21 Nisan 2018, Cumartesi 16:43:46

Havaş çocukları ağırladı

Türkiye’nin ilk yer hizmetleri şirketi Havaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çalışanlarının çocuklarını İstanbul, Antalya ve Dalaman Havalimanları’nda eş zamanlı olarak düzenlediği şenliklerde buluşturdu.
  • geleceğin asgari ücretli kölelerini şimdiden seçmeye başlamışlar
  • Personeline daha az önem veren bir başka şirket daha olamaz.
  • Havas ilk yer hizmeti sirketi degil. Celebi ilk ozel yer hizmeti sirketidir yanlis bilgi vermiyelim
  • İZMİREDE GELİN
  • KK ya Çelebi bakıyor.Ne alaka Merdiven HAVAŞ'tan... Çelebi nerde ????

Türkiye’nin ilk yer hizmetleri şirketi Havaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çalışanlarının çocuklarını İstanbul, Antalya ve Dalaman Havalimanları’nda eş zamanlı olarak düzenlediği şenliklerde buluşturdu. Çocuklar uçakları ve apron araçlarını yakından izleyerek tüm gün çeşitli animasyon ve yarışmalarla heyecan dolu bir gün geçirdi.

Bu yıl 85’inci kuruluş yılını kutlayan Türkiye’nin ilk yer hizmetleri şirketi Havaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında; İstanbul Atatürk, Antalya ve Dalaman Havalimanları’ndaki istasyonlarında çocuk şenlikleri gerçekleştirdi. Anne ve babalarının mesleklerini yakından tanıyabilmeleri amacıyla apronda düzenlenen Havaş Çocuk Şenlikleri’ne, yaşları 6 ile 11 arasında değişen 200’e yakın çocuk katıldı. Gerçekleştirilen tur ile uçakları ve apron araçlarını yakından görebilme imkanı bulan çocuklar, çeşitli yarışmalar ve animasyonlarla keyifli dakikalar geçirdi. Çocuklara ayrıca, uçaklar ve yer hizmetleri araçlarıyla birlikte resmedildikleri karikatürleri ile günün hatırası olarak çeşitli hediyeler de armağan edildi.

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, ‘’Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, bu sene de çalışanlarımızın çocuklarıyla İstanbul Atatürk, Antalya ve Dalaman havalimanlarındaki istasyonlarımızda gurur ve coşkuyla kutladık. Aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de 98’inci kuruluş yıldönümü olan bu anlamlı günde, geleceğimizi temsil eden çocuklarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her yıl 23 Nisan’da düzenlediğimiz şenliklerle, çocuklarımızın iyi vakit geçirirken, havacılığı ve ailelerinin mesleklerini de daha yakından tanıyabilmelerini amaçlıyoruz. Bu şenlikler ile havacılığa geleceğin meslek profesyonellerini kazandıracak ilk ışığı yakabilmeyi umuyorum. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum’’ dedi.

Anne ve babaları ile birlikte apron turu yapan çocuklar; uçakları, yolcu merdivenlerini, push back araçlarını ve bagaj traktörlerini yakından gördü. İlk kez bir uçağın içine giren çocuklar, uçakların ve araçların önünde fotoğraflar çektirdi. Gezinin ardından palyaço ve korsan, sindirella, pamuk prenses gibi masal kahramanları tarafından karşılanan çocuklar, yüzlerini boyatarak, çuval yarışı, halat çekme gibi oyunlar oynadı. Animasyon ve yarışmalarla eğlenen çocuklara etkinlik sonunda, renkli kum boyama oyunları da hediye edildi.









Havaş çocukları ağırladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

gereksiz ~ 6 yıl önce
geleceğin asgari ücretli kölelerini şimdiden seçmeye başlamışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havas ~ 6 yıl önce
Personeline daha az önem veren bir başka şirket daha olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 6 yıl önce
Yeni İK politikası ile her gün eleman aramaya devam edecekler. Çelebiden bir farkı kalmadı
Enes ~ 6 yıl önce
Havas ilk yer hizmeti sirketi degil. Celebi ilk ozel yer hizmeti sirketidir yanlis bilgi vermiyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmr byk şhr bldy ~ 6 yıl önce
İZMİREDE GELİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ÇLŞ ~ 6 yıl önce
KK ya Çelebi bakıyor.Ne alaka Merdiven HAVAŞ'tan... Çelebi nerde ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilen ~ 6 yıl önce
uçak çelebi ile konuşularak ayarlandı. kuyruk numarası ve park pozisyonu bir hafta önceden verildi. tüm ekipmanları havaş ekibi sağladığı için havaş merdiveni var. önemli değil zaten...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000