21 Temmuz 2014, Pazartesi 09:02:56

HAVALİMANINI YERLE BİR ETTİLER

Libya’nın başkenti Trablus’ta isyancı grupların saldırısına bir yenisi daha eklendi.
  • Dhkp cde de aynı zihniyet var
  • ICLER ACISI OLANLAR. NE OLUYOR BU INSANOGLUNA.
  • Irak'da Saddam'ı mumla aradığınız gibi Libya'da da Türkiye dostu Kaddafi'yi mumla arayacaksınız. Bunların emperyalist güçlerin oyunu olduğu açık ve maalesef ülkemizde birçok insanın(yönetim dahil) bu oyunun farkında olmaması çok üzücü... Ayrıca canım uçaklarada yazık olmuş..
  • Bunlara İsrail uçaklarına saldır desen saldıramazlar. Ama kendi mallarına gelince acımadan yakıp yıkarlar.
  • Thy buraya ve misrata'ya hala uçuyor mu? Roketle uçak vuruyorlar güvenlik zaafiyeti bu kadar had safhadayken niye risk alınıyor?
  • At arabası bile çok.
  • Şakamı barbarlik bu
  • Allahim neler oluyo bu insanogluna? Hergun kan kan kan!!! Allahim yardimcimiz ol. Hele hele o dusen ucakta ölen Masum insanlara nasil kiyildi? Artik hicbir yer guvenli degil.
  • o uçak daha yeni alınmıştı
  • YAZIK OLMUŞ GÜZELİM A 330'A. O UÇAK DAHA YENİYDİ. KENDİ ÜLKESİNE ZARAR VEREN BİR ZİHNİYETİ ANLAYAMIYORUM. KEŞKE, LIBYAN, AFRIQIYAH VE BUARQ UÇAKLARINI TUNUS'A GÖNDERSEYDİ. ÇOK YAZIK.

Libya’nın başkenti Trablus’ta isyancı grupların saldırısına bir yenisi daha eklendi. İsyancıların saldırıları her geçen gün artarken hedef alınan noktalardan biri de Trablus Havalimanı oldu.

İsyancıların uzun namlulu silahlar ve roketlerle saldırdıkları havalimanı büyük hasar alırken, en az 12 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

En az 13 uçağın ciddi hasar aldığı saldırıda terminal binasının çökme noktasına geldiği ve bölgenin büyük risk altında olduğu öğrenildi. Saldırılara müdahale etmeye çalışan güvenlik güçleri ise zaman zaman yetersiz kaldı.

Libya hükümeti canlı ele geçiriilen saldırganların savaş suçlusu olarak yargılanmasını talep etti.

İşte saldırılarda küle dönen yolcu uçaklarından sadece biri:

HAVALİMANINI YERLE BİR ETTİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dhkp cde de aynı zihniyet var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOK BÖYLE BIRSEY ~ 10 yıl önce
ICLER ACISI OLANLAR. NE OLUYOR BU INSANOGLUNA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Irak'da Saddam'ı mumla aradığınız gibi Libya'da da Türkiye dostu Kaddafi'yi mumla arayacaksınız. Bunların emperyalist güçlerin oyunu olduğu açık ve maalesef ülkemizde birçok insanın(yönetim dahil) bu oyunun farkında olmaması çok üzücü... Ayrıca canım uçaklarada yazık olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilave ~ 10 yıl önce
doğru, ancak yönetimin bizzat kendisi bu planın içinde, yani farkında olmamak gibi bir şey yok, uluslararası politikalarda bu olmaz. o yüzden, ırak da, libya da, suriye de, mısır da, şimdi de filistin de, daha önce, balkanlarda hep nato üyeliği bahane edilerek emperyalizm tarafında yer aldı. o projenin içinde olan, karşı tavır alamaz. ne zaman yönünü başka bir tarafa dönse, nasıl ayar verileceğini çok iyi bilir. o nedenle, kandıran kandırıyor da hesabının nasıl verileceğini göreceğiz.
???? ~ 10 yıl önce
Bunlara İsrail uçaklarına saldır desen saldıramazlar. Ama kendi mallarına gelince acımadan yakıp yıkarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk? ~ 10 yıl önce
Thy buraya ve misrata'ya hala uçuyor mu? Roketle uçak vuruyorlar güvenlik zaafiyeti bu kadar had safhadayken niye risk alınıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
njk ~ 10 yıl önce
yok ucuslar ıptal-- sadece sıstemde gozukuyor...
bunlara ~ 10 yıl önce
At arabası bile çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şakamı barbarlik bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allahim neler oluyo bu insanogluna? Hergun kan kan kan!!! Allahim yardimcimiz ol. Hele hele o dusen ucakta ölen Masum insanlara nasil kiyildi? Artik hicbir yer guvenli degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
o uçak daha yeni alınmıştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK380 ~ 10 yıl önce
YAZIK OLMUŞ GÜZELİM A 330'A. O UÇAK DAHA YENİYDİ. KENDİ ÜLKESİNE ZARAR VEREN BİR ZİHNİYETİ ANLAYAMIYORUM. KEŞKE, LIBYAN, AFRIQIYAH VE BUARQ UÇAKLARINI TUNUS'A GÖNDERSEYDİ. ÇOK YAZIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000