28 Şubat 2008, Perşembe 19:02:35

Havayolu şirketini DOLANDIRDILAR

Piyasaya sahte ve karşılıksız çek sürmekten 15 ayrı tutuklama kararı bulunan aile, bir havayolunu da dolandırdı. Polisin ani baskınıyla yakalanan çift gözaltına alındı ve Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Peki, bu dolandırıcılar tutuklandılar mı?
Haklarında 15 ayrı tutuklama kararı bulunan çift, sahte ve karşılıksız çekleri piyasaya sürmesi nedeniyle göz altına alındı. Dolandırdığı şirketler arasında bir havayolu da bulunan çiftin hangi havayolunu dolandırdığı ise açıklanmadı.

Toplamda 200 bin YTL dolandırdıkları belirtilen çift Bakırköy adliyesine sevkedildi.

Piyasaya 'karşılıksız' ve 'sahte çek' sürmek suçundan haklarında 15 ayrı yakalama kararı bulunan çift, mali polisin operasyonu ile yakalandı. Bir havayolu şirketinin de aralarında bulunduğu çeşitli kuruluşları yaklaşık 200 bin YTL dolandırdıkları ileri sürülen çift, adliyeye sevk edildi.

Merter'de akrabaları ve çalışanları adına kurdukları iki tekstil firması üzerinden piyasaya sahte ve karşılıksız çek kestikleri öne sürülen Muammer Ç. ile dini nikahlı eşi Gülten B. Bakırköy'de gözaltına alındı.

2002 yılında tekstil şirketini hileli iflas gibi gösteren Gülten B'nin 2003 yılından, eşi Muammer Ç.'nin ise 2002 yılından beri 15 ayrı suçtan arandıkları kaydedildi.
Bakırköy'de son derece lüks bir yaşam sürdükleri ortaya çıkan çiftin çocuklarını kolejde okuttukları ve mal varlıklarını da kendi üzerlerine almadıkları dikkat çekti.

Haklarında 'karşılıksız çek', 'hileli iflas' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlarından işlem yapılan çift bugün Bakırköy Adliyesine sevk edildi.

Havayolu şirketini DOLANDIRDILAR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000