24 Kasım 2012, Cumartesi 11:02:20

HAVALİMANINDAKİ SOYGUN 'YILIN GASP OLAYI' OLDU

Rusya’nın başkenti Moskova’nın Vnukovo Havaliman’nda 3 silahlı saldırganın para dolu çanta taşıyan bir kişiye saldırması güvenlik kamerasına yansıdı.
  • Abartmayalim beyler,bunlar dunyanin heryerinde yasaniyor..suda bir gercek Rusyanin eline su dokemeyiz bir cok konuda..
  • Videoyu iyi izlediniz degilmi?Oyle akp yanlilari Thy globally foss diyince , yok sen Rusyadan kal,gelme buralara diyenler..Video size mesaj vermistir umarim..Yasadigimiz yer Suriye,Irak degil...O yuzden herkes haddini bilecek..Oyle klavye basinda yorumlar hakkinda atip tutmayacak..
  • Rusya da Teksas gibi...

Batılı fimleri aratmayan saldırıda Rusya’nın en prestijli Vnukovo Havalimanı’nın kapı girişinde 75 milyon ruble (2,5 milyon dolar) dolu çantayı taşıyan bir kişi aniden eli silahlı zanlının saldırısına uğradı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saldırganlar çanta taşıyan şahsı 10 saniyede etkisiz hale getirerek, elindeki çantayı alıp kaçtı.

Rus polis görevlileri de saldırganların daha önce para çantasıyla ilgili ihbar aldığını belirterek, “Hazırlıklı idiler. Yüzü maskeli saldırganlar havalimanı çıkışında iki Mercedes markalı araçta oturarak bekliyordu. Para dolu çantayla havalimanının kapısından çıkan kişiyi görür görmez ona doğru koşmaya başladılar” bilgisini verdi.

Neye uğradığını şaşıran yolcu, eli silahlı saldırganlardan kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı. Daha sonra saldırganlar çantayı kaparak araçlarına atladı ve olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, Rus basını saldırıyı “Yılın Gasp Olayı” diye tanımladı.

İŞTE GASP ANI

YouTube'da bana abone olun

HAVALİMANINDAKİ SOYGUN 'YILIN GASP OLAYI' OLDU

Yorumlar

ides ~ 11 yıl önce
Abartmayalim beyler,bunlar dunyanin heryerinde yasaniyor..suda bir gercek Rusyanin eline su dokemeyiz bir cok konuda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan... ~ 11 yıl önce
Videoyu iyi izlediniz degilmi?Oyle akp yanlilari Thy globally foss diyince , yok sen Rusyadan kal,gelme buralara diyenler..Video size mesaj vermistir umarim..Yasadigimiz yer Suriye,Irak degil...O yuzden herkes haddini bilecek..Oyle klavye basinda yorumlar hakkinda atip tutmayacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Rusya da Teksas gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000