11 Şubat 2010, Perşembe 08:28:31

HELİKOPTER BÖYLE DÜŞTÜ

Brezilya'nın başkenti Sao Paulo kentindeki bir banka soygunu ile ilgili gelişmeleri izleyen bir televizyon kanalına ait helikopterin şehrin tam ortasına düşmesini ve faciayı pilot önledi.
  • bu model genelde dünyada çok düşüyor Eurocopter üretimi bunun aynısı ile rahmetli ünlü Rallici Collin Mcrea,da düşüp hayatını kaybetmişti beş yaşındaki oglu ve birde collin,in arkadaşı ile defalarca izledim manevra falanda yok zaten tüm olanlar ancak 10.saniye sürüyor ve böyle bir anda herkez kusura bakmayın ama kendi yaşamını düşünmek zorundadır tam olayın anını göstermesemde türbin motorda bir takatsizlik belli pilot son anda kollektife asılıyor fakat irtifa çok az
  • Kuyruk rotorunun çalışmadığı bariz belli ama düşmeden hemen önce ortaya çıkan beyaz duman ne onu çözemedim ayrıca patlama olması gerekirdi ama o da olmadı garip bir kaza
  • manevra falan hikaye. pilot kontrolü kaybetmiş zaten. direk yere çakılıyor. düzeltmeye çalışmış ama olmamış.
  • Eğer bu helikopter gerçekten pilotun çabasıyla bu şekilde inmişse bu pilota Hudson kazasındaki pilot kadar değer vermeliler ... Biliyorsunuz ki düşen bir helikopteri düzeltmek düşen bir uçağı düzeltmekten çok daha zordur... Ben pilot'u kutluyorum..

Italia 1 kanalının haberine göre; Olay, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Sao Paulo kentindeki banka soygunu ihbarı üzerine havadan gelişmeleri izlemek üzere havalanan bir televizyon kanalına ait helikopter kent üzerinde uçmaya başladı.

İçinde bir kameraman ve pilotun bulunduğu helikopter arızalandı. Pilot kentin en işlek caddesine helikopterin düşmesini önlemek aamacıyla son manevra yaptı.

Kentin en üst noktasındaki hava durumunu belirlemek amacıyla konulan kameranın saniye saniye görüntülediği olayda helikopteri boş parka yöneltmeyi başlayan pilot düşüşü önleyemedi. "Kahraman" ilan edilen pilot ölürken kameraman ağır yaralandı.

HELİKOPTER BÖYLE DÜŞTÜ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bu model genelde dünyada çok düşüyor Eurocopter üretimi bunun aynısı ile rahmetli ünlü Rallici Collin Mcrea,da düşüp hayatını kaybetmişti beş yaşındaki oglu ve birde collin,in arkadaşı ile defalarca izledim manevra falanda yok zaten tüm olanlar ancak 10.saniye sürüyor ve böyle bir anda herkez kusura bakmayın ama kendi yaşamını düşünmek zorundadır tam olayın anını göstermesemde türbin motorda bir takatsizlik belli pilot son anda kollektife asılıyor fakat irtifa çok az

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kuyruk rotorunun çalışmadığı bariz belli ama düşmeden hemen önce ortaya çıkan beyaz duman ne onu çözemedim ayrıca patlama olması gerekirdi ama o da olmadı garip bir kaza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
manevra falan hikaye. pilot kontrolü kaybetmiş zaten. direk yere çakılıyor. düzeltmeye çalışmış ama olmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eğer bu helikopter gerçekten pilotun çabasıyla bu şekilde inmişse bu pilota Hudson kazasındaki pilot kadar değer vermeliler ... Biliyorsunuz ki düşen bir helikopteri düzeltmek düşen bir uçağı düzeltmekten çok daha zordur... Ben pilot'u kutluyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000