04 Aralık 2011, Pazar 10:15:01

"HEDEF ARALIK SONU TAŞ DOLGUYA BAŞLAMAK"

Ak Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, Ordu Giresun Havalimanı İnşaat alanında inceleme yaptı.
  • doğu güneydoğu her taraf havaalanı.uşakta ve afyonda havaalanı varken zafer havaalanının yapılması.adanaya yeni havaalanı. her yere varken bizemi gelince maliyet oluyor. adıyamana, mardine, maraşa,ağrıya, muşa,batmana vs. günde kaç sefer varda ekonomik oluyor. bırakın bu işleri bu meydan yapılacak.en çokta trabzonlular sevinecek meydanları bakıma alınınca burayı kullanacaklar.
  • Ne çok düşmanı varmış bu Giresun ile Ordunun, anlaşılır gibi değil...
  • allah aşkına bu havaalanına bu kadar yatırımın amacı ne... yıllık kapasitesi ne kadar olucak bu havaalanın ya da gerçekten aşırı derecede gerekli mi? her şehre havalimanı yapıyorlar da kaçı aktif şekilde doğru düzgün hizmet veriyor.. bir sürü boş şekilde süs diye yapılmış havalimanı var.. buraya bu kadar yatırım boşa masraftan bişi değil... hem ayrıca ülkemizde filosunda daha ufak uçakların olduğu havayolları geliştirilmeli bence ki bu havaalanlarını yapın.. yoksa 180 kişilik uçak kaldırmak zarardan başka bişi değil buraya... ATR ler insin kalksın ya da CRJler insin kalksın ki yapma gerekçeniz olsun
  • Bu yıl Temmuz ayında yapılan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için Trabzon'a yapılan tesislerin toplam maliyeti 270 milyon TL civarında. Şimdi boş boş yatıyor o tesisler, bir daha ne zaman layıkıyla kullanılır Allah bilir, ama kimse harcanan paranın büyüklüğü konusunda fikir sahibi değil. Ordu-Giresun Havalimanı ise hem kesinlikle daha ucuz, hem de sürekli hizmet sunacak bir yatırım olmasına rağmen nedense devamlı maliyeti veya gerekliliği sorgulanıyor. Trabzon Akyazı'da deniz doldurularak yapılmaya başlanan stadın maliyeti nedir bilen var mı?
  • diş dolgusu gibi havaalanı yapmaya çalışıyorlar, komik ötesi. dişçi bile dolgu yaparken o diş dolgu olabilirmi diye inceleme yapıyor, bunlar havaalanını kim kullanacak diye bile araştırma yapmıyorlar. yolcu olur olmaz bilemem ama yapılacak uçuşların birçoğunda iniş kalkışlar limit dışı yan rüzgar ile olacaktır... bknz. turkiye genel ruzgar haritası.
  • Arkadaş Giresun'unun Pasifik Okyanusuna kıyısı var zannetmiş herhalde
  • TK upset recovery çalışıyor...
  • bu işin toplam tahmini maliyeti ne olacak bir bilgi verin lütfen.
  • Korkulacak şey Tsunami değil KARADENİZ'dir. Sağı solu belli olmaz. Hayırlı olsun!
  • inşallah olası deprem ve bunun akabinde getiren tusinami havalimanını etkilemez ona göre yapılır umarım bir giresunlu olarak
Öztürk’ün incelemesinde beraberinde Piraziz İlçe Başkanı Hüseyin Aydın, İnişdibi Belde Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.
Havalimanı inşaatının şantiye şefi ile görüşen Öztürk, “Deniz sahasında sondaj çalışmasının bitme aşamasına geldiği ve şuana kadar zeminin son derece elverişli olduğu anlaşılmıştır. Türkiye’de ve Avrupa’da birinci Dünyada ikinci olma özelliği taşıyan deniz dolgusuyla yapılan havalimanı için dolgu taş ocakları konusunda da çalışmalar tamamlanmak üzeredir. Taş ocaklarının ham madde üretim izin belgesi ilgili Bakanlıktan alınmış yalnızca kamulaştırma işlemi kalmıştır. Bu işlemde süratle bitirilmeye çalışılmaktadır. Üslenici firmanın hedefi Aralık ayı sonu itibariyle taş dolguya başlamaktır” dedi.

