04 Temmuz 2013, Perşembe 09:36:54

HAVALİMANININ RESMİ AÇILIŞINI BAŞBAKAN YAPACAK

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen Kastamonu’daki Ulaşım Projeleri ile ilgili açıklama yaptı ve havalimanını açmak üzere Başbakanın geleceğini açıkladı.
  • DHMI ve TAV ın sitesinde KASTAMONUNuçuşu için TK-2736 GRODNO yazıyor. Herhalde eski uçuş kodu kullanıyorlar
  • Sana mi dustu zarar edip etmeyecegi ?
  • Ben ramazan bayramı için bilet bulamadım.Kurban bayramı için biletimi ise şimdiden aldım.Şimdiden talep çok iyi görünüyor..
  • kastamonulular bu havalimanına sahip çıkacaktır. İstanbul'da yaşayan kastamonuluların sayısı düşünüldüğünde doluluk oranları mutlaka yüksek olacaktır zaten. kastamonun bu konudaki tek dezavantajı büyük ya da en azından orta büyüklükte bir üniversiteye ve askeri birliğe sahip olmamasıdır. o da olsaydı haftanın 7 günü full çekerdi. ama olsun bu havalimanı ve thy'nin uçuşlarıyla birlikte üniversite daha da büyüyecektir. uçuşların sezonda başlaması da iyi bir fırsat bence,
  • Borajet SAW-KFS, Pegasus ADB-KFS, AYT-KFS yaz sezonun da düşünülebilir.
  • türkiye de zararına çalışacak bir havalimanı daha geliri giderlerin onda birini bile karşılamıyor.

Kastamonu Havalimanı'na ilk uçak yarın iniyor. Ancak havalimanının resmi açılışını 19 Temmuz'da Başbakan Erdoğan yapacak.

Konu hakkında açıklama AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen'den geldi. Gülşen, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’la görüşerek, Kastamonu ulaşım yatırımlarıyla ilgili konuları değerlendirdik. Bu kapsamda, havalimanının resmi açılışının Temmuz ayında yapılmasını kararlaştırdık. 19 Temmuz 2013 Cuma günü Başbakanımızın Kastamonu Havalimanının açılışını yapmak üzere ilimize gelecek" dedi.

Uzun yıllardır bekledikleri bir hayalin gerçeğe dönüştüğünü ifade eden AK Parti'li Gülşen, "54 yıllık hayalimiz gerçekleşti. Havalimanımız bitti. Bu hafta Cuma günü Kastamonu Havalimanına ilk uçak iniyor" şeklinde konuştu.

HAVALİMANININ RESMİ AÇILIŞINI BAŞBAKAN YAPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

GRODNO ~ 11 yıl önce
DHMI ve TAV ın sitesinde KASTAMONUNuçuşu için TK-2736 GRODNO yazıyor. Herhalde eski uçuş kodu kullanıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
psycho ~ 11 yıl önce
Sana mi dustu zarar edip etmeyecegi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevindik ~ 11 yıl önce
Ben ramazan bayramı için bilet bulamadım.Kurban bayramı için biletimi ise şimdiden aldım.Şimdiden talep çok iyi görünüyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tosyalı ~ 11 yıl önce
kastamonulular bu havalimanına sahip çıkacaktır. İstanbul'da yaşayan kastamonuluların sayısı düşünüldüğünde doluluk oranları mutlaka yüksek olacaktır zaten. kastamonun bu konudaki tek dezavantajı büyük ya da en azından orta büyüklükte bir üniversiteye ve askeri birliğe sahip olmamasıdır. o da olsaydı haftanın 7 günü full çekerdi. ama olsun bu havalimanı ve thy'nin uçuşlarıyla birlikte üniversite daha da büyüyecektir. uçuşların sezonda başlaması da iyi bir fırsat bence,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KFS ~ 11 yıl önce
Yanlışınız var sanırım, Kastamonu'da Gölköy 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı var. Kastamonu Üniversitesi de birkaç sene içinde 10.000 öğrencilik bir üniversite olacak.
KFS ~ 11 yıl önce
Ufak bir düzeltme; 10 bin değil 20 bin öğrencilik olacak
Yeni Hatlar ~ 11 yıl önce
Borajet SAW-KFS, Pegasus ADB-KFS, AYT-KFS yaz sezonun da düşünülebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zarar ~ 11 yıl önce
türkiye de zararına çalışacak bir havalimanı daha geliri giderlerin onda birini bile karşılamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gencfatihler ~ 11 yıl önce
İnşallah bu yörenin halkı, sizin gibi düşünenleri utandırack.
KÂR... ~ 11 yıl önce
İstemezük diyosun yani :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000