08 Ocak 2017, Pazar 10:02:02

Havalimanında uçuşlar tekrar başladı

ABD'nin Florida eyaletinde dün 5 kişinin hayatını kaybettiği ve 8 kişinin yaralandığı silahlı saldırının ardından uçuşlara kapatılan Fort Lauderdale-Hollywood Havalimanı tekrar açıldı.

ABD'nin Florida eyaletinde dün 5 kişinin hayatını  kaybettiği ve 8 kişinin yaralandığı silahlı saldırının ardından uçuşlar kapatılan Fort Lauderdale-Hollywood Havalimanı tekrar açıldı.

ABD'nin Florida eyaletinde dün 5 kişinin hayatını  kaybettiği ve 8 kişinin yaralandığı silahlı saldırının ardından uçuşlara  kapatılan Fort Lauderdale-Hollywood Havalimanı tekrar açıldı.

Yetkililer, birçok uçuşun iptal edildiği havalimanında olası  gecikmelerin ve iptallerin devam edeceği konusunda uyarıda bulundu.

Broward County Şerifi Scott Israel, tek kişi olduğunu düşündükleri  saldırganın silahından çıkan kurşunlar sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiğini,  yaralanan 8 kişinin ise hastaneye kaldırıldığını açıklamıştı.

Israel, saldırganın motivasyonunun ne olduğunu henüz bilmediklerini ve  olaya "terör saldırısı" demek için erken olduğunu ifade etmişti.

Florida'ya Alaska'dan geldiği ve bagaj alımı esnasında saldırıyı  gerçekleştirdiği belirtilen Esteban Santiago isimli 26 yaşındaki saldırganın daha  önce ABD ordusunda görev yaptığı ve Irak'ta bulunduğu açıklanmıştı.

Havalimanında uçuşlar tekrar başladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000