12 Ocak 2012, Perşembe 12:55:53

HAYALİ 5 UÇAK DAHA ALMAK...

Londra'da yaşayan Türk işadamı, eşine Porsche almaya gitti, MİG 15 savaş uçağıyla evine döndü. Mustafa Aziz adlı çılgın, "Eşim bu olaya bozuldu ama savaş uçağı tutkumun sonu gelmiyor" dedi...
  • sanirim ac olan sensin,yoksa boyle kisilerin yaptigi seylere imrenmessiniz.ben o parayi bulurumda sunexpress gibi yahuduleri calistiran bir sirkete yedirmem
  • ac mısın ne sın ya bılet parası yokmus ulen sunexpress de bılet 100 lıra
  • adam kendi parasıyla istedigini yapar.bize mi soracaktı,kime ne ?
  • Tebrik ederim çok doğru söylemişsiniz.
  • batan macarların aydan arsa almalarından, en azından daha mantıklı.
  • Haberdeki mustafa beyin yaptigi degil ama. bazi gereksiz yorumcularin yaptigi. kac tane fakir doyururmus. doyurmadigini nerden biliyorsunuz? siz kazandiklarinizla ne kadar yardim yapiyorsunuz? herkes kendine baksin. ne sacma zevkleri olanlar var bu adaminki sacma birsey degil. en azindan bu siteye giren haberlerini okuyan birinin buna itiraz etmesi asil sacmaliktir.
  • 7000 sterlin büyük para sayılmaz.. millet tablolara ne kadar para veriyor şüş esyası olarak.. bu kocaman uçak. gayet makul fiyat
  • helal(olmasin) ne yigitler var adam 7bin sterlini bahceye gommus.Bende pilot olarak is basvurusu yapmak icin turkiye gidemiom bilet param yok diye.
  • Kel sac bulunca luzumsuz yerlerine kullanirmis.Buna harcadigi para ile kac tane fakir doyururdu acaba.Dunyada Insanlar icmeye su, yemeye ekmek bulamazken birileride hobisi icin ucak aliyor.Acaba bu bey efendi'de badem biyikli ve takunyalilardan olmasin.
İngiltere' nin Londra kentinde şirketi olan Türk işadamı Mustafa Aziz, ülke gündeminin ilk sırasına oturdu..

Aziz, önceki gün eşine hediye almak için evden ayrıldı. Güney Londra'da birkaç otomobil araştıran Aziz, daha sonra bir uçak ilanı gördü. Wallington'dan eşinin hayalindeki arabayı almak yerine kendi tutkusu MİG 15 savaş uçağını 7 bin sterlin karşılığında alan Aziz, mutlu bir şekilde evine döndü. 
 
BAHÇEDEKİ UÇAK 
 
Saddam Hüseyin döneminde Irak ordusunda kullanılan MİG15'in eşsiz bir koleksiyon olduğunu belirten Aziz, "Savaş uçakları benim vazgeçilmez tutkum. Eşimi üzdüğümü biliyorum. O daima bana karşı anlayışlı olmuştur. Onun hediyesini de yakında getireceğim. Bu özel uçak, evimin bahçesinde yerini alacak" dedi.

Daha önce de Hawker Siddeley HS125 tipi bir uçağın kokpitinde fotoğraflar çektiren Türk işadamı, uçak tutkusunun 7 yaşında başladığını söyledi. 
 
BU TUTKUNUN SON TEMSİLCİSİ 
 
İngiltere'nin en önemli bulvar gazetelerinden The Sun gazetesi, Mustafa Aziz için, "Tutkusu, eşini geçti. Savaş uçağı sahibi olmak, son derece ender görülen bir hobi. Mustafa Aziz de bu tutkunun son temsilcilerinden" yorumunu yaptı.

Daily Mail ise, "Mustafa'nın hayali, 5 savaş uçağı daha almak. Bunu başarmak içinçalışmalarını tamamladı. Tek sorun ailesini ikna etmek" diye yazdı. (Takvim)
HAYALİ 5 UÇAK DAHA ALMAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
sanirim ac olan sensin,yoksa boyle kisilerin yaptigi seylere imrenmessiniz.ben o parayi bulurumda sunexpress gibi yahuduleri calistiran bir sirkete yedirmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ac mısın ne sın ya bılet parası yokmus ulen sunexpress de bılet 100 lıra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
adam kendi parasıyla istedigini yapar.bize mi soracaktı,kime ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tebrik ederim çok doğru söylemişsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
batan macarların aydan arsa almalarından, en azından daha mantıklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haberdeki mustafa beyin yaptigi degil ama. bazi gereksiz yorumcularin yaptigi. kac tane fakir doyururmus. doyurmadigini nerden biliyorsunuz? siz kazandiklarinizla ne kadar yardim yapiyorsunuz? herkes kendine baksin. ne sacma zevkleri olanlar var bu adaminki sacma birsey degil. en azindan bu siteye giren haberlerini okuyan birinin buna itiraz etmesi asil sacmaliktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
7000 sterlin büyük para sayılmaz.. millet tablolara ne kadar para veriyor şüş esyası olarak.. bu kocaman uçak. gayet makul fiyat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
helal(olmasin) ne yigitler var adam 7bin sterlini bahceye gommus.Bende pilot olarak is basvurusu yapmak icin turkiye gidemiom bilet param yok diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kel sac bulunca luzumsuz yerlerine kullanirmis.Buna harcadigi para ile kac tane fakir doyururdu acaba.Dunyada Insanlar icmeye su, yemeye ekmek bulamazken birileride hobisi icin ucak aliyor.Acaba bu bey efendi'de badem biyikli ve takunyalilardan olmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000