütfen haber başlıklarında ülke ismi belirtin.2.Düşen hava aracı cinsi,modeli,tipi bilinmiyorsa habere uygun bir modelin resmini koymanız.(düşen skorsky,puma gibi bir hlkp. resimdeki ise 3-5 kişilik Jet veya Long Ranger )Teşekkürler.Saygılar.

Kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise yaralı olarak kurtarıldığı kaydedilirken, kaybolan 16 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Kanada'nın güney sahili açıklarında bulunan bir petrol platformunda çalışan işçileri alan helikopter, henüz bilinmeyen bir nedenle düştü. Atlantik Okyanusu'nda düşen helikopterde 18 kişinin bulunduğu kaydedilirken, olay yerine ulaşan arama-kurtarma ekipleri, 1 kişinin cesedine ulaştı. Kazadan yaralı olarak kurtulan 1 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Saint John's bölgesindeki petrol platformundan aldığı işçileri Hibernia'ya götürmek üzere havalanan helikopter, Saint John's'un 87 kilometre güneyinde düştü.

Olay sonrasında kaybolan 16 kişiyi arama çalışmaları devam ederken, çalışmalara 2 uçak, 2 helikopter ve 1 geminin katıldığı bildirildi.Öte yandan helikopterin düştüğü noktada 2 kurtarma botunun boş bir halde bulunduğu öğrenildi.Kazadan yaralı olarak kurtulan Robert Decker isimli şahsın hayati tehlikesinin bulunduğunu açıklayan yetkililer, Decker'ın vücudunda kırıklar bulunduğunu ve soğuk suyun etkisi ile vücut ısısının oldukça düşük olduğunu belirtti.

Helikopter düştü: 1 ölü, 1 yaralı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sayın habercimiz sizden istirhamımız ; 1.Lütfen haber başlıklarında ülke ismi belirtin.2.Düşen hava aracı cinsi,modeli,tipi bilinmiyorsa habere uygun bir modelin resmini koymanız.(düşen skorsky,puma gibi bir hlkp. resimdeki ise 3-5 kişilik Jet veya Long Ranger )Teşekkürler.Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000