22 Nisan 2017, Cumartesi 16:51:30

Havaş çalışanlarının çocukları 23 Nisan’ı apronda kutladı

Yer hizmetleri sektörünün önde gelen kuruluşlarından Havaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çalışanlarının çocuklarının katılımlarıyla apronda çocuk şenliği düzenledi. Anne-babalarının mesleklerini yakından tanıma fırsatı bulan çocuklar, animasyonlar, yüz boyama ve yarışmalarla keyifli dakikalar geçirdi.
  • Sevgili Kürşad Bey, seni canı gönülden kutluyorum. Gerçekten çocuklarımıza çok güzel ve anlamlı bir hediye olmuş.
  • tebrik ederim güzel düşünülmüş
  • Çocuk kadar beyni olmayan hazımsızlar Sizinde bayramınız kutlu olsun Bir dikili ağacı olmayıp,halkın verdiği oyu küçümseyen ama adında taşıyan teşkilat yazık içtiğiniz su aldığınız o2 sizden utanmakta şu an şimdi an itibarıyla
  • Havaş İsmi değişsin , 15 temmuz olsun.. Artık moda oldu ne de olsa, fırsat bu fırsat
  • Sendika seçimler ne zaman ?
  • Boş işler bunlar.
  • Yavuz da HATAdaki çocuklarına 23 nisan şenliği yapsın :)))
  • Çocukları bu kadar düşünüyorsanız personelinizi insani saatlerde çalıştırın da o çocuklarda anne babalarıyla doğru düzgün saatlerde vakit geçirsin, sağlıklı büyüsünler. Para sizin olsun, zam istemez, şirket politikası olarak en azından evli ve çocuklu olanlar için çalışma saatleri iyileştirilebilir. Zaten bir organizasyon yapmışsınız; katılıma bakın, kaç personel var davetinize icap eden sayıya bakın! Şekil şukela güzelde işte çocukları çok düşünüyormuş gibi görünce şimdi dayanamadım yazdım, hatam varsa basın negatif, ama haklı olduğumu düşünende çıkacaktır elbet. Göreceğiz..
  • Turkiyenin en büyük ve en köklü yer hizmeti şirketi 55 yılı gerisinde bırakan ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş dir. Her ne kadar personel maaşlardan memnun olmasada
  • Ya herşey iyi güzelde şu maaşlarada.güzellik yapsanız

Türkiye'nin en büyük ve en köklü yer hizmetleri kuruluşu Havaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki istasyonunda çocuk şenliği düzenledi.

Havaş çalışanlarının çocuklarından oluşan ve yaşları 6 ile 11 arasında değişen 70’i aşkın çocuk, apron otobüsleriyle yapılan tur ile uçakları ve ekipmanları yakından görme imkanı buldu. Turun ardından düzenlenen şenlikte; palyaço ve masal kahramanları ile yüz boyama, sosis balonlar, halat çekme, çuval yarışı etkinlikleriyle keyifli dakikalar geçiren çocuklara, uçaklar ve apron araçları ile resmedildikleri karikatürleri de armağan edildi.

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, ‘’Dünyada çocuklara ait tek bayram olan ve Cumhuriyetimizin kuruluşunu simgeleyen 23 Nisan’ı en önemli değerimiz çalışanlarımız ve çocuklarıyla birlikte kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı bayramda, düzenlediğimiz şenlikle çocuklarımızın anne-babalarının mesleklerini yakından tanımalarını, havacılığa ilgi duymalarını ve keyifli bir gün geçirmelerini amaçladık. Şenliğimizdeki çocuklara yaşamlarında hep hatırlayacakları bir gün hediye ettiğimizi umuyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum’’ dedi.

Anne-babaları ile birlikte araçlarla apron turu yapan çocuklar, büyük gövdeli ve küçük uçakları, merdiven, push back ve bagaj traktörlerini yakından izledi. Havaş istasyonunda palyaço ve korsan, sindirella, pamuk prenses gibi masal kahramanlarına ait kostümler giyen animatörler tarafından karşılanan çocuklar; yüzlerini boyatarak, hayvan şekilleriyle figürleştirilen balonlarını aldı. Çeşitli yarışmalarla eğlenen çocuklara, renkli kum boyama oyunu da hediye edildi.







Havaş çalışanlarının çocukları 23 Nisan’ı apronda kutladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

MG ~ 7 yıl önce
Sevgili Kürşad Bey, seni canı gönülden kutluyorum. Gerçekten çocuklarımıza çok güzel ve anlamlı bir hediye olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Opscu ~ 7 yıl önce
tebrik ederim güzel düşünülmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W big 5 ~ 7 yıl önce
Çocuk kadar beyni olmayan hazımsızlar Sizinde bayramınız kutlu olsun Bir dikili ağacı olmayıp,halkın verdiği oyu küçümseyen ama adında taşıyan teşkilat yazık içtiğiniz su aldığınız o2 sizden utanmakta şu an şimdi an itibarıyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Havaş İsmi değişsin , 15 temmuz olsun.. Artık moda oldu ne de olsa, fırsat bu fırsat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatlı Rüya bitsin artık ~ 7 yıl önce
Sendika seçimler ne zaman ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Boş işler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 7 yıl önce
Yavuz da HATAdaki çocuklarına 23 nisan şenliği yapsın :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jest ~ 7 yıl önce
Çocukları bu kadar düşünüyorsanız personelinizi insani saatlerde çalıştırın da o çocuklarda anne babalarıyla doğru düzgün saatlerde vakit geçirsin, sağlıklı büyüsünler. Para sizin olsun, zam istemez, şirket politikası olarak en azından evli ve çocuklu olanlar için çalışma saatleri iyileştirilebilir. Zaten bir organizasyon yapmışsınız; katılıma bakın, kaç personel var davetinize icap eden sayıya bakın! Şekil şukela güzelde işte çocukları çok düşünüyormuş gibi görünce şimdi dayanamadım yazdım, hatam varsa basın negatif, ama haklı olduğumu düşünende çıkacaktır elbet. Göreceğiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışma saatleri ~ 7 yıl önce
Havacılık da çalışıyorsan geçen gündüzün olmayacağını bilerek bu işe başlıyorsun. İşe girene dek bizi alın diye neler yaparsınız olunca da biz evliyiz akşam ve gece çalışmayalım haftasonu çalışmayalım dersiniz. Başka kapıya gidin artık milletin önünü açın .
Ya işte ~ 7 yıl önce
Yıllarca çalıştırıp tazminat vermediğiniz personeli düşününce bu resim komik geldi :)
isimsiz ~ 7 yıl önce
Ya sen çok zenginsin galiba.Biz verdikleri asgari ücreti yükseltelim diye ugraşıyoruz zam istemez diyosun
tt ~ 7 yıl önce
Turkiyenin en büyük ve en köklü yer hizmeti şirketi 55 yılı gerisinde bırakan ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş dir. Her ne kadar personel maaşlardan memnun olmasada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benmi yanlış biliyorum ~ 7 yıl önce
Havaş 1933 celebi 1958
yorumsuz ~ 7 yıl önce
Ya herşey iyi güzelde şu maaşlarada.güzellik yapsanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000