“Havalimanının temel atma töreninde açıklandığı gibi uçakların ineceği pist 528 iş günü içinde mutlaka tamamlanmış olacaktır. Apron, atölye, yolcu gidiş ve geliş terminalleri ise bu süreden sonra yapılacaktır” diyen Öztürk yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; “Havalimanı yapıldığında Giresun ilinin kaderi değişecek şehir olarak çok önemli derecede büyüyeceğiz. İnşallah 2014 yılında havalimanını kullanmaya başlayacağız Giresunlu hemşerilerimiz rahat olsun. Ak Parti hükümeti olarak verdiğimiz sözleri hep yerine getirdik bundan sonrada hep yerine getireceğiz. Havaalanının yapılması ile ilgili spekülasyon yapanlar buranın yapılmasını istemeyenlerdir. Onlar istese de istemese de AK Partinin hizmet kervanı devam edecektir. Gölge etmesinler yeter, başka ihsan istemiyoruz. Unutmasınlar bir gün o havalimanını onlarda kullanacaklar, biz böylece herkese hizmet etmiş olmanın bahtiyarlığını yaşayacağız.”
"HEDEF ARALIK SONU TAŞ DOLGUYA BAŞLAMAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
doğu güneydoğu her taraf havaalanı.uşakta ve afyonda havaalanı varken zafer havaalanının yapılması.adanaya yeni havaalanı. her yere varken bizemi gelince maliyet oluyor. adıyamana, mardine, maraşa,ağrıya, muşa,batmana vs. günde kaç sefer varda ekonomik oluyor. bırakın bu işleri bu meydan yapılacak.en çokta trabzonlular sevinecek meydanları bakıma alınınca burayı kullanacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ne çok düşmanı varmış bu Giresun ile Ordunun, anlaşılır gibi değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
allah aşkına bu havaalanına bu kadar yatırımın amacı ne... yıllık kapasitesi ne kadar olucak bu havaalanın ya da gerçekten aşırı derecede gerekli mi? her şehre havalimanı yapıyorlar da kaçı aktif şekilde doğru düzgün hizmet veriyor.. bir sürü boş şekilde süs diye yapılmış havalimanı var.. buraya bu kadar yatırım boşa masraftan bişi değil... hem ayrıca ülkemizde filosunda daha ufak uçakların olduğu havayolları geliştirilmeli bence ki bu havaalanlarını yapın.. yoksa 180 kişilik uçak kaldırmak zarardan başka bişi değil buraya... ATR ler insin kalksın ya da CRJler insin kalksın ki yapma gerekçeniz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu yıl Temmuz ayında yapılan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için Trabzon'a yapılan tesislerin toplam maliyeti 270 milyon TL civarında. Şimdi boş boş yatıyor o tesisler, bir daha ne zaman layıkıyla kullanılır Allah bilir, ama kimse harcanan paranın büyüklüğü konusunda fikir sahibi değil. Ordu-Giresun Havalimanı ise hem kesinlikle daha ucuz, hem de sürekli hizmet sunacak bir yatırım olmasına rağmen nedense devamlı maliyeti veya gerekliliği sorgulanıyor. Trabzon Akyazı'da deniz doldurularak yapılmaya başlanan stadın maliyeti nedir bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
diş dolgusu gibi havaalanı yapmaya çalışıyorlar, komik ötesi. dişçi bile dolgu yaparken o diş dolgu olabilirmi diye inceleme yapıyor, bunlar havaalanını kim kullanacak diye bile araştırma yapmıyorlar. yolcu olur olmaz bilemem ama yapılacak uçuşların birçoğunda iniş kalkışlar limit dışı yan rüzgar ile olacaktır... bknz. turkiye genel ruzgar haritası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaş Giresun'unun Pasifik Okyanusuna kıyısı var zannetmiş herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TK upset recovery çalışıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu işin toplam tahmini maliyeti ne olacak bir bilgi verin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Korkulacak şey Tsunami değil KARADENİZ'dir. Sağı solu belli olmaz. Hayırlı olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
inşallah olası deprem ve bunun akabinde getiren tusinami havalimanını etkilemez ona göre yapılır umarım bir giresunlu olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000