04 Mart 2015, Çarşamba 10:11:56

HAVAŞ BRITISH AIRWAYS İLE ANLAŞTI

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, British Airways tarafından verilen eğitimi kurum içi eğitim modülüne entegre ederek, havayolu şirketinin Insignia programı dahilinde ‘Silver’ üye olarak yerini aldı.
  • Kürşad Koçak ve diğerleri yaptıklarının karşılığını bir gün alacak. Biz de sabır çok......
  • Güzel hareketler bunlar. Ama biraz da kafanızı kaldırıp akdenize doğru bir uzatsanız iyi olacak. Antalya diye bir yer vardı bir zamanlar. Ama yakında olmayacak bu gidişle. Acil önlem acilll.
  • bunlar anlaştığına göre acısı yine bizden çıkacak demektir. bir yığın gereksiz eğitim ve saçma kurallar silsilesi. iki gereksiz şirket; bir tanesi gölgesinden korkan havayolları, her şeyi disipline etmeye çalışırken daha berbat batıran tipler, uçağın güvenliğini bile kendi pilotlarına bile apronda bomba araması yapacak kadar mantıklı şekilde koruyabiliyor. Kırık koltuklarını bile business diye binlerce sterline satıyorlar. Diğer şirketten bahsetmeye gerek yok, yer hizmetini sorun çıkmadan, kaza yapmadan veremeyen, personelini sürekli ezen adı mimlenmiş firma. Finally, bozacı and şıracı find eachother.
  • Tebrik ederiz ancak bir de şu antalya meydanı personeli ile anlaşabilseniz harika olacak. Neden ilgilenmiyorsunuz yoksa korku mu var.
  • hayirli olsun Havas
  • Bir de AYT a el atın allah rızası için.
  • thy taserona dewam

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, British Airways tarafından verilen eğitimi kurum içi eğitim modülüne entegre ederek, havayolu şirketinin Insignia programı dahilinde ‘Silver’ üye olarak yerini aldı.

Dünyanın önde gelen havayolu şirketlerine yer hizmetleri sunan Havaş, İngiltere’nin bayrak taşıyıcı havayolu British Airways (BA) ile eğitim anlaşması imzaladı. Anlaşmayla birlikte Havaş, British Airways’in yurtdışından eğitmenlerle yürüttüğü harekat memuru ve ramp ekip sorumlusu eğitimlerini kendi bünyesindeki eğitim modülüne entegre etti. Böylece Havaş, BA’nın uluslararası standartlardaki Insignia programı üyeleri arasına katıldı. Havaş BA’ya hizmet verdiği tüm istasyonlarda kendi eğittiği harekat memurları ve ramp ekip sorumlularıyla operasyonlarını sürdürecek.

Havaş Genel Müdür Vekili Kürşad Koçak, “Havaş olarak, tüm operasyonlarımızda en iyi hizmeti sunabilmek için çalışanlarımıza verdiğimiz eğitimleri uluslararası standartlara uygun nitelikte sağlıyoruz. Eğitim modüllerimizde de önceliğimiz, gelişen ve değişen sistem ve teknolojilere paralel kapsamlı eğitimlerle operasyonlarda görev alan çalışanlarımızı desteklemek. Bu doğrultuda, harekat memurlarına ve ramp ekip sorumlularına verdiğimiz eğitim başlıklarını, Avrupa’nın lider havayolu şirketlerinden British Airways’in eğitim prosedürlerine entegre hale getirerek havayolunun Insignia programına “Silver” üye olarak dahil olduk. Bu anlaşma, kurumumuzun verdiği hizmetlerde dünya standartlarını sağladığının da bir göstergesidir” dedi. 

Anlaşmayla İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki operasyonlarda Havaş’ın kendi bünyesinde sağladığı uluslararası standartlardaki eğitimin British Airways prosedürlerine uygunluğu tescillenmiş oldu. Insignia programı kapsamında;  headset, pushback&towing, ekip sorumlusu hizmetleri (SAL), harekat memuru hizmetleri (TRC) konusunda Havaş tarafından çalışanlara verilen eğitimlerin standartları, British Airways tarafından uygun donanım ve standartlarda kabul edilirken, koltuk ve perde konfigürasyonu eğitimi konusunda ise Havaş bünyesindeki eğitmenler sertifikalandırıldı.

Havaş, British Airways’e Atatürk Havalimanı’nın yanı sıra Nisan ayında başlamayı planladığı Milas-Bodrum ve Dalaman Havalimanı operasyonlarında da bu kapsamda hizmet sunacak.


 

HAVAŞ BRITISH AIRWAYS İLE ANLAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Public ~ 9 yıl önce
Kürşad Koçak ve diğerleri yaptıklarının karşılığını bir gün alacak. Biz de sabır çok......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 9 yıl önce
Güzel hareketler bunlar. Ama biraz da kafanızı kaldırıp akdenize doğru bir uzatsanız iyi olacak. Antalya diye bir yer vardı bir zamanlar. Ama yakında olmayacak bu gidişle. Acil önlem acilll.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yandık gene ~ 9 yıl önce
bunlar anlaştığına göre acısı yine bizden çıkacak demektir. bir yığın gereksiz eğitim ve saçma kurallar silsilesi. iki gereksiz şirket; bir tanesi gölgesinden korkan havayolları, her şeyi disipline etmeye çalışırken daha berbat batıran tipler, uçağın güvenliğini bile kendi pilotlarına bile apronda bomba araması yapacak kadar mantıklı şekilde koruyabiliyor. Kırık koltuklarını bile business diye binlerce sterline satıyorlar. Diğer şirketten bahsetmeye gerek yok, yer hizmetini sorun çıkmadan, kaza yapmadan veremeyen, personelini sürekli ezen adı mimlenmiş firma. Finally, bozacı and şıracı find eachother.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tebrik ederiz ancak bir de şu antalya meydanı personeli ile anlaşabilseniz harika olacak. Neden ilgilenmiyorsunuz yoksa korku mu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok güzel ~ 9 yıl önce
hayirli olsun Havas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 9 yıl önce
Bir de AYT a el atın allah rızası için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
er ~ 9 yıl önce
thy taserona dewam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000