30 Ağustos 2008, Cumartesi 09:20:16

Havayolu iflasını açıkladı

İngiltere ve Kanada merkezli Zoom Airlines adlı havayolu şirketi 60 bin rezervasyon ile battı.
  • sen dünyanın dengelerini elinde bulunduruyosun ama yaptığın yanlış hesaplamalarda senin sonun oluyo işte.bunlar daha başlangıç.ingiltere,amerika sonu yakındır...
  • İngilizler ve Kanadalılar petrol fiyatlarını belirleyici tayfanın üyeleri değilmi?? Kendi kazdıkları kuyuya düşmeye başladılar.

İngiltere ve Kanada merkezli Zoom Airlines adlı havayolu şirketi 60 bin rezervasyon ile battı. Şirket tarafından yapılan açıklamada artan petrol fiyatlarının getirdiği yükün daha fazla taşınamadığı belirtilerek iflas açıklandı.

İngiltere merkezli Sivil Havacılık Dairesi (CAA) Zoom Air'in 60 bin rezervasyon ile iflas ettiğini açıkladı. Sabah saatlerinde yapılan açıklamaya göre, İngiltere ve Kanada merkezli şirketin gelecek tarihlere yönelik 60 bin rezervasyonu olduğu ifade edildi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada özellikle son 12 aylık dönemde zorlu şartlar altında faaliyet göstermeye gayret gösterdikleri ifade edilerek şu açıklama yapıldı:

"Son 7 yılda başarılı bir iş kurabilmek için çok çalıştık ancak son yıllarda artan petrol fiyatları ve ekonomik koşullardan dolayı büyük yara aldık. Artan akaryakıt fiyatları bizim operasyon maliyetlerimize 50 milyon dolarlık yük getirdi ve biz bunu halihazırda bilet rezerve ettirmiş yolcularımızdan karşılayamadık.

Geçtiğimiz 7 yıl boyunca bizimle uçan tüm yolcularımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu önüne geçilemez durum için de özür diliyoruz."

Travelmole adlı internet sitesinde yayınlanan haber göre; 4 bin 500 İngiliz vatandaşı da transatlantik uçuşlar yapan şirketin iflasıyla ülke dışında kalmış durumda.

CAA'den yapılan açıklamada ülke dışında kalan İngiliz vatandaşlarının alternatif uçuşlar bulmaları konusunda uyarılıyorlar. Kredi kartı ile ödeme yapanların ise bankalarına başvurarak para iadesi isteme hakkı olduğu belirtiliyor.

FLY ZOOM

Havayolu iflasını açıkladı

Yorumlar

ADB ~ 16 yıl önce
sen dünyanın dengelerini elinde bulunduruyosun ama yaptığın yanlış hesaplamalarda senin sonun oluyo işte.bunlar daha başlangıç.ingiltere,amerika sonu yakındır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magoo ~ 16 yıl önce
İngilizler ve Kanadalılar petrol fiyatlarını belirleyici tayfanın üyeleri değilmi?? Kendi kazdıkları kuyuya düşmeye başladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000