26 Aralık 2017, Salı 16:37:19

Havayolu personeli 6. kattan atlayarak intihar etti!

İngiltere'nin en büyük havalimanı Heathrow'da korkunç bir olay yaşandı.Havayolu personeli intihar etti.
  • Thy servisi dun dönerken yine Kocaeli'de kaza yaptı ve haber vs hiç yok
  • Vala bizim burdada 3 veya 4yıl önce hangarın üstünden atlamışti bi arkadaş allah rahmet etsin.acaba bırak dış basını bizim multi medyeda bile haber olmadı ozaman ama avrupalının hayatı değerli garanti nede olsa orada yaşayanların hayatı bizimse memlekette herşey pahalı ama insan hayatı ucuz sürüsüne bereket nede olsa...
  • Valla bizde intihar etmiyorsak cehenemde yanıcaz diye

Heathrow Havalimanı'ndan tüm çalışanları üzen bir olay meydana geldi. British Airways'te yer hizmetleri personeli olarak görev yapan ve 40 yaşında olduğu açıklanan bir kişi otoparktan atlayarak intihar etti.

Katlı otoparkın altıncı katından atlayan kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

İntihar eden personelin cansız bedenini gören diğer havalimanı personelli karşılaştıkları manzara karşısında şoke olurken, yetkililer Noel Arifesi'nde yaşanan bu olayın çok üzücü olduğunu belirttiler.

©AirportHaber.com

Havayolu personeli 6. kattan atlayarak intihar etti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Altur ~ 6 yıl önce
Thy servisi dun dönerken yine Kocaeli'de kaza yaptı ve haber vs hiç yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sansür ~ 6 yıl önce
Bu tip haberler birinin işine pek gelmeyeceği için yandaş ve yalaka basınımızca gündeme taşınmaz.. Taşımak isteyene de her türlü saldırı, bel altı vuruş, şantaj, tehdit yapılır.. ( Bakınız : Fatih Portakal olayı..!) Dünya ülkesi..!
08 ~ 6 yıl önce
Vala bizim burdada 3 veya 4yıl önce hangarın üstünden atlamışti bi arkadaş allah rahmet etsin.acaba bırak dış basını bizim multi medyeda bile haber olmadı ozaman ama avrupalının hayatı değerli garanti nede olsa orada yaşayanların hayatı bizimse memlekette herşey pahalı ama insan hayatı ucuz sürüsüne bereket nede olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Valla bizde intihar etmiyorsak cehenemde yanıcaz diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000