17 Ağustos 2014, Pazar 09:51:33

HAVALİMANINDA YAKAYI ELE VERDİ

Venezüellalı kadın, görevlilerin göğüslerine dokunamayacağını düşünerek kokaini silikonlarına sakladı. Göğüslerinin şeklinden dolayı Madrid Havalimanı'nda yakalandı.

İspanya'nın başkenti Madrid'de Venezüellalı bir kadın göğüs silikonlarına sakladığı 1,7 kilogram kokaini ülkeye sokmaya çalışırken yakalandı.

Madrid Uluslararası Havalimanı'nda gerçekleşen olayda, ismi açıklanmayan 43 yaşındaki kadının davranışlarından şüphelenen polis, kadının önce eşyalarını aradı. Kadının çantasından herhangi bir şey çıkmaması üzerine göğüslerinin biçimindeki bozukluğu dikkate alan yetkililer, silikonun içine gizlenmiş olan kokaini buldu. Kolombiya'nin başkenti Bogota'dan geldiği belirtilen kadın hastaneye kaldırılarak göğüslerindeki kokain alındı daha sonra da tutuklandı.

Özellikle teröristlerin patlayıcı ve taşınması yasak maddeleri göğüs içinde taşıdıklarına rastlandığını kaydeden ve İspanya'da ilk kez silikonların uyuşturucu kaçakçılığında kullanıldığını ifade eden yetkililer, kadının, havalimanı güvenlik görevlilerinin göğüslerine dokunamayacağını düşünmüş olabileceği açıklandı. 

HAVALİMANINDA YAKAYI ELE VERDİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000