07 Mayıs 2017, Pazar 11:02:01

Havalimanında yangın paniği!

ABD'nin Chicago kentindeki O'Hare Havalimanı'nda yangın paniği yaşandı.
  • HARE AIRPORT. OHAA REE...
  • Pınar ezine,izmir tulum,krem peynir,eski kaşar,aç bitir,süt ürünleri harika teşekkürler Pınar Arkadada serdar ortaç gıybet ,harika bir balkon kahvaltısı Yeni Türkiye yi çok seviyorum,hazımsızlar sizide seviyorum

ABD'nin Chicago kentindeki O'Hare Havalimanı'nda yangın paniği yaşandı.

Yerel medyada yer alan haberlere göre, 3 numaralı terminalin önündeki bir minibüs henüz bilinmeyen bir nedenle alev almaya başladı. Büyük paniğin yaşandığı olayda trafik durdurularak yangına müdahale edildi.

Terminale giriş ve çıkışların da durdurulduğu olayda yaralanan olmadığı belirtildi. 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre alev almadan önce araçta patlama sesi de duyuldu ve bu da paniğin büyümesine neden oldu.

Yangının söndürülmesinin ardından havalimanına giriş ve çıkışlar yeniden açıldı.



Havalimanında yangın paniği!

Yorumlar

O ~ 7 yıl önce
HARE AIRPORT. OHAA REE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Böke batanlar ~ 7 yıl önce
Pınar ezine,izmir tulum,krem peynir,eski kaşar,aç bitir,süt ürünleri harika teşekkürler Pınar Arkadada serdar ortaç gıybet ,harika bir balkon kahvaltısı Yeni Türkiye yi çok seviyorum,hazımsızlar sizide seviyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
insan kendi canı yanmadıkça ah demezmiş. kimsenin canının yanmaması dileği ile.. güzel kahvaltılarınız, güzel pazarlarınız olsun kardeşim.
~ 7 yıl önce
Her hafta aynı yorumu yapmaktan bıkmayacak mısın? Büyük ihtimalle Pınar'ın ne için protesto edildiğini de bilmiyorsundur. Her neyse... Afiyet olsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000