12 Şubat 2011, Cumartesi 12:44:27

HELİKOPTER AZ DAHA ŞEHRE DÜŞECEKTİ!

İran'da başkent Tahran'dan kalkan İran Kızılayı'na ait helikopterin motoru şehrin üzerinde durdu, pilot helikopteri şehir dışına indirmeyi başardı.
  • olay crash land değil, Auto rotation. kaptan sanıyorum belli bir hızda ilerleriken oldu o esnada auto rotation yani kazanılmış ivme gücünü traşlama yapan pervaneye yön vererek iniş için güç elde etmiş. ground ile temas sert olur . helal olsun adama. bi kaç gün bel ağrısı çeker. allah şifa versin şimdiden..
  • allah korumuş verilmiş sadakanız varmış
  • turkce yazalim lutfen , evet hasarli inis ama kal ederler mi bilinmez.rotora dogru biraz belk bukmus govde rontgeni (horoscope) sonrasi karar verirler , tabii Iran in elinde yedek parcasi varsa. bu arada bell 205 te 1 adet motor bulunmakta kic motoru ucmasina yardimci olmamaktadir.
  • crash landed mi olmus bu? written off da ederler mi

Tahran’dan Hamadan kentine giden İran Kızılayı’na ait Bell 205 tipi helikopter, havada motorları durunca şehrin ortasına düşme tehlikesi yaşadı. Pilot, motorları çalışmayan helikopteri şehir dışında bir tepeye indirmeyi başardı.

Üç kişinin bulunduğu helikopterde ölen olmadı. Helikopterde hasar oluşurken, şehrin ortasına düşecek helikeptori kent merkezinin dışına indirmeyi başaran pilot kahraman ilan edildi.
 

HELİKOPTER AZ DAHA ŞEHRE DÜŞECEKTİ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
olay crash land değil, Auto rotation. kaptan sanıyorum belli bir hızda ilerleriken oldu o esnada auto rotation yani kazanılmış ivme gücünü traşlama yapan pervaneye yön vererek iniş için güç elde etmiş. ground ile temas sert olur . helal olsun adama. bi kaç gün bel ağrısı çeker. allah şifa versin şimdiden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
allah korumuş verilmiş sadakanız varmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
turkce yazalim lutfen , evet hasarli inis ama kal ederler mi bilinmez.rotora dogru biraz belk bukmus govde rontgeni (horoscope) sonrasi karar verirler , tabii Iran in elinde yedek parcasi varsa. bu arada bell 205 te 1 adet motor bulunmakta kic motoru ucmasina yardimci olmamaktadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
crash landed mi olmus bu? written off da ederler mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000