06 Ocak 2011, Perşembe 15:50:18

HAVALİMANINDAN SİLAH GEÇİRDİLER

Fransa’da iki gazeteci, parçalarına ayrılmış bir silahı iki el bagajına yerleştirerek Marsilya ve Paris havaalanı güvenliklerinden geçmeyi başardı.
  • Her yerde aynı yurdumuzda fark edeceklerinimi sanıyorsunuz görüntülü xray cihazının başındaki görevlide iş bitiyor.
  • anca ekiplerdeki sıvıları toplasınlar.. gun yuzu gormeyesiceler..
  • SİLAHIN OLMAZSA OLMAZI NAMLU TESPİTİ ESAS ALINMADIKÇA DAHA ÇOK SİLAH GEÇER... AYAKKABI TABANINDA VE KAPI İÇİNDE HER YÖNDE TESPİT ŞART. TIPKI TSA DA OLDUĞU GİBİ. YOKSA HİKAYE
  • NAMLUYU BULMAYI HEDEFLEYEN AYAKKABI İÇİNDE BULABİLEN, GEÇİRİLDİĞİ YÖNE VE KONUMA GÖRE ATLAMAYAN GÜVENLİK ONAYLI YANİ TSA ONAYLI DEDEKTÖRLER. X-RAY CİHAZLARINDA İSE, 1MM YATAY, DİKEY RESOLÜSYONLU (ESKİLER 2MM RES. %100 DAHA DÜŞÜK OLAN) İŞİN SIRRI BURADA.... DOLU ÇANTA İÇİNDE DETAY GÖRMEK İSTENİYOR İSE ÇÖZÜM YÜKSEK RESOLÜSYON... TIPKI EVİNİZDEKİ 50HZ-100HZ FARKI GİBİ

Yolculuklarını dakika dakika kaydeden gazetecilerin haberi bu akşam France 2 kanalındaki Envoye Special (Özel Temsilci) programında yayınlanacak.

Fransa’daki havaalanlarında, başta kapıları denetleyen özel şirketler olmak üzere zafiyetlerini göstermek isteyen Mathieu Bendali ve Linda Lere isimli iki haberci havacılık sektöründen bir uzmana başvurdu. Bu uzmanın verdiği tavsiye üzerine 9 milimetrelik yarı otomatik bir silah alan haberciler, silahın parçalarını iki farklı el bagajına yerleştirdi.

Bu bagajlarla 8 Kasım 2010 sabahı Paris’te bulunan Roissy-Charles-de-Gaulle havaalanından Nice’e, aynı gün akşam saatlerinde ise Marsilya’nın Marignane havaalanından Paris’e giden uçaklara binmeye çalışan gazeteciler hiçbir engelle karşılaşmadı. Hatta dönüş yolculuğunda gazetecilerden bir tanesi uçağın tuvaletinde elinde silahla görüntü verdi.

“Özel Polis: Ucuza Güvenlik” başlıklı haberin bu akşam France 2’de yayınlanacağı açıklandı.

POLİS TEPKİLİ

Fransa Ulusal Polisi yetkilileri görüntüleri görmeden bir yorum yapmaktan kaçınacaklarını belirtirken Polis Memurları Sendikası’ndan Partice Riberio, “Eğer bu olay doğruysa bu hem sistemin eksikliklerini hem de güvenlik görevlilerinin eğitimine polisin katkıda bulunması gerektiğini gösteriyor” dedi.

Ancak Riberio, eski sisteme dönülmesi ve havaalanı aramalarının özel güvenlik görevlilerinin yerine polisler tarafından yapılmasının mümkün olmadığını söyledi.

Fransa Polis Sendikası’ndan Nicolas Comte ise haberi görmediğini ancak eğer doğruysa havaalanlarındaki güvenlik hizmetlerini özel şirketlere devretmenin, güvenlik seviyesini düşürdüğünü ifade etti.

HAVALİMANINDAN SİLAH GEÇİRDİLER

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Her yerde aynı yurdumuzda fark edeceklerinimi sanıyorsunuz görüntülü xray cihazının başındaki görevlide iş bitiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anca ekiplerdeki sıvıları toplasınlar.. gun yuzu gormeyesiceler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SİLAHIN OLMAZSA OLMAZI NAMLU TESPİTİ ESAS ALINMADIKÇA DAHA ÇOK SİLAH GEÇER... AYAKKABI TABANINDA VE KAPI İÇİNDE HER YÖNDE TESPİT ŞART. TIPKI TSA DA OLDUĞU GİBİ. YOKSA HİKAYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NAMLUYU BULMAYI HEDEFLEYEN AYAKKABI İÇİNDE BULABİLEN, GEÇİRİLDİĞİ YÖNE VE KONUMA GÖRE ATLAMAYAN GÜVENLİK ONAYLI YANİ TSA ONAYLI DEDEKTÖRLER. X-RAY CİHAZLARINDA İSE, 1MM YATAY, DİKEY RESOLÜSYONLU (ESKİLER 2MM RES. %100 DAHA DÜŞÜK OLAN) İŞİN SIRRI BURADA.... DOLU ÇANTA İÇİNDE DETAY GÖRMEK İSTENİYOR İSE ÇÖZÜM YÜKSEK RESOLÜSYON... TIPKI EVİNİZDEKİ 50HZ-100HZ FARKI GİBİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000