12 Nisan 2011, Salı 13:50:14

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖKYÜZÜNE...

İzmir merkezli Ege Havacılık, 23 Nisan’da çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatacak. İzmir’i gökyüzünden izlemek isteyen çocuklar, Cessna 172 tipi uçakla uçmanın keyfini çıkaracak. Peki, nasıl mı?
  • çok güzel bir proje.hangi çocuğa sorsanız uçmak ister.biliyormusnuz!türkiyede bir çok aile uçağa hiç binmedi.hep havada gördüler uçağı..bence pegasus, sun express ve diğer havayolu şirketleri bu tarz projeler düzenlemeliler..
  • HARİKA BİR PROJE TEBRİKLE

İzmir’de uçuş eğitimi veren Ege Havacılık, her zaman olduğu gibi bu yıl da çocuklara unutamayacakları bir bayram hediyesi verecek.

Daha önce de 23 Nisan’da çocuklara uçmanın doyumsuz keyfini yaşatan Ege Havacılık, 23 Nisan’da bir organizasyon daha yapacak.

Organizasyon'a ev sahipliği yapan Adnan Menderes Havaalanı'ndaki Ege Havacılık Uçuş Okulu yetkilisi Zafer Halidi,  "Amacımız, çocuklarımıza havacılığı sevdirmek, sivil havacılığı öğretmek. Ulusumuz için özel günlerde, çocuklarımızda önemli bir hatıra oluşturmak istedik " diye konuştu.

23 Nisan’da Cessna 172 tipi uçakla İzmir turu yapmak isteyen çocukların tek yapması gereken Ege Havacılık ile irtibata geçmeleri...

(0-232) 274 62 80 ve 81 numaralı telefondan Ege Havacılık’a ulaşan şanslı çocuklar, doyumsuz bir gün yaşayacak, unutamayacakları bir bayram hediyesinin sahibi olacak.
 

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖKYÜZÜNE...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
çok güzel bir proje.hangi çocuğa sorsanız uçmak ister.biliyormusnuz!türkiyede bir çok aile uçağa hiç binmedi.hep havada gördüler uçağı..bence pegasus, sun express ve diğer havayolu şirketleri bu tarz projeler düzenlemeliler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HARİKA BİR PROJE TEBRİKLE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000