15 Ağustos 2013, Perşembe 10:03:05

HAVALİMANINDAKİ DAYAK OLAYINA BİR GARİP AÇIKLAMA!

Yaşar Albayrak Köln-Bonn Havalimanı’nda polis şiddetine maruz kaldığını iddia etti. Havalimanı polisi, "Copla eline vurduk; yere düşüp kafasını çarptı" diye açıklama yaptı.
  • Heryerde Turk oldugumuzu belli etmek zorundamiyiz arkadas
  • Insanlarin sosyal yasantilarinda daha hzurlu, mutlu yasamalarini saglamaya cslisan Polisler, gerek yasal eksiklikler gerekse insanlarin polise davranislarindan islerini hakikaten cok zor sartlar altinda yapmaktadir.Pilisin hata yapani yok mudur? Vardir elbette.Ancak her sey NET olmali.Polisin talimatlarina vatandas uyacak, poliste vatandasina kibar ve esit olacak.Ama her 2 tarafta da sikintilar mevcut.Insanlarimizda biraz daha hosgoru olsa ve empati yapilsa bu kadar problemin kalacagini zannetmem.
  • Rezil bir hayat surerken TC ye gelip bize yukardan bakmalarindan nefret ediyorum
  • Gülü seven dikenine katlanır. Doyçland doyçland über alles demesini TR'ye gelince ahkam kesmesini biliyorsunuz. Sen Türkiye'de görevliyle kavga edince arkandaki kalabalıktan alkış alırsın, ama elin Alman'ı böyle döver işte..geçmiş olsun
  • ethem, mehmet, abdullah, mustafa, irfan, ali ismail...
  • Demekki polis heryerde aynı. Şimdi oradaki Alman Polisleri "adam düşerken koluma çarptı. Bileğim -uf- oldu" diye rapor alsalar ve o Türk vatandaşından şikayetçi olsalar buna herhalde en çok yine biz şaşırmayız.
  • kamera görüntüleri incelenir olay orataya çıkar okuruz bizde burada merak etmeyin orası almanya oarada kamera bozuktu tamirdeydi kayıt etmemiş gibi bir ilkokul çocuğu açıklamaları olmaz
  • Ah be hemşerim ne yaptin sen hani Doççland'da şöyle,Doççlan'da böyleydi.Tipik gurbetçi vakasi.
  • igneyi kendine cuvaldizi baskasina diye bi laf vardir.bizde gezi olaylarinda bir genci olduren o polisin takipcisi olacagiz sayin bakan.

Köln-Bonn Havalimanı’na Yaşar Albayrak’a şiddet uygulayan polis memurları hakkında “adam yaralama” iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Polisler de Albayrak hakkında polise mukavemet ve hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Bakan Bekir Bozdağ da olayı kınadı.

Bilgi almak istediği şalterde görevliyle yaşanan tartışma sonrası polisin oğlunu götürmek istediğini ifade eden Yaşar Albayrak, “Polis memuru oğluma kimlik sordu. Ben de ‘Oğlum birşey yapmadı ’ dedim. Polisler oğlumu götürmeye çalışınca engel olmak istedim. O anda polis copla müdahale etti. Gözümü hastanede açtım. Hastanede kafamda açılan 3,5 cm’lik yarayı diktiler. Sol koluma aldığım darbe dolayısıyla kolumu da sargıya aldılar. Sağ gözümde de ağrı var.”

MUKAVEMET İDDİASI

Köln-Bonn Havalimanı Polis Basın Bürosu'ndan Steffi Rost, yaptığı açıklamada kavga çıkaran iki kişi yüzünden şaltere polis çağrıldığını doğruladı. Polislerin olay çıkaran baba ve oğul Albayrak’ı polis merkezine götürmek istediklerini ancak memurlara karşı koyduklarını, polisin de copla müdahale etmek zorunda kaldığını ve eline vurduğunu o sırada çıkan arbedede de baba Albayrak’ın yere düşüp kafasını yardığını iddia etti.

BOZDAĞ KINADI

Yurtdışı Türklerden de Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da, olayı önceki gün Twitter’dan kınadı. Bozdağ, dün de yazılı bir açıklama yaparak “Alman yetkililerin bu konuda yapacaklarının yakın takipçisiyiz. Umuyoruz ki Alman yetkililer hukuku çiğneyen polisler hakkında yasal müeyyideleri uygularlar. Aksi, hukukun hükümetçe çiğnenmesi olur” dedi. (Hürriyet Avrupa)

HAVALİMANINDAKİ DAYAK OLAYINA BİR GARİP AÇIKLAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Heryerde Turk oldugumuzu belli etmek zorundamiyiz arkadas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Poliste Allahin kulu ~ 11 yıl önce
Insanlarin sosyal yasantilarinda daha hzurlu, mutlu yasamalarini saglamaya cslisan Polisler, gerek yasal eksiklikler gerekse insanlarin polise davranislarindan islerini hakikaten cok zor sartlar altinda yapmaktadir.Pilisin hata yapani yok mudur? Vardir elbette.Ancak her sey NET olmali.Polisin talimatlarina vatandas uyacak, poliste vatandasina kibar ve esit olacak.Ama her 2 tarafta da sikintilar mevcut.Insanlarimizda biraz daha hosgoru olsa ve empati yapilsa bu kadar problemin kalacagini zannetmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orada ~ 11 yıl önce
Rezil bir hayat surerken TC ye gelip bize yukardan bakmalarindan nefret ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülü seven ~ 11 yıl önce
Gülü seven dikenine katlanır. Doyçland doyçland über alles demesini TR'ye gelince ahkam kesmesini biliyorsunuz. Sen Türkiye'de görevliyle kavga edince arkandaki kalabalıktan alkış alırsın, ama elin Alman'ı böyle döver işte..geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TYLER ~ 11 yıl önce
ethem, mehmet, abdullah, mustafa, irfan, ali ismail...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep aynı... ~ 11 yıl önce
Demekki polis heryerde aynı. Şimdi oradaki Alman Polisleri "adam düşerken koluma çarptı. Bileğim -uf- oldu" diye rapor alsalar ve o Türk vatandaşından şikayetçi olsalar buna herhalde en çok yine biz şaşırmayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamera ~ 11 yıl önce
kamera görüntüleri incelenir olay orataya çıkar okuruz bizde burada merak etmeyin orası almanya oarada kamera bozuktu tamirdeydi kayıt etmemiş gibi bir ilkokul çocuğu açıklamaları olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deutschland!! ~ 11 yıl önce
Ah be hemşerim ne yaptin sen hani Doççland'da şöyle,Doççlan'da böyleydi.Tipik gurbetçi vakasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
igneyi kendine ~ 11 yıl önce
igneyi kendine cuvaldizi baskasina diye bi laf vardir.bizde gezi olaylarinda bir genci olduren o polisin takipcisi olacagiz sayin bakan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
s ~ 11 yıl önce
Takipçi olmak isteyen buraya yazmaz , hakkını hukuki yollardan arar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000