05 Ağustos 2011, Cuma 08:12:31

HEATHROW'DA 7 GÜN

Londra Heathrow Havaalanı Alain de Botton’dan sonra gazeteci-yazar Tony Parsons’u da “ziyaretçi yazar” olarak ağırlıyor. Parsons, Heathrow’dan 7 hikaye yazacak.
  • Desenize o zaman layover olduğunda şehir merkezinde değil de havaalanına yakın bir otelde kalınır kabin ekibi olarak.
  • şehir merkezinin yaklaşık 30 km. kadar dışında
  • Heathrow havaalanı şehir merkezine yakın mıdır?
Dünyada, trafiği en yoğun havaalanlarından biri olan İngiltere'nin Heathrow Havaalanı, yazar Alain de Botton'dan sonra Tony Parsons'u da "ziyaretçi yazar" olarak ağırlıyor. "Adam ve Çocuk" adlı romanıyla tanınan İngiliz gazeteci-yazar Tony Parsons dün, "ziyaretçi yazar" rolünü üstlendiği Londra'daki Heathrow Havaalanında bir otele yerleşti. İlk kısa hikayeler derlemesinin esin kaynağını bir hafta boyunca dolaşacağı terminallerde arayacak olan Parsons, havaalanını "yoğun duyguların yaşandığı yer" olarak tanımlıyor. Parsons, Gençken Arthur Hailey'nin "Airport" (Havaalanı) romanını okuduktan sonra şimdi insanları gözlemleyebileceği Heathrow Havaalanı'ndaki bu görevinin kendisi için "bulunmaz bir fırsat" olduğunu belirtti.

İngiliz gazeteci-yazar Parsons, "Departures: Seven Stories from Heathrow" (Ayrılıklar: Heatrow'dan Yedi Hikaye) kitabının havaalanı öykü türüne yeniden hayat vereceğini ümit ettiğini belirterek, "Genelde seyahatlerimizde bir an önce yolculuğu tamamlamak üzere koşuşturma içindeyken, çevremizde gelişen hikayeleri ve özel anları kaçırıyoruz" dedi. Ekim ayında piyasaya çıkmasından önce kitabın 5 bin kopyası yolculara ücretsiz dağıtılacak. Heathrow Havaalanı'nda Parsons'tan önce "ziyaretçi yazar" olarak ağırlanan yazar Alain de Botton da "A Week at the Airport: A Heathrow Diary" (Havaalanında bir hafta: Heathrow Günlüğü) kitabını yazmıştı.

(Star)

HEATHROW'DA 7 GÜN

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Desenize o zaman layover olduğunda şehir merkezinde değil de havaalanına yakın bir otelde kalınır kabin ekibi olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şehir merkezinin yaklaşık 30 km. kadar dışında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Heathrow havaalanı şehir merkezine yakın mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000