22 Ağustos 2009, Cumartesi 18:44:50

HELİKOPTER DAĞA ÇARPTI

İtalya’da sağlık ekiplerini taşıyan bir helikopter dağa çarptı. Amerika’da ise tek motorlu bir uçak düştü. İki kazada toplam 6 kişi öldü.
  • Bune iş sırf kıytırık avrupa kaznacakmış diye gidiyoruz bundan alıyoruz at eskı c 130 git yeni hercules ve cj spartan al sıfır denenmiş sen 10 uçaklık kıytırık sipariş için beklersen yok turkıye kazanacakmış ne bu ya 10 uçaktanda turkeyede messerschimit olur yapmayın iptal et gitsin zaten avrupa zoruyla tk aldığğımız airbuslar sayesinde gider personel uyuşmazlığı ve bunun getirdiği sorunlar .... en iyiysi çok fazla uçakmı lazım git c5 al
  • Geçenlerde yurtdışı kaynaklı haberlerde,projenin en az 3(üç)yıl tehir edildiği bilgisi kamuoyuna açıklandı.Asıl sorun,motorun yetiştirilememesi.Ne oldu şimdi,uzaydan motor mu geldi? A-400M en az üç yıl yok.haberi düzeltin lütfen.
  • Bunun üretimine karar verildi mi ? Bütün program ortağı ülkeler anlaştı mı ?

İtalya’nın kuzeyinde Cartina d’Ampezzo yakınlarında bir kayak bölgesinde, acil sağlık ekiplerine ait bir helikopter dağa çarptı. Çarpma sonucu helikopterde bulunan 4 kişi öldü.

Helikopterin elektrik kablolarına çarpma ihtimali bulunduğu belirtilirken, hava şartlarının da kötü olduğu bildirildi.

HELİKOPTER DAĞA ÇARPTI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bune iş sırf kıytırık avrupa kaznacakmış diye gidiyoruz bundan alıyoruz at eskı c 130 git yeni hercules ve cj spartan al sıfır denenmiş sen 10 uçaklık kıytırık sipariş için beklersen yok turkıye kazanacakmış ne bu ya 10 uçaktanda turkeyede messerschimit olur yapmayın iptal et gitsin zaten avrupa zoruyla tk aldığğımız airbuslar sayesinde gider personel uyuşmazlığı ve bunun getirdiği sorunlar .... en iyiysi çok fazla uçakmı lazım git c5 al

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Geçenlerde yurtdışı kaynaklı haberlerde,projenin en az 3(üç)yıl tehir edildiği bilgisi kamuoyuna açıklandı.Asıl sorun,motorun yetiştirilememesi.Ne oldu şimdi,uzaydan motor mu geldi? A-400M en az üç yıl yok.haberi düzeltin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bunun üretimine karar verildi mi ? Bütün program ortağı ülkeler anlaştı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000