01 Ocak 2017, Pazar 09:21:35

Havelsan ve Aselsan imzayı attı

Türkiye'nin savunma sanayi devleri ASELSAN ve HAVELSAN yeni bir sözleşmeye imza attı.
  • en güzeli, bizim Amerikalı kadar kafamız basmıyormnuda yazılımı ondan alıyoruz.yıllarca tai de çalıştım ilk başta bizlere Amerikalı teknisyenlerden işi öğrenmemiz istendi ve onlardan işi 3 ayda öğrenip ülkelerine geri dönmelerini sağladık.onlardan çok daha zeki ve akıllı insanlarız ancak onların imkanları elimizde olmadığı için başarı sağlamakta zorlanıyoruz.maddi manevi destek olduktan sonra en ileri teknolojileri sağlıyacağımıza eminim yeterki imkan verilsin.amerika f-16 uçağını tam 20 yılda tamamladı ve bitirdi.başarıyı deneme yanılma tekrar yapma yöntemi ile sürdürerek bu hale getiriyorlar.biraz sabırla çok iyilerini yapacağımıza inanıyorum.herşeyde olduğu gibi acaeleci olmamak lazım sabır ve azim.saygılar.

Türkiye'nin savunma sanayi devleri ASELSAN ve HAVELSAN yeni bir sözleşmeye imza attı.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile Boeing firması arasındaki anlaşmayla temin edilen B737-700 tipi Havadan Erken İhbar ve Kontrol Uçağı’nın (HİK) yazılım güncelleme-geliştirme çalışmaları sürüyor.

Bu çalışmalar dahilinde Türkiye'nin savunma sanayi devleri ASELSAN ve HAVELSAN, HvKK Barış kartalı uçklarına yazılım desteği konusunda anlaştı.

HAVELSAN'ın resmi sosyal medya hesabında, konuyla alakalı şu bilgilere yer verildi:

HvKK Barış Kartalı Uçaklarının Elektronik Destek Tedbir Sistemlerinin yazılım güncellenmesi için HAVELSAN ve ASELSAN sözleşme imzaladı.

Havelsan ve Aselsan imzayı attı

Yorumlar

havacı ~ 7 yıl önce
en güzeli, bizim Amerikalı kadar kafamız basmıyormnuda yazılımı ondan alıyoruz.yıllarca tai de çalıştım ilk başta bizlere Amerikalı teknisyenlerden işi öğrenmemiz istendi ve onlardan işi 3 ayda öğrenip ülkelerine geri dönmelerini sağladık.onlardan çok daha zeki ve akıllı insanlarız ancak onların imkanları elimizde olmadığı için başarı sağlamakta zorlanıyoruz.maddi manevi destek olduktan sonra en ileri teknolojileri sağlıyacağımıza eminim yeterki imkan verilsin.amerika f-16 uçağını tam 20 yılda tamamladı ve bitirdi.başarıyı deneme yanılma tekrar yapma yöntemi ile sürdürerek bu hale getiriyorlar.biraz sabırla çok iyilerini yapacağımıza inanıyorum.herşeyde olduğu gibi acaeleci olmamak lazım sabır ve azim.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aspirin ~ 7 yıl önce
Laf yapma iş yap. Tai 1980 den beri destek aldı. Bir motor yapmak çok zor olduğundan herhalde tei yi kurdular ki oraya da paşa maşa ne varsa emekli olunca otursun diye. Toplasan milyar dolarlık şirketler bir Rotax olamadı! Boş konuşuyorsun üstad boş.
Ne demek? ~ 7 yıl önce
Ya ne demek aceleci olmamak lazım? Tembelliğe bahane. Uçak denen şey ilk icad edildiğinden bugüne 100 yıl oldu. Adamlar 100 senede tutkal, tahta ve pamuk dokuma ile başlayıp her bir tipini geliştirdi. Sen Tai de yıllardır ne yapıyorsun? Montaj. Al dışarıdan, yeşile boya, sat halka. Utanmadan da aceleye gerek yok diyorsun. Yok tabi, altında japon araba, cepte Çin telefonu, bankada maaş, acele etme sen. Halk bakar sizlere. Yorum yaz sonra destek bekle. Ya, tatili zaten unut. Uyku uyumaman gerek, uuuyku.
asprine cvp ~ 7 yıl önce
Abi senin allahina qurban tek pasalar oraya oturmadi thk emekli askerler hop oraya pasaliklarina devam edebilsinler die al iste orayida batirdilar havaciligi nefret ettirdiler. Tai tutmus oyuncak motor turbini yapmis ulan disarda 2000 dolara satiliyor al tak m.s yerine

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000