03 Aralık 2012, Pazartesi 08:59:04

HAVAYOLU İKRAMINDA FAST FOOD DÖNEMİ

Yolcularına farklı yiyecekler sunmak isteyen Japon havayolu şirketi uçaklarında Kentucky Fried Chicken (KFC) vermeye başladı. 10 saatlik uçuşlar için özel bir metotla pişirilecek tavukların büyük ilgi çekmesi bekleniyor.
  • Bende THY'den öyle 1 talepte bulunmak istiyorummm... özelikle iç hat bodrum -dalaman sferinin öğlene denk gelen seferlerine burger king kömür ateşinde pişmiş mis gibi hamburger ve ya chicken royal yüklenebilirrr.Eminim Turkish Do&co bunları burger kingten daha lezzetli yapar bizde soguk sandwich yemekten kurtuluruz...

Bundan birkaç ay önce Japan Airlines (Japon Havayolları - JAL) özel bir araştırma yaptı. Yolcuların uçakta ‘fast food’ yemek istedikleri, en çok da tavuğu tercih ettikleri belirlendi.

Bunun üzerine JAL’ın ikram bölümü harekete geçti. Kentucky Fried Chicken (KFC) ile yapılan görüşmelerde uçakta 10 saatlik uzun yolculuklarda özel pişirien tavuğun fırında ısıtılıp yerdeki lezzetine yakın oranda yolcuya sunulabileceği belirlendi.

Japon Havayolları, 1 Aralık’tan itibaren uçaklarında KFC tavuklarını yolcularına sunmaya başladı. Üç ay boyunca uygulanacak olan ikram hizmeti, İki farklı alternatifte verilecek tavuklarda yolcular sandviç veya kızarmış buttan istediğini seçebilecek. İkramda paketlerin üzerinde KFC logosu da yer alacak.

 

HAVAYOLU İKRAMINDA FAST FOOD DÖNEMİ

Yorumlar

THY'YE BURGER KİNG XXXL MENÜ ~ 11 yıl önce
Bende THY'den öyle 1 talepte bulunmak istiyorummm... özelikle iç hat bodrum -dalaman sferinin öğlene denk gelen seferlerine burger king kömür ateşinde pişmiş mis gibi hamburger ve ya chicken royal yüklenebilirrr.Eminim Turkish Do&co bunları burger kingten daha lezzetli yapar bizde soguk sandwich yemekten kurtuluruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000