25 Haziran 2017, Pazar 09:04:41

Havalimanının kapatılacağını duyan taraftarlar harekete geçti

5 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa Finali'nin havalimanı kapalı olan Samsun'da gerçekleşeceği iddiaları Beşiktaş ve Konyaspor taraftarını da harekete geçirdi.
  • Ben 12 Ağustos'ta bilet aldım ve 2 Eylül'de viyana'ya dönüş yapıyorum Türk hava yolları Ost güne kadar uçak kapalı değil seferleri açık
  • 6 aug'da kapatılıyor
  • 7ağustos7Kasım arası kapalıdır.
  • Samsuna maç izlemeye mi gidilir o paralarla Avrupaya tatile gitmek varken.
  • THY ninde yapmis oldugu yazili aciklamada 07.08.-07.11 arasi kapanacak, yani bilet satisi 07.08. e kadar devam ediyor
  • Kapanış tatihi 7 Ağustos olarak ilan edildi bilginize. İyi bayramlar
  • Gelen notam a istinaden 07.08-07.11.17 arası kapalı siz yazmışsıniniz 6 ay kapalı hangisi doğru
  • Teknoloji çağında hava alanı kapatmak? Arka planda kimin işine yaradığına iyi bakmak gerek. Tiflis hava alanı kapanmadan pisti onarılıyor, seferler belli saatlerde aksamadan yapılabiliyor. Aynı şey İSG için de geçerli. Samsun ve benzeri şehirler geri kalmışlığın kaderini yaşıyor. Uçuşların azaldığı Ramazan ayını katarak yapmak yerine, en yoğun dönemde pist kapalı. DHMİ'yi kutluyorum.
  • Notam tarihi revize edildi, 1 Ağustostan 8 Ağustosa ertelendi. Samsun a Samsun'dan son uçuş tarahi 7 Ağustos.
  • 7 sinde kapanacak 1 inde degil

5 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa Finali'nin Samsun'da gerçekleşeceği iddiaları Beşiktaş ve Konyaspor taraftarını da harekete geçirdi. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden Samsun'a gelecek olan taraftarlar, havayolunu tercih edecekler fakat Çarşamba Havalimanı 1 Ağustos'tan itibaren 3 ay kadar tadilat nedeniyle kapanacak.

Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Konyaspor arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali'nin Samsun'da oynanacağı iddiaları Kırmızı Beyazlı taraftarların yanı sıra, Beşiktaş ve Konyaspor cephelerini de ayağa kaldırdı.

HAVALİMANI KAPALI OLACAK

Henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, dün internet sitelerinde çıkan haberleri takip eden Siyah Beyazlı ve Yeşil Beyazlı taraftarlar, erken davranarak internet üzerinden bilet almak için baktıklarını fakat Çarşamba Havalimanı'nın 1 Ağustos tarihiyle kapalı göründüğünü, bilet alamayacaklarını dile getiriyorlar. Samsun'a gelmek için karayolunu değilde, havayolunu tercih edecek olan taraftarlar, Ordu - Giresun Havalimanını yada Merzifon Havalimanını kullanmak zorunda kalacaklar. Fakat süper maçın Samsun'da oynanacağı kesinleşmesinin ardından, Çarşamba Havalimanı'nın kapatılma süresinin 10 gün daha ertelenebileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

SAMSUNSPOR TARAFTARI TEPKİLİ

Final maçının Samsun'da oynanacağı iddialarının güçlenmesi, Samsunspor taraftarını harekete geçirdi. Özellikle sosyal medyadan tepkilerini dile getiren taraftarlar, Twitter'da,"#SamsunsporTaraftarıSüperKupaFinaliniİstemiyor" 'hagtach'i açarak tepkilerini dile getirdiler. Süper Kupa Finali'nin Samsun'da oynanmasında bir sakınca olmadığını ancak, Tekkeköy 19 Mayıs Stadyumu'nun açılış maçını Samsunspor'un yapması gerektiğini vurguladılar.

TFF İNCELEME YAPMADI

Öte yandan tüm bu iddialara rağmen, henüz Türkiye Futbol Federasyon'undan resmi bir açıklama gelmedi. Karşılaşmayı oynatmayı düşündüğü Tekkeköy 19 Mayıs Stadyumu'na gelerek incelemelerde bulunması  gereken TFF yetkilileri, stadyum tamamlanmadığı için henüz gelmediler. Bu da karşılaşmanın Samsun'a verilmeme ihtimalini yükseltiyor. 

NOT: Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) geçtiğimiz günlerde yayınladığı notam ile tadilatın başlama tarihini 07 Ağustos olarak değiştirdi. THY resmi internet sitesi de bakım çalışmaları konusunda yolcularını uyardığı içerikte tarih değişikliği yaptı.

Havalimanının kapatılacağını duyan taraftarlar harekete geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Ayçiçek mehmet ali ~ 7 yıl önce
Ben 12 Ağustos'ta bilet aldım ve 2 Eylül'de viyana'ya dönüş yapıyorum Türk hava yolları Ost güne kadar uçak kapalı değil seferleri açık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Carti ~ 7 yıl önce
6 aug'da kapatılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 7 yıl önce
7ağustos7Kasım arası kapalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatile ~ 7 yıl önce
Samsuna maç izlemeye mi gidilir o paralarla Avrupaya tatile gitmek varken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Beyin 404 eror..
. ~ 7 yıl önce
Beyin 404 eror :)
LTFHHD ~ 7 yıl önce
THY ninde yapmis oldugu yazili aciklamada 07.08.-07.11 arasi kapanacak, yani bilet satisi 07.08. e kadar devam ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsun/çarşamba havalimanı ~ 7 yıl önce
Kapanış tatihi 7 Ağustos olarak ilan edildi bilginize. İyi bayramlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Carsambali ~ 7 yıl önce
Gelen notam a istinaden 07.08-07.11.17 arası kapalı siz yazmışsıniniz 6 ay kapalı hangisi doğru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slot Shifting ~ 7 yıl önce
Teknoloji çağında hava alanı kapatmak? Arka planda kimin işine yaradığına iyi bakmak gerek. Tiflis hava alanı kapanmadan pisti onarılıyor, seferler belli saatlerde aksamadan yapılabiliyor. Aynı şey İSG için de geçerli. Samsun ve benzeri şehirler geri kalmışlığın kaderini yaşıyor. Uçuşların azaldığı Ramazan ayını katarak yapmak yerine, en yoğun dönemde pist kapalı. DHMİ'yi kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
Merhabalar, verdiğiniz örnek pek uyuşmuyor İsg de kısmi çatlak Çarşamba'da ise bölgesel çökmeler mevcut. İsg de bazı günler peyderpay çatlakları onarmak için notam uygulanır. Samsun'da ise yaklaşık 400 metrelik kısım komple kaldırılacak. Ayrıca İsg de çatlak dışında göçmede mevcut lakin göçmeler 2.pist açılışından sonra onarılacak ve bunu pisti komple kapatarak yapacaklar. Saygılarımla. İyi bayramlar.
cevabını aldın ~ 7 yıl önce
burada bişey bilmeyenlerin yorumlarını okumaktan,cevap vermekten yorulduk sen habertürk ve sabah'a yorum yapmaya devam et :)
Havacı ~ 7 yıl önce
Notam tarihi revize edildi, 1 Ağustostan 8 Ağustosa ertelendi. Samsun a Samsun'dan son uçuş tarahi 7 Ağustos.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
7 sinde kapanacak 1 inde degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000