24 Şubat 2010, Çarşamba 16:39:44

Havayolu şirketinden yeni bir konfor uygulaması

WestJet havayolu bazı orta koltukları daha fazla yolcu konforu uğruna özel seçilen uçuşlarda boş bırakacağını duyurdu.
  • Singapur Havayollari, cikis kapisi hizasinda oturacak - yani onunde yolcu koltugu degil, duvar olan bulkhead koltuklar icin ekstradan $50 talep ediyor. Ornegin yolcu Londra-Singapur-Sydney ucacaksa ve tum yolculuk boyunca bu koltuklarda oturmak istiyorsa , Londra-Singapur icin $50, Singapur-Sydney icin ilaveten $50 odemek durumuda. Lufthansa'nin sarabi hafif oluyor diye plastik sisede sundugunu, dergilerin ufalip inceldigini, THY'de yalvarmadan su verilmedigini. verilse bile daha kucuk olan 330ml sisede verildigini de hatirlatirim. Yakinda fazla kilomuz varsa ek ucret isteyecekler galiba.

Havayolu şirketi, 16-20'nci sıralar arasında orta koltuk da tek koridorlu uçaklarının ön sıraları boş tutmak için bir deneme projesi planlıyor. Yolcular bu sıralara oturmak için en az 20-22 dolar tek yönlü ek ücret ödeyecekler. Bu projenin, yolcunun ekstra koltuk satın almadan fazladan geniş bir kotluk alması anlamına geldiği bildirildi.

WestJet havayolu sözcüsü Richard Bartem boş koltuk uygulamasına Calgary, Edmonton ve Hawaii arasında yapılan uçuşlarda başlanacağını belirterek “Bu uygulama ile gelir kaybı olmayacaktır. Uçak daha hafif olacak ve yakıt maliyetlerinde tasarruf sağlayacaktır" dedi.

Havayolu şirketinden yeni bir konfor uygulaması

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Singapur Havayollari, cikis kapisi hizasinda oturacak - yani onunde yolcu koltugu degil, duvar olan bulkhead koltuklar icin ekstradan $50 talep ediyor. Ornegin yolcu Londra-Singapur-Sydney ucacaksa ve tum yolculuk boyunca bu koltuklarda oturmak istiyorsa , Londra-Singapur icin $50, Singapur-Sydney icin ilaveten $50 odemek durumuda. Lufthansa'nin sarabi hafif oluyor diye plastik sisede sundugunu, dergilerin ufalip inceldigini, THY'de yalvarmadan su verilmedigini. verilse bile daha kucuk olan 330ml sisede verildigini de hatirlatirim. Yakinda fazla kilomuz varsa ek ucret isteyecekler galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